Προς το περιεχόμενο

για δυνατούς λύτες...

belmpas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατά την εγκατάσταση Windows XP pro sp2 έχω μηνύματα "the file τάδε was not copied correctly" κτλ. Όπως πιθανόν γνωρίζετε, έστω και με ένα μήνυμα αυτού του είδους τα windows υπολειτουργούν, restarts, bsod κ.ά.

Αυτό που άλλαξα στον υπολογιστή και άρχισαν τα προβλήματα ήταν ο επεξεργαστής. Αντικατέστησα έναν celeron d 2.4 με έναν pentium 4 3.0 ht.

Έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα. (έχω κάνει πάνω από 25 εγκαταστάσεις windows με διαφορετικά configurations).

Σας παρακαλώ αν κάποιος έχει συναντήσει το ίδιο πρόβλημα και το έλυσε ας μου προτείνει κάτι.

asus p4p800 (bios 1019)

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

πες μας δυο τρια πράγματα επιπλέον για τον τρόπο που κάνεις εγκατάσταση? μπορεί να ειναι χίλια δυο πράγματα που να σε βγάζουν εκτός πορείας. από γρατσουνισμένο cd μέχρι λάθος τρόπος που έβαλες την ψύκτρα στον επεξεργαστή και σου κάνει προβλήματα με την θερμοκρασία και κολλάει κάπου η εγκατάσταση!

Δημοσ.

Δοκιμασε να κανεις disable το Hyper Threating και κανε ξανα εγκατασταση!

Μου εχει τυχει και μενα δεν μπορουσε να δει το Multiprocessor!

Μετα την εγκατασταση του SP και του driver του Chipset το ξαναεκανα enable και επαιξε κανονικα!

Δημοσ.

Όταν λέω οτι έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα το εννοώ και γι' αυτό δεν τα περιγράφω. Επιγραμματικά, έχω αλλάξει τροφοδοτικό, μνήμες, cd, cd drive, έχω βγάλει και βάλει τα πάντα. Δοκίμασα επίσης XP sp2, XP sp1, 2000 pro. Πάντα το ίδιο.

Το πρόβλημα είναι δύσκολο μπορεί να φταίνε 2006 πράγματα. Για το λόγο αυτό ζήτησα να μου απαντήσουν κυρίως κάποιοι που το συνάντησαν και το έλυσαν.

Δημοσ.

έχω αλλάξει μνήμες, τις έχω δοκιμάσει με το memtest, έχω απενεργοποιήσει το hyperthreading, επίσης έχω βάλει ότι version του bios υπάρχει και έχω απενεργοποιήσει ότι δεν χρησιμοποιώ. Τίποτα δεν δούλεψε...

Δημοσ.

έχω 2 ίδιους. δοκίμασα install και σε RAID0 και σε κάθε έναν ξεχωριστά. δεν νομιζω να φταίνε οι σκληροί. Το scandisk δεν έβγαλε κάτι.

Δημοσ.

Αδερφέ εγώ θα το πέταγα και θα έπαιρνα άλλο...Βάλε άλλο σκληρό και προσπάθησε να κάνεις πάλι εγκατάσταση(για να αποκλείσεις ότι είναι οι Hdds)....

Δημοσ.

Δοκιμασε να αλλαξεις και θεση στις IDE συσκευες στον controller!

Ασε μονο ενα δισκο και ενα cd-rom! Σε ξεχωριστες καλωδιοταινιες!

Δημοσ.

το έχω ήδη κάνει και αυτό. Οι δίσκοι άλλωστε είναι sata.

κάνω τώρα εγκατάσταση σε ide σκληρό. Ίδωμεν...

update...

Δυστυχώς bsod κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης. Απελπίστηκα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...