belmpas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Τη λύση τελικά την έδωσε ο κολλητός μου. Μου έδωσε μία P4P800-E deluxe και όλα δούλεψαν στην εντέλεια. Τον ευχαριστώ πραγματικά για τη βοήθειά του. Σε αντάλαγμα βέβαια θα πρέπει να τον βοηθήσω να δουλέψει το σύστημά του stable στα 4.2GHz. Είμαι αισιόδοξος, με αλληλοβοήθεια τελικά όλα γίνονται. Ο κόσμος των υπολογιστών δεν είναι τόσο μοναχικός όσο πιστεύουν οι περισσότεροι.
nontasg Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Ο κόσμος των υπολογιστών δεν είναι τόσο μοναχικός όσο πιστεύουν οι περισσότεροι. 'Οντως,αρκεί το pc να μη σου γίνει εθισμός.Παν μέτρον άριστον.
livaspy Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Τη λύση τελικά την έδωσε ο κολλητός μου. Μου έδωσε μία P4P800-E deluxe και όλα δούλεψαν στην εντέλεια. Τον ευχαριστώ πραγματικά για τη βοήθειά του. Σε αντάλαγμα βέβαια θα πρέπει να τον βοηθήσω να δουλέψει το σύστημά του stable στα 4.2GHz. Είμαι αισιόδοξος' date=' με αλληλοβοήθεια τελικά όλα γίνονται. Ο κόσμος των υπολογιστών δεν είναι τόσο μοναχικός όσο πιστεύουν οι περισσότεροι.[/quote'] Καλή επιτυχία και στους δυό μας κολλητέ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.