Προς το περιεχόμενο

help me to find my way...

Oxidising_Angel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!!

Έκανα αυυτό το τοπικ για να ακούσω γνώμες ατόμων για γουεμπ ντιζαιν και γουεμπ ντιβελοπμεντ.

Πριν από κάτι ώρες πίστευα πως θέλω να γίνω γουεμπ ντιβελοπμεντ,αρχικά για ντιζάινερ το πήγαινα αλλά ξέρω από φίλο μου ότι ο μισθός ξεκινάει από 300 έως το βασικό και πρέπει να είσαι γγγγγαμάτος/η.Για το γουεμπ ντιβελοπμεντ αλλάζουν τα ποσά...Θα μου πείτε αφού σ' αρέσει κάντο αλλά είναι που φοβάμαι το μετά...Κοίταγα στο νετ για κολέγια και ιεκς και είδα διαφορές στα μαθήματα...Για παράδειγμα στο κολέγιο κάνεις φυσική και μαθηματικά και απόσο είδα τα περισσότερα μαθήματα είναι θεωρητικά ενώ σε όσα ιεκ κοίταξα τα μαθήματα είναι λογισμικά...δλδ ότι χρειάζετε για να σχεδιάσεις και να μάθεις στο pc.Σκέφτηκα ότι εδω μέσα είναι άτομα που γνωρίζουν καλά.Μη μου πείτε για ΑΕΙ και ΤΕΙ γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να μπω σε κάτι αντίστοιχο και ούτε καν πλέον το σκέφτομαι να ξαναδώσω...Το αγόρι μου σα ντιβελοπερ (όχι γουεμπ) μου είπε να πάω καλύτερα σε κολέγιο γιατί όλα αυτά που γράφουν τα ιεκ είναι επιφανειακά και μπορεί να ασχοληθούμε εκεί για το καθένα μόνο 4 ώρες και είναι καθαρά στο χέρι μου η εξελιξη μου ενώ στο κολέγιο θα χω γενικές γνώσεις και υστερα μπορώ να ειδικευτώ... Μήπως να γίνω κομμώτρια? :PPPP (j/k) Πιστεύω ότι εδώ μέσα θα ναι ατομά που έχουν τελειώσει ΙΕΚ ή και κολέγιο...Ας με βοηθήσετε τη κακομοίρα...Ότι και να πείτε ευπρόσδεκτο αρκεί να μη με κοροιδέψετε...:oops:

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

Αν και άσχετος, το πρώτο πράγμα που θα σε συμβούλευα είναι να αλλάξεις font - font size.

Είναι τρομερά κουραστικό αυτό που χρησιμοποιείς... :(

Δημοσ.

... Μήπως να γίνω κομμώτρια? :PPPP

Καθολου μα καθολου ασχημη ιδεα....Ξερεις τι λεφτα βγαζουν ;;; ε ;;

Και θα μπορουσες να λεγοσουν τοτε χερ ντιζαινερ,αντι γουεμπ δεν ξεφευγεις δηλαδη πολυ απο τον αρχικο σου στοχο.

Ειχα ενα γομο τις προαλλες και πηγε η κορη μου με την γυναικα μου στο κομμωτηριο και πληρωσαν και οι δυο τριπλασια την αξια του δωρου που πηγα στον γαμο...

ΥΓ. Το δωρο του γαμου μου κοστισε γυρω στα 60 €

Δεν κοροιδευω ουτε αστειευομαι.....αν προτιμας τα λεφτα απο τουσ τιτλους

Δημοσ.

φίλε μην πας πουθενά. Τα ΙΕΚ και τα κολλέγια είναι του κόλου. Πάρε κάποια καλά βιβλία και ξεκίνα μόνος σου. Θα βγάλεις άκρη. Το google έχει τα πάντα αρκεί να ξέρεις να ψάξεις.

Δημοσ.

Γνωρίζεις τις διαφορές μεταξύ Web Design και Web Development;

Ποιό είναι αυτό που σε τραβάει πιο πολύ; Αν ο σκοπός σου είναι το χρήμα και μόνον αυτό, τότε πράγματι γίνε καλύτερα κομμώτρια για να βλέπεις και κανέναν άνθρωπο εν ώρα εργασίας γιατί η δουλειά σε ένα PC είναι συνώνυμο της απομόνωσης και της μοναξιάς.

Θα πρέπει να γωρίζεις εξ αρχής πως σε όποια σχολή και να πας, είτε αυτή είναι κολέγιο, είτε ΙΕΚ, είτε ΤΕΙ (νομίζω πως δεν υπάρχουν αυτές οι ειδικότητες σε ΑΕΙ, τουλάχιστον μέχρι πριν μερικά χρόνια δεν υπήρχαν), την δουλειά θα την κάνεις εσύ και το μεράκι που έχεις γι αυτήν καθώς και το ταλέντο (είναι πολύ σημαντικό).

Όσο καλοί και να είναι οι καθηγητές που θα σου διδάξουν 5 πράγματα, τα υπόλοιπα 95 θα πρέπει να τα ανακαλύψεις μόνη σου, με προσωπική προσπάθεια.

Τί θέλω να πω με αυτό; Πως όσο καλή και να είναι μια σχολή και οι καθηγητές της, μην περιμένεις να μπεις ανίδεη και να βγεις φωτεινός παντογνώστης.

Δεδομένων αυτών, αν και δεν υπήρξα σπουδάστρια της ΑΚΤΟ (αν και το ήθελα πολύ την εποχή που με απασχολούσε και μένα το ανάλογο θέμα), θεωρώ πως κάνει την πιο σοβαρή δουλειά στην Ελλάδα, στον τομέα των εφαρμοσμένων τεχνών.

Αν είχα την δυνατότητα σήμερα να επέλεγα μια σχολή για να διευρύνω τις γνώσεις μου στον τομέα, το πιο πιθανό θα ήταν να επέλεγα αυτήν.

Όσον αφορά το Web Development, η επαφή μου ήταν περιορισμένη, παρακολουθόντας απλώς κάποια σεμινάρια της MS, τα οποία τελικά διαπίστωσα πως μου ήταν παντελώς αδιάφορα.

Πιστεύω πως κάπως έτσι θα σου είναι και σένα, γιατί έχω την αίσθηση πως σε γοητεύει πιο πολύ ο σχεδιασμός.

Ο συνδιασμός και των δύο σε ένα άτομο είναι ό,τι καλύτερο για έναν εργοδότη, ειδικά στην Ελλάδα, μιας και γλιτώνει χρήματα.

Στη σχολή που πήγαινα για Web Design, είχαμε και βασικές γνώσεις Web Development για να μπορούμε να εξυπηρετούμε μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς μας, μόνοι μας και φυσικά για να υπάρχει συνεννόηση με τον Web Developer.

Για Graphic Design το έχεις ψάξει; blink.gif

Δημοσ.

Αν σου αρέσει να ασχολείσαι με τρίχες, μην το σκέφτεσαι καν! a_fro.gif Kαι τριτοκλασσάτο κομμωτήριο να ανοίξεις θα κάνεις χρυσές δουλειές! a_bow.gif

Δημοσ.

γυναίκα και υπολογιστές δεν συνδιάζονται ποτέ σωστά (όπως και το αυτοκινητο με τις γυναικες ένα πράγμα). Γίνε κομμώτρια.

Δημοσ.
γυναίκα και υπολογιστές δεν συνδιάζονται ποτέ σωστά (όπως και το αυτοκινητο με τις γυναικες ένα πράγμα). Γίνε κομμώτρια.
Έτσι έτσι....Εγώ λέω να μην δοκιμάσει καν για κομμώτρια.

Καλύτερα να παντρευτεί, να κάνει 5-6 παιδάκια και μετά να κλειστεί στην κουζίνα της.

Έλεος μ' αυτά τα απόλυτα!!!

Δημοσ.

Oxidising_Angel, αν τελικά γίνεις κομμώτρια και έρθει για πελάτης σου ο "κύριος" rantaplanos, όπως θα του κόβεις τα μαλλιά, κάνε και μια έτσι και κόφ' του και τον π****ο, μπας και αφήσει μετα τα pc και ησυχάσουμε...

Δημοσ.

Καλύτερα να παντρευτεί' date=' να κάνει 5-6 παιδάκια και μετά να κλειστεί στην κουζίνα της.

[/quote']

Ξεχασες το να κανει ολα τα "χατηρια" του αντρα γιατι δεν ειναι καλη στους υπολογιστες και τα αυτοκινητα...

Δημοσ.
Ξεχασες το να κανει ολα τα "χατηρια" του αντρα γιατι δεν ειναι καλη στους υπολογιστες και τα αυτοκινητα...
Χαxαxα :-D

Έχεις δίκιο.'Ενα "χατήρι" για να της ανοίξει τον υπολογιστή, άλλο ένα για να της ανοίξει και την οθόνη, βάζουμε άλλο ένα για να της πληκτρολογήσει στον browser : http://www.insomnia.gr ...μπλα...μπλα...μπλα

Δημοσ.

τα λόγια μου δεν είναι απόλυτα και να είστε σίγουροι πως δεν τα λέω με κακία. Θεωρώ πως οι γυναίκες έχουν άλλα καλά. Στον χώρο της πληροφορικής στον οποίο έχω συναναστραφεί με γυναίκες και άντρες έχω γνωρίσει μόνο μία γυναίκα που με έπεισε ότι ξέρει το αντικείμενο. Η εμπειρία μου έχει δείξει πως μία γυναίκα δεν μπορεί να δουλέψει πολλές συνεχόμενες ώρες προγραμματίζοντας ή σχεδιάζοντας. Οι γυναίκες βαριούνται εύκολα. Όσο για την οδήγηση πάμε σε άλλο κεφάλαιο το οποίο καλύτερα να μην αναλύσουμε. Απλά κάντε την ερώτηση στον εαυτό σας. Γιατί δεν υπάρχει γυναίκα οδηγός στην φόρμουλα? Η γυναίκες δεν έχουν την μυηκή δύναμη και τα αντανακλαστικα να ανταπεξέλθουν σε δύσκολες συνθήκες. Επιπροσθέτως αποδεδειγμένα έχουν κάκη αίσθηση του χώρου (λόγω έλλειψης ενός γονιδίου) και για αυτό παρκάρουν με τον γαλλικό τρόπο. Αν ρωτήσετε μία γυναίκα τι οδηγό εμπιστεύεται πιο πολύ άντρα ή γυναίκα αποδεδειγμένα θα απαντήσει άντρα. Ρωτήστε το κοντινό σας περιβάλλον να δείτε.

Δεν μου αρέσει αυτό που θα πώ αλλά βλέπω γύρω μου σε όλες τις δουλειές πως τις δεσπόζουσες θέσεις τις έχουν άντρες. Είναι καλύτεροι? Δεν ξέρω αλλά σίγουρα μπορούν να βάλουν εύκολα μια γυναίκα κάτω στο κρεβάτι.

Επίσης έχω κουρευτεί σε διάφορους κομμωτές και κομμώτριες και ακόμα και εκεί οι άντρες κομμωτές είναι καλύτεροι γιατί κουρεύουν με λεπτομέρεια. Δεν παίρνουν το ψαλίδι και ότι βγει. Όπου και να κοιτάξετε σε μεγάλους οίκους μόδας μόνο τα μοντέλα είναι γυναίκες. Why?

Δημοσ.

Γνωρίζω ότι ο ανδρικός ιππόκαμπος είναι πιο ανεπτυγμένος από τον γυναικείο(επειδή από αρχαιοτάτων χρόνων οι άντρες κυνηγούσαν και οι γυναίκες έμεναν σπίτι).Οπότε στην οδήγηση πιστεύω ότι είστε όντως καλύτεροι λόγω χωροταξικής αντίληψης.

Αλλά μπαίνει η κοπέλα σ' ένα τεχνολογικό forum με απορία τι να διαλέξει ανάμεσα σε web design και web development, οπότε προφανώς και έχει σχέση με PCιά προφανώς και την ενδιαφέρει το όλο θέμα, και εσύ προτείνεις τη λύση της κομμωτικής λέγοντας ότι "γυναίκες και υπολογιστές δεν συνδυάζονται ποτέ σωστά"....

Αποδεδειγμένα η πλειοψηφία των γυναικών δεν ασχολείται με την τεχνολογία,

αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ασχολείται καμία και ούτε ότι όσες ασχολούνται είναι για τα μπάζα οπότε "ας τους κόψουμε μωρέ τον αέρα".

Δεν είναι θέμα φύλου οι επιδόσεις στον οποιοδήποτε τομέα ο οποίος δεν απαιτεί μυϊκή δύμανη, αλλά θέμα κ*ύλας για το αντικείμενο.

Μου θύμισες έναν βοηθό εργαστηρίου στον οποίο απευθυνθήκαμε με μια φίλη για το που θα μπορούσαμε να απασχοληθούμε μέχρι να πάρουμε πτυχίο και μας είπε σαν συμβουλή για μετά το πτυχίο :"Να προσπαθήσετε να βρείτε δουλειά στο δημόσιο.Σε κανά σχολείο ας πούμε, γιατί είστε και γυναίκες και όταν κάνετε οικογένεια, πώς θα μεγαλώσετε τα παιδιά???".:shock: :shock:

Αυτό λέγεται καταπάτηση ονείρων και απαξίωση. Πώς δεν μου έφυγε μπινελίκι εκείνη τη στιγμή, απορώ ακόμα.

...Δεν ξέρω αλλά σίγουρα μπορούν να βάλουν εύκολα μια γυναίκα κάτω στο κρεβάτι...

Όπου και να κοιτάξετε σε μεγάλους οίκους μόδας μόνο τα μοντέλα είναι γυναίκες. Why?

Τέρμα άκυρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...