mjmj Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 - παραγωγης 2005-2006 - απλο στη χρηση και ευκολο να το τελειωσει κανεις. να ξεσκαω και οχι να σπαω το κεφαλι μου με γριφους - να θεωρειτε must-have, δηλαδη να ειναι απο εκεινα τα adventures που αξιζει/πρεπει οπωσδηποτε να δει κανεις, για διαφορους λογους(πρωτοπορια, γραφικα, στυλ) - να ειναι ιδιαιτερα ευχαριστο και να εχει πολυ καλα γραφικο-ηχο-animation. - να μην ειναι πολυ μεγαλο σε μεγεθος (πχ ενα σωρο cd/dvd) και ει δυνατον να τρεχει με μινιμουμ εγκατασταση στο σκληρο, κοινως να τρεχει απο το cd/dvd. Γενικως εχω λιγο χρονο στην διαθεση μου πλεον, παλιοτερα ειχα χρονο και επαιζα αρκετα adventures. Θελω κατι να ξεφευγω λιγο απο τη δουλεια μου στο σπιτι, να τριπαρω κοινως, και να μου φτιαχνει την διαθεση με την ατμοσφαιρα του και ολη την γενικοτερη αισθηση. Προτασεις?
aliakas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 FA H R E N H E I T xoris logia giati i teliotita den orizete ...
mjmj Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 FA H R E N H E I Txoris logia giati i teliotita den orizete ... http://www.gamearena.com.au/reviews/read/fahrenheit αυτο εδω λες?
mjmj Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Tο paradise φαινεται καλο απο οσα διαβασα...
aliakas Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 nai afto einai to epeza sinexos mexri pou to termatisa prose3e kai to soundtrack kai tin gomena fisika
planetman Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Και το still life είναι ελαφρύ και ευχάριστο. Για δες το κι αυτό.
parisb Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 kai ta Syberia fysika einai poly kala... Isws na einai tou 2004 alla ta grafika tous, to klima, to senario sygrinontai aneta me ta pio kainouria kai thewrountai must.
Euromaster Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 FA H R E N H E I Txoris logia giati i teliotita den orizete ... Θα συμφωνησω απολυτα και θα στο προτεινα αν δεν θες δυσκολους γριφους για να σπας το κεφαλι σου οπως στο paradise και εκτος απο αυτο, το fahrenheit η αλλιως indigo profecy,σε κραταει σε διαρκη αγωνια. Εξαιρετο σεναριο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.