belmpas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Κατά την εγκατάσταση Windows XP pro sp2 έχω μηνύματα "the file τάδε was not copied correctly" κτλ. Όπως πιθανόν γνωρίζετε, έστω και με ένα μήνυμα αυτού του είδους τα windows υπολειτουργούν, restarts, bsod κ.ά. Αυτό που άλλαξα στον υπολογιστή και άρχισαν τα προβλήματα ήταν ο επεξεργαστής. Αντικατέστησα έναν celeron d 2.4 με έναν pentium 4 3.0 ht. Έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα. (έχω κάνει πάνω από 25 εγκαταστάσεις windows με διαφορετικά configurations). Σας παρακαλώ αν κάποιος έχει συναντήσει το ίδιο πρόβλημα και το έλυσε ας μου προτείνει κάτι. asus p4p800 (bios 1019)
binary_dreamer Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 πες μας δυο τρια πράγματα επιπλέον για τον τρόπο που κάνεις εγκατάσταση? μπορεί να ειναι χίλια δυο πράγματα που να σε βγάζουν εκτός πορείας. από γρατσουνισμένο cd μέχρι λάθος τρόπος που έβαλες την ψύκτρα στον επεξεργαστή και σου κάνει προβλήματα με την θερμοκρασία και κολλάει κάπου η εγκατάσταση!
k_w_t Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δοκιμασε να κανεις disable το Hyper Threating και κανε ξανα εγκατασταση! Μου εχει τυχει και μενα δεν μπορουσε να δει το Multiprocessor! Μετα την εγκατασταση του SP και του driver του Chipset το ξαναεκανα enable και επαιξε κανονικα!
Digital-Entity Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Sinithos auto pou anafereis einai klasiko provlima tis mnimis tou pc sou. Allakse ti me mia alli kai ksanadokimase. Pio spania ftaiei to cd twn windows.
belmpas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Όταν λέω οτι έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα το εννοώ και γι' αυτό δεν τα περιγράφω. Επιγραμματικά, έχω αλλάξει τροφοδοτικό, μνήμες, cd, cd drive, έχω βγάλει και βάλει τα πάντα. Δοκίμασα επίσης XP sp2, XP sp1, 2000 pro. Πάντα το ίδιο. Το πρόβλημα είναι δύσκολο μπορεί να φταίνε 2006 πράγματα. Για το λόγο αυτό ζήτησα να μου απαντήσουν κυρίως κάποιοι που το συνάντησαν και το έλυσαν.
belmpas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 έχω αλλάξει μνήμες, τις έχω δοκιμάσει με το memtest, έχω απενεργοποιήσει το hyperthreading, επίσης έχω βάλει ότι version του bios υπάρχει και έχω απενεργοποιήσει ότι δεν χρησιμοποιώ. Τίποτα δεν δούλεψε...
binary_dreamer Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα! αλλά σε μένα έφταιγε το γεγονός ότι δεν αναγνώριζε το multiprocessing. Αλλά οι οδηγοί στο τέλος βοηθήσανε!
k_w_t Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Σε αλλο σκληρο δοκιμασες να κανεις εγκατασταση μηπως φταιει ο σκληρος?
belmpas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 έχω 2 ίδιους. δοκίμασα install και σε RAID0 και σε κάθε έναν ξεχωριστά. δεν νομιζω να φταίνε οι σκληροί. Το scandisk δεν έβγαλε κάτι.
livaspy Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Αδερφέ εγώ θα το πέταγα και θα έπαιρνα άλλο...Βάλε άλλο σκληρό και προσπάθησε να κάνεις πάλι εγκατάσταση(για να αποκλείσεις ότι είναι οι Hdds)....
k_w_t Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δοκιμασε να αλλαξεις και θεση στις IDE συσκευες στον controller! Ασε μονο ενα δισκο και ενα cd-rom! Σε ξεχωριστες καλωδιοταινιες!
belmpas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 το έχω ήδη κάνει και αυτό. Οι δίσκοι άλλωστε είναι sata. κάνω τώρα εγκατάσταση σε ide σκληρό. Ίδωμεν... update... Δυστυχώς bsod κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης. Απελπίστηκα.
Digital-Entity Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Ola auta ta provlimata ta emfanizei otan einai o Pentium 4 sta 3ghz? Dokimases na ksanavaleis ton Celeron kai na kaneis install ta windows?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.