meiam83 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 GI@RG@S τα εχω δει και μαλλον σε κατι τετοιο θα καταληξω, απλα με τη toshiba τσαντιζομαι γιατι κυκλοφορει στην αμερικη κάτι φοβερα μηχανήματα (p105-s921 και το επομενό του) σε τιμες κατω των 1900e και εδώ κυκλοφορεί κομμένες εκδόσεις αυτών ουσιστικά σε τιμές πολύ υψηλότερες. Μου φαίνεται οτι μας κοροιδεύει. (Χωρίς βέβαια να αμφισβητώ την ποιότητα των μηχανημάτων της) και μια ερώτηση. πολλοί δίνουν μηχανήματα με μέγιστη μνήμη τα 4Gb (π.χ Toshiba) οι περισσότεροι όμως 2GB. πιστεύετε οτι τα 2 Gb θα ξεπεραστούν σύντομα? μου φαίνεται δύσκολο να έχουμε εφαρμογές που να ζητάνε τέροια ποσά μνήμης. τι λέτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user-64 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 ASUS LAMBORGINI vx1 TO ΠΕΡΙΜΕΝΩ 3000? ΜΠΕΙΤΕ ASUS ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΣΑς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Λοιπόν, το tomshardware.com λέει ότι το core duo αποδίδει πολύ καλύτερα τόσο σε εφαρμογές optimized για διπλοπύρηνουες επεξεργαστές όσο και στις υπόλοιπες (εκτός από τα τεστ κατανάλωσης ενέργειας και μπαταρίας). Φυσικά καταλήγει στο ποιος θα επενδύσει σήμερα σε ένα 32μπιτο μηχάνημα τη στιγμή που τα 64bit είναι κοντά. Ένα ωραίο κείμενο σχετικά με το φοβερό δίλλημα της εποχής (32μπιτο core duo ή μονοπύρηνο 64μπιτο Turion; ) είναι το ακόλουθο. Διαβάστε το. http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=45655&page=7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φίλιππος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει γίνει δίλημμα εποχής το 32μπιτο core duo ή μονοπύρηνο 64μπιτο Turion, από τι στιγμή που υπάρχει διπύρηνο 64μπιτο Turion X2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meiam83 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Φίλιππε, Εχεις βρει εσυ μαγαζί στην Ελλάδα που να πουλάει μηχανήματα με τέτοιο επεξεργαστή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φίλιππος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Στην Αμερική, Αγγλία, Γερμανία και Ιταλία υπάρχουν πολλά μαγαζιά με πολλά μηχανήματα. Στην Ελλάδα έχω δει μόνο έναν Turbo-X στο Πλαίσιο. http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=54&Nav_Section_Id=6&Catalog_Id=1&Product_Id=336093&Merchant_Id=1&sts_cid=3 Αλλά σύντομα θα σκάσουν κι άλλοι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Γιατί δεν αναφέρει τίποτα για 64bit; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meiam83 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Εστειλα email στο mg manager ρωτώντας για τον Amilo Xi1546 και μου απάντησαν μεγαλόπρεπα και επι λέξη... ΔΕΝ ΥΠΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ Κατα τα άλλα δεν έχουν πρόβλημα να τα διαφημίζουν... Ωράια μαγαζιά.. Να τα προτιμάτε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Παντως ειτε 32 ειτε 64 τα Βιστα παιδια θα τρεχουν στους νεους διπλοπυρηνους υπολογιστες, οποτε τι ανησυχειτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.