ItsToasted Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Pes ta Nikoskon. Vlepw akoma kai ta monitor ixia me sixnotites eos 22Khz kai den mou aresei katholou. Gia na pas poio psila prepei na pouliseis to spiti sou stin kaliteri!
madsc Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Μ-Audio + Terratec τα normal τους μοντέλα που έχω δοκιμάσει μαρέσει ο ήχος τους στα ηχεία που έχω εδώ. Yamaha θα την έβαζα ένα-δυο κλικ από κάτω στην ίδια κατηγορία τιμής. (<200Ε). Η Creative είναι κορυφαία εταιρεία (στο marketing ). Στον ήχο ένα επίπεδο κάτω την τοποθετώ. /sc
kirileman Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Από τη δική μου εμπειρία θα έλεγα ότι τον καλύτερο ήχο τον έχει κανείς συνδέοντας το pc του με έναν καλό ενισχυτή που συνοδεύεται από δυο (τουλάχιστον) ηχεία. Εδώ και χρόνια έχω υιοθετήσει τη λύση: μπροστά ένα σετ 2.1 και πίσω τα ηχεία του στερεοφωνικού έτσι ώστε να μπορώ να έχω συνολικά ένα 4.1 σετ αλλά και να μπορώ να κλείνω τα μπροστινά του pc για να ακούσω ραδιόφωνο από τα πίσω ή να αφήσω ανοιχτά μόνο τα μπροστινά για το pc κλείνοντας εντελώς το στερεοφωνικό. Προφανώς ο ήχος που βγάζουν τα μεγάλα ηχεία πίσω δεν συγκρίνεται με τα 2.1 της logitech. Το αποτέλεσμα συνολικά είναι καλό για ένα δωμάτιο 3Χ3. Ακόμα, λοιπόν, και για ένα τέτοιο χώρο, το 5.1 μπορεί να δουλέψει, να μην πω ότι επιβάλλεται! Αλήθεια, πως γίνεται να συνδέσεις έναν ενισχυτή με pc ώστε να λειτουργεί ως εξωτερική κάρτα ήχου;
ItsToasted Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 ItsToasted[/b'] ακούγεσαι ειρωνικός ή μου φαίνεται; Oxi.Apla simfono me osa les 100%. Otan lew oti thelw poiotiko ixo, kai oxi 200watt kai baso, nomizw oti mboreis na katalaveis oti den se ironeuomai.
ventor7 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 telika paidia vrika xondrikis thn extreme music 90 euro kai ta logitech 2.1 z 2300 120 euro kai ta paragila otan ta parw sta xeria mou tha sas pw entipwseis
mandipl Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 na rotiso kati re paidia os asxetos me to olo thema ? exo valei kai go to stereofoniko sindemeno me to pc kai etsi exo 2 megala ixeia kai 2 tis plakas pano sto grafeio . genika o ixos einai dinatos kai kalos .kanena parapno . ithela na rotiso ti diaforetiko tha yparxei an valo 5.1 ? se ti tha yperexei? yparxei kapoia singekrimeni thesi pou prepei na mpoun ayta os pros ton theati? px mpenoun kai piso kai akougonte oi ixoi opos sto cinema pou sou erxonte apo pantou ? i apla einai mprosta sou kai anti gia 2 ixeia erxonte apo 5 ?? episis den xero an exo karta ixou . to chipaki pou exei pano i mitriki einai karta ixou (nforce klp) ?? i kati allo ? se ti voithaei mia kali karta ixou ?
DarkKnight Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Σορρυ ρε παίδες αν κάποιος δεν ασχολείτε επαγγελματικά στο pc με τη μουσική τι στο καλό να την κάνει την terratec? δλδ κάποια απλά ηχεία 5,1 creative ή logitech κ μιά αudigy 1 ή 2 δεν θα κάνει την δουλειά της? άντε να σκάσει κάποια παραπάνω χρήματα για ηχεία για καλύτερη ποιότητα ήχου, τι να κάνει την x-fi ή την terratec? άλλο αν γουστάρει τρελά να τα ακουμπήσει παραπάνω εγώ πάντως έχω την audigy 1 κ τα creative fps 1600 4.1 κ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος (λίγο παλιά μεν αλλά κρατάνε) επίσης το λέω γιατί την audigy την αγόρασα πριν 5 χρόνια όταν είχε πρωτοβγεί κ είχε τσούξει λίγο, αλλά ακόμα δεν έχω μάθει ούτε το 30% των δυνατοτήτων της
vagpap Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 yparxei kapoia singekrimeni thesi pou prepei na mpoun ayta os pros ton theati? Room layout & speaker setupΌσο για το αν έχεις κάρτα ήχου, έχεις, μιας και την έχεις ήδη συνδέσει με ηχεία. Μια καλή κάρτα ήχου, τρώει λιγότερο CPU και έχει και καλύτερο ηχητικό αποτέλεσμα, έτσι απλά. Είναι το ίδιο δίλλημα με τους ενισχυτές HiFi Για την Terratec, θα σημειώσω ένα μόνο χαρακτηριστικό... - Dolby Digital Live real-time AC3 encoding- Δεν ξέρω πόσο αποτελεσματικό είναι, αλλά δίνει DD στην ψηφιακή έξοδο της κάρτας ανεξάρτητα από το τι παίζει το μηχάνημα, όχι μόνο σε ταινίες δηλαδή. Και για κάποιους αυτό είναι σημαντικό, μιας και υπάρχουν κάμποσα posts για το πως μπορείς να έχεις 5.1 από ψηφιακή έξοδο ανεξάρτητα από το τη πηγή χρησιμοποιείς.
dpolal Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 ...ithela na rotiso ti diaforetiko tha yparxei an valo 5.1 ? se ti tha yperexei? yparxei kapoia singekrimeni thesi pou prepei na mpoun ayta os pros ton theati? px mpenoun kai piso kai akougonte oi ixoi opos sto cinema pou sou erxonte apo pantou ? i apla einai mprosta sou kai anti gia 2 ixeia erxonte apo 5 ??episis den xero an exo karta ixou . to chipaki pou exei pano i mitriki einai karta ixou (nforce klp) ?? i kati allo ? se ti voithaei mia kali karta ixou ? Oι θέσεις των ηχείων είναι συγκεκριμένες και ο ήχος από μια ταινία αναλύεται και μοιράζεται με τέτοιο τρόπο ώστε να προσομοιάζει με την πραγματικότητα. Δηλαδή τα πίσω ηχεία παίζουν μόνο μερικά εφφέ και τους ήχους που «έρχονται» από πίσω σε μια ταινία. Το κεντρικό ηχείο παίζει μόνο τις ομιλίες και τα δύο πλαϊνά τα υπόλοιπα. Το sub αναλαμβάνει τα χαμηλά (το μπουμπούνισμα δηλαδή). Μπορείς να ρυθμίσεις το σύστημα σου να λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο για τις ταινίες.
Silok Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Σορρυ ρε παίδες αν κάποιος δεν ασχολείτε επαγγελματικά στο pc με τη μουσική τι στο καλό να την κάνει την terratec? δλδ κάποια απλά ηχεία 5' date='1 creative ή logitech κ μιά αudigy 1 ή 2 δεν θα κάνει την δουλειά της? άντε να σκάσει κάποια παραπάνω χρήματα για ηχεία για καλύτερη ποιότητα ήχου, τι να κάνει την x-fi ή την terratec? άλλο αν γουστάρει τρελά να τα ακουμπήσει παραπάνωεγώ πάντως έχω την audigy 1 κ τα creative fps 1600 4.1 κ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος (λίγο παλιά μεν αλλά κρατάνε) επίσης το λέω γιατί την audigy την αγόρασα πριν 5 χρόνια όταν είχε πρωτοβγεί κ είχε τσούξει λίγο, αλλά ακόμα δεν έχω μάθει ούτε το 30% των δυνατοτήτων της[/quote'] Είναι γεγονός ότι οι κάρτες της creative δεν έχουν και τους καλύτερους dac(ψηφιοαναλογικοί μετατροπείς)οπότε αν κάποιος θέλει ποιότητα και σέβεται τη μουσική που ακούει και τ'αυτιά του θα τα σκάσει και θα του αρέσει.Έχω περάσει δυστυχώς και από την creative και το μόνο που μπορώ να πω είναι.Αίσχος και πεταμένα λεφτά(εκτός από τις M-AUDIO).Αν ακούσεις κι εσύ μια κάρτα της terratec η m-audio πράγμα που στο εύχομαι με κάποια ηχεία ανάλογα τότε θα αλλάξεις γνώμη.Δεν είναι ανάγκη ν'ασχολείσαι επαγγελματικά με τον ήχο για να φτάσεις σε αυτό το budget.H creative μόνο μπιχλιμπίδια και περριτά προγράμματα είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.