Θοδωρής Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Τοτε καντε πως δεν το ακουσατε!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
JohnnyB Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Έχει ανακοινωθεί πως ο OTE θα προχωρήσει σε διπλασιασμό των ταχυτήτων για κάποιες περιοχές. Αυτό έγινε και στην περίπτωσή σου. Η γραμμή σου έγινε πλέον 1024. Από ότι έχω δει από διάφορες περιπτώσεις η ταχύτητα που σου δίνει ο όποιος provider εξαρτάται καθαρά από την ταχύτητα της γραμμής. Έτσι αν εσύ έχει κάνει σύνδεση 512 με την Forthnet για παράδειγμα αλλά αναβαθμίσεις την γραμμή σου από τον ΟΤΕ στα 1024 τότε και ο provider θα σου δώσει τέτοια ταχύτητα.
FilipposMD Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Αγαπητέ συνδρομητή, σας ζητούμε συγγνώμη για το λάθος της υπαλλήλου μας και από αύριο η γραμμή σας θα επανέλθει στα 512kbps. Εκφράζουμε τη βαθιά λύπη μας για το γεγονός ότι σας παρείχαμε υπηρεσία διαφορετική από αυτήν που ζητήσατε. Forthnet
poulinos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 johny b den isxuei auto.fantasou oti pola atoma ixan 384 sindesi kai 512 grammi gia na pexoun kalitera.apla an ise se pita dslam kai exeis 384 grammi kai 384 sindesi kai bgazeis 200 an baleis 1024 grammi tote tha bgaleis 400.ekei peripou tha se kopsei o provider.filipposmd den nomizo oti egine lathos toulaxiston apo forthnet.exo dei kai xeklidoti grammi eno o pelatis ixe zitisei 384 kai katevaze me 420 kai episis anevaze me 420 kbits
spirosta Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Αγαπητέ συνδρομητή' date=' σας ζητούμε συγγνώμη για το λάθος της υπαλλήλου μας και από αύριο η γραμμή σας θα επανέλθει στα 512kbps. Εκφράζουμε τη βαθιά λύπη μας για το γεγονός ότι σας παρείχαμε υπηρεσία διαφορετική από αυτήν που ζητήσατε. Forthnet[/quote'] xaxaxaxaxa :-D:-D
JohnnyB Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 johny b den isxuei auto.fantasou oti pola atoma ixan 384 sindesi kai 512 grammi gia na pexoun kalitera.apla an ise se pita dslam kai exeis 384 grammi kai 384 sindesi kai bgazeis 200 an baleis 1024 grammi tote tha bgaleis 400.ekei peripou tha se kopsei o provider. Τι να σου πω φίλε μου. Δεν είναι και πλήρως εξακριβωμένο αυτό που είπα στο προηγούμενο post αλλά το έχω δει να γίνεται σε αρκετούς πελάτες μας αλλά και στο γραφείο μας. Εργάζομαι σε εταιρεία πληροφορικής οπότε έχω δει το συγκεκριμένο περιστατικό να ισχύει αρκετές φορές. Βέβαια, από την άλλη, δεν ισχύει και πάντα οπότε μπορεί τα πράγματα να είναι όπως τα λες κι εσύ. Πάντως όταν στην εταιρεία αναβαθμίσαμε την γραμμή μας στον ΟΤΕ από 512 σε 1024 με σκοπό να φύγουμε από την Sparknet (όταν είδαμε ότι πάει για κλείσιμο) και να πάμε στην OTEnet, η σύνδεση που είχαμε μετατράπηκε αυτόματα σε 1024 χωρίς να μιλήσουμε με την Sparknet και φυσικά χωρίς να έχουμε κάνει καμμία επαφή ή μεταφορά στην OTEnet. Ίσως να είναι και θέμα provider τελικά.
Marcos_Aurilius Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Να χτυπήσω ξύλο, αλλά μια φορά που έγινε και σε μένα με Vivodi, κράτησε κανένα μισάωρο...
JohnnyB Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Και σε συνέχεια των παραπάνω, έγινε και σε εμάς η αλλαγή αυτόματα σε 2 Mbit πλέον στην εταιρεία χωρίς καμμία αλλαγή στον provider.
kagouras Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 egw paidia exw conn-x 384....alla thn grammh thn ekana 512 mono thn grammh o isp(otenet) to exw 384....apo to test ths forthnet mou bgazei sta8era 430-445..!!!
joef_gr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 σωστα λες για ενα 1mb ειναι η δικια σου! εμενα μου εβγαλε TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e click START to begin Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 272.68Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 712.21kb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem click START to re-test
StavrosD Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 http://www.ote.gr/anakoinshow.asp?cat=3&id=505 "Η πιλοτική φάση -που θα διαρκέσει περίπου ένα μήνα- αφορά στη διάθεση αναβαθμισμένων ταχυτήτων πρόσβασης ADSL σε περιορισμένη και ελεγχόμενη έκταση. Συγκεκριμένα, από τις 26 Ιουνίου, ο ΟΤΕ ξεκινάει τον διπλασιασμό των ονομαστικών ταχυτήτων σε επιλεγμένες υποδομές του (DSLAMs), που εξυπηρετούν τμήματα των εξής περιοχών: Δάφνη, Μαρούσι, Πατήσια, Πεδίο Άρεως, Ραφήνα, Τερψιθέα, Χολαργός. Για την πιλοτική φάση, οι υφιστάμενες ταχύτητες στις επιλεγμένες υποδομές θα διαμορφωθούν ως εξής: "
DarkWiZard Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Άτιμη ζωή,άλλους τους ανεβάζει, άλλους τους κατεβάζει...
giorgos th. Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Thodori egine 1 mbit i grammi sou nai.afou meneis ano kipseli (opos ego) anikeis sto DSLAM ton patision to opoio anavathmizetai. ki ego apo xthes exo apo 384/128 --> 768/192.
poulinos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Τι να σου πω φίλε μου. Δεν είναι και πλήρως εξακριβωμένο αυτό που είπα στο προηγούμενο post αλλά το έχω δει να γίνεται σε αρκετούς πελάτες μας αλλά και στο γραφείο μας. Εργάζομαι σε εταιρεία πληροφορικής οπότε έχω δει το συγκεκριμένο περιστατικό να ισχύει αρκετές φορές. Βέβαια, από την άλλη, δεν ισχύει και πάντα οπότε μπορεί τα πράγματα να είναι όπως τα λες κι εσύ. Πάντως όταν στην εταιρεία αναβαθμίσαμε την γραμμή μας στον ΟΤΕ από 512 σε 1024 με σκοπό να φύγουμε από την Sparknet (όταν είδαμε ότι πάει για κλείσιμο) και να πάμε στην OTEnet, η σύνδεση που είχαμε μετατράπηκε αυτόματα σε 1024 χωρίς να μιλήσουμε με την Sparknet και φυσικά χωρίς να έχουμε κάνει καμμία επαφή ή μεταφορά στην OTEnet. Ίσως να είναι και θέμα provider τελικά. to xreosan?b.na po kai kati allo.to oti klidonei i grammi sta 2 mbit den simenei oti exei ginei 2 mbit.akoma kai me 384 na mpeis otan sindetheis tha sou dixei tin taxitita tis grammis oxi tin sindesis.gia na deis an exi ginei i sindesi mono ama pareis til.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.