Προς το περιεχόμενο

AMD ATHLON 64 X2 939 η AM2

animalcopy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ :???: ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 939 ΚΑΙ ΣΕ ΑΜ2. ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ?

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΙΤΡΙΚΗ (ASUS?)SET ΜΕ MNHMH RAM, + ENA CASE ΚΑΙ TΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΑΘΟΡΥΒΟ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Η ΤΙΜΗ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΗ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΚΗ :rolleyes:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Δημοσ.

Καλησπερα.Τις διαφορες μεταξυτους δεν τις γνωριζω και θελω να τις μαθω και εγω.Tωρα για set...αρχικα παρε μια dfi lanparty(παρα πολυ καλη,αξιπιστη,δοκιμασμενη απο ολους).Μνημες δες κατι σε mushkin,twinnmos,με windond,bh5.Τροφοδοτικο καλο αξιοπιστο και αθορυβο ειναι το tagan 480w u22.Αυτα προτινω.Τωρα για κουτι εξαρταται.Θες τιποτα φανταχτερο διαφανε ή ενα καλο κουτι?ΚΑι με ποσα χρηματα βεβαιως βεβαιως!:)

Δημοσ.

ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΣΗΧΙΑ........

ΑΠΟ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

Δημοσ.

Πάρε ένα συγκριτικό να βγάλεις μόνος το συμπέρασμα!!!! Για CPU

http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/amd-socket-am2_14.html

Απλός παραθέτω το αποτέλεσμα του

''In conclusions I would like to say that the arrival of the Socket AM2 platform supporting DDR2 SDRAM is still not an ordinary occasion. I have to confess that I was left with a little bit of disappointment deep inside now that I have taken a close look at the new core Revision F processors from AMD. The thing is that company engineers have once again done just a few minor modifications and didnʼt make any in-depth architectural changes.''

Δημοσ.

939 προς απόσυρση, σε κανα 2-μηνό θα πέσουν θεαματικά οι τιμές. Χρησιμοποιεί DDR (400ΜΗz, αλλά πιό χαμηλά CAS-2.5, 2.0!!!), ενώ οι ΑΜ2 έρχονται πολλά υποσχόμενοι, αλλά προς το παρόν δεν "βγάζουν και μάτια" στα συγκριτικά και χρησιμοποιούν DDR2 (μέχρι και 800ΜΗz, αλλά CAS timings πολύ μεγάλα-άρα και πιο αργά-3.0, 4.0...). Αυτές είναι οι βασικές διαφορές. Εάν θες και τα δύο μαζί, δες αυτήν που έχω στην υπογραφή μου.

Ελπίζω να βοήθησα λιγάκι.

Δημοσ.
939 προς απόσυρση' date=' σε κανα 2-μηνό θα πέσουν θεαματικά οι τιμές. Χρησιμοποιεί DDR (400ΜΗz, αλλά πιό χαμηλά CAS-2.5, 2.0!!!), ενώ οι ΑΜ2 έρχονται πολλά υποσχόμενοι, αλλά προς το παρόν δεν "βγάζουν και μάτια" στα συγκριτικά και χρησιμοποιούν DDR2 (μέχρι και 800ΜΗz, αλλά CAS timings πολύ μεγάλα-άρα και πιο αργά-3.0, 4.0...). Αυτές είναι οι βασικές διαφορές. Εάν θες και τα δύο μαζί, δες αυτήν που έχω στην υπογραφή μου.

Ελπίζω να βοήθησα λιγάκι.[/quote']

Gia tin ora anamesa se DDR2 kai DDR stous AMD 939 kai AM2 i diafora einai midamini (1-2%)se apodosi (I Amd aksiopoiei polu kalutera ta Cas timings apo to brandwith-pragma pou to kanei i intel). I DDR2 exoun apla mellontiki prooptiki kai einai endiaferousa gia tous O/clockers

Δημοσ.

Να ξέρεις οτι το AM2 αξίζει μόνο σε υψηλής συχνότητας CPU's. Σε χαμηλής σου κόβει ταχύτητα σε σχέση με απλή DDR και 939!

Αν θέλεις να πάρεις επεξεργαστή από Χ2 4400+ και άνω, πάρε AM2. Ειδάλλως πάρε 939. Εκτός κι αν θές AM2 με τη λογική οτι μπορεί στο μέλλον για αναβάθμιση να έχει σταματήσει το 939 και να υπάρχει μόνο το ΑΜ2.

Δημοσ.

Κάπου διάβασα ότι οι ΑΜ2 είναι εφοδιασμένοι με μια τεχνολογία ANTI-hyper treating. Κάτι που κάνει τους δύο πυρήνες να φαίνονται σαν μία. Αυτό ,από ότι έλεγε το άρθρο, υπό καθεστός single-tasking θα τους έκανε πιο γρήγορους. Η ουσία είναι ότι οι AM2 μπορεί να μην είναι η επανάσταση στις cpu αλλά παραμένουν πιο καινούργια τεχνολογία από την προηγούμενη σειρά. Αφού έχουν πάνω κάτω τις ίδιες επιδόσεις ,κατα την γνώμη μου, προτήμησε το πιο καινούργιο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...