EKTELESTES Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Λοιπόν, βρίσκομαι Ν. Κόσμο, κοντά στην Λ. Βουλιαγμένης κ απο χθες το βράδυ κατα τις 9, χάλασε το σήμα της ΝΕΤ !!... Συγκεκριμένα, εμφανίζει οριζόντιες γραμμές που καταλαμβάνουν 1/5 περίπου της οθόνης κ εμφανίζονται σε διάφορα σημεία της οθόνης, είτε πάνω, κάτω, κέντρο , και αλλάζουν θέσει συνεχώς! είναι περίπου έτσι οι γραμμές >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< συνεχόμενα βελάκια ενωμένα. Δεν είναι πρόβλημα κεραίας, τσεκαρισμένο αυτό. Πήρα τηλέφωνο στο τεχνικό τμήμα της Νετ, δεν ξέρουν τπτ, υπέθεσαν, όπως κ εγώ, πως κάποιος κάνει παρεμβολές τοπικά (!) στα 50 μέτρα απο το σπίτι μου, ένας γνωστός δεν έχει πρόβλημα! Απο τι θα μπορούσε να γίνει τέτοια παρεμβολή?? πίατο? πως θα τον βρούμε είναι το θέμα (!) Σημειώστε οτι το κάνει ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΝΕΤ, Κ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ 44 ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΑΠΟ ΥΜΜΗΤΟ !...
The_player Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Καποιος φιλος μου ειπε οτι χρονια τωρα εχουν προβλημα και στον Ασπροπυργο..με την ΝΕΤ
EKTELESTES Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 ??τι σχέση έχει αυτό που λες? Διάβασε τι λέω, χθες το βράδυ εμφανίστηκε ξαφνικά το πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.