meiam83 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Γεια σας παιδια, αυτο τον καιρο σκεφτομαι να αγορασω τον πρωτο μου φορητο αλλα δυστυχως τα πραγματα δεν ειναι οπως τα περιμενα.. Λόγω της δουλειάς μου χρειάζομαι ισχυρο επεξεργαστη (t2400) και καρτα γραφικών (τουλαχιστον χ1600) αλλα και μεγιστη συνδεσιμοτητα (4usb, express card και αν γίνεται και pc card type II). η τιμή βέβαια έχει ενα ανω φραγμα 2000ευρω Μεχρι τώρα έχω βρει κάποιους οι οποίοι δεν ξέρω πότε και αν θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα: 1) Τoshiba P105-s921 reviews.cnet.com/Toshiba_Satellite_P105_S921/4505-3121_7-31812922.html - 72k - 24 Ιουν 2006 2) Fujitsu siemens Xi1546R http://ms.lv/?q=UutRzyfnz8xPa2LPr8wPlhfnzBxceuqNa2LNzuxBeynPz8C= 3) Acer 8204wlmi Τον τελευτάιο τον απέριψα λόγω τίμης (2700ευρώ..) Για τους άλλους 2 δεν μπορώ να βρώ πληροφορίες για το πότε θα έρθουν. όποιος ξέρει κάτι ας το γράψει εδω. Εννοείται οτι περιμένω και προτάσεις για άλλα μηχανήματα που πιθανότατα δεν έχω σκεφτεί. Τελειώνοντας να σημειώσω ότι δεν θα ηθελα να μπω στη διαδικασια να παραγγείλω απο το εξωτερικό μιας και έχω άσχημες εμπειρίες. Ευχαριστώ για τη βοήθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Acer 5673 Wlmi CentrinoDuo T2400 1,83GHz,ATI X1600 512MB HM,15.4" WXGA CrystalBrite, CAMERA, 120Gb Sata, Ram 2Gb(2x1GB),DVD-Smulti DL, 802.11a/b/g, BT, MCR, XP Home GR και τον πουλαω (στο μαγαζι που δουλευω) 1500ευρω τελικη τιμη (δωρο τσαντα μεταφορας) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meiam83 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Ενδιαφέρον.. μηπος μπορεις να μου πεις και για τη συνδεσιμοτητα του? εχει express card η pc card? απο εγγύηση? γενικά αν μπορείς στείλε μια αναλυτική περιγραφή ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Fujitsu siemens Xi1546R στα 1850? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Γιατί δεν κοιτάς το μηχάνημα της υπογραφής; Φυσικά η σύνθεση μπορεί να μεταβληθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laptopmaniac Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Acer 5673 Scroutzed... όχι και 1500! Πολλά δεν είναι? Το βρίσκεις και 115 ευρώ κάτω...Φιλικά πάντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meiam83 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 kirileman, αν και δεν ξερω διαφορα επιδοσεω σε turion και dual core φαινεται πολυ καλο μηχανημα. Παντως οταν πηγα στο πλαισιο στην πατρα και ζητησα να φτιαξω turboX μου ειπαν οτι μονο αυτα που εχει στον καταλογο ετοιμα εχουν.. απιστευτο? και ομως.. απο τιμη ποσο πηγε? και κατι ακομα.. επιμενω στις θυρες pcmcia και express σιγουρα θα μου χρειαστουν. ο δικος σου εχει? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meiam83 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 laptopmaniac, στο skroutz που κοιταξα ειδα οτι σε καποια υποστηριζουν ότι έχει επεξεργαστη t2300 ενω αλλα (e-shop) λενε t2400 και καρτα γραφικων x1400!! τελικά η γίνονται πολλά τυπογραφικα στην Ελλάδα η ποτε δε ξέρεις τι θα σου ερθει. Περα απο αυτο, μήπως ξέρει κανένας αν η x1600 που εχει επανω έχει 128 η 256MB dedicated? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 kirileman' date='αν και δεν ξερω διαφορα επιδοσεω σε turion και dual core φαινεται πολυ καλο μηχανημα. Παντως οταν πηγα στο πλαισιο στην πατρα και ζητησα να φτιαξω turboX μου ειπαν οτι μονο αυτα που εχει στον καταλογο ετοιμα εχουν.. απιστευτο? και ομως.. απο τιμη ποσο πηγε? και κατι ακομα.. επιμενω στις θυρες pcmcia και express σιγουρα θα μου χρειαστουν. ο δικος σου εχει? ευχαριστω[/quote'] Έγραψες ότι θες ένα γρήγορο μηχάνημα γι'αυτό στο πρότεινα παρότι δεν είναι dual core. Είναι όμως 64bit και σαφώς πιο γρήγορος ο turion από έναν intel core duo (64μπιτοι διπλοπύρηνοι δεν υπάρχουν ακόμα για λάπτοπ) όταν τρέχεις μια εφαρμογή. Για το συγκεκριμένο έδωσα 2280 μετρητά. Ρίξε λίγο μνήμη ή τον επεξεργαστή και φτάνεις τα 2000. Αν δεν υπάρχει Πάτρα ακόμα, έλα μια βόλτα Αθήνα και πάρτο, ή μάλλον, δες τον πρώτα να δεις αν σε ικανοποιεί η οθόνη, ποιότητα κατασκευής κλπ και μετά αποφασίζεις. Δεν μπορώ να σου προτείνω κάτι πιο γρήγορο και ολοκληρωμένο, ήταν το καλύτερο που βρήκα και το αγόρασα την προηγούμενη εβδομάδα. Έχει express, pcmcia όχι (δεν καταργούνται αυτές σιγά σιγά; ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meiam83 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 ευχαριστώ και Θα το ψάξω. ξέρει κανένας καμια σελίδα με συγκριτικα για core duo και turion? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Το Acer 5673 εχει 1)Τ2400 2)Χ1600 (128ΜΒ , hypermemory στα 512ΜΒ)- αυτο σημαινει οτι εχει 512 χωρις να τρωει απο το συστημα 3)εχει 1x pcmcia 1xexpresscard 4) εγγυηση 1 χρονο +3 χρονια αν παρεις την επεκταση αναλυτικη περιγραφη υπαρχει στο site της acer @laptopmaniac :Φιλε μου αν eshop , plaisio , skroutz και λοιπα πουλανε κοντα στο κοστος δεν προκειται να τους ακολουθησω...ελευθερη αγορα εχουμε τραβα αγορασε απο κει ..ελεος πια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meiam83 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 mphxths, πως γίνεται να έχει 128,να φτάνει με hypermemοry στα 512 και να μην τρωει απο το σύστημα? μου φαινεται λίγο παράξενο... που βρίσκει τα υπόλοιπα 384ΜΒ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 @meiam83 : Ελα ντε ! αυτην την απορια εχω και γω !Προφανως ειναι καποια τεχνολογια που του επιτρεπει να το κανει Στο bios βλεπεις την καρτα να χει 128ΜΒ (προ windows) , μεσα στα windows , τα windows , προγραμματα που σου δινουν πληροφοριες για το συστημα και οτιδηποτε τελοσπαντων αναφερει μνημη καρτας γραφικων λεει 512ΜΒ. Ακομα και οι drivers λενε 512ΜΒ. Και στις διεργασιες η μνημη του συστηματος ειναι ολοκληρη..χωρις να λειπουν ΜΒ. Ισως ειναι καποια software-ικη κομπινα...σε τελικη αναλυση σε ενδιαφερει τοσο να μαθεις πως γινεται ή οχι ?Εμενα μου αρκει που γινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 hyper memory- is ATIʼs innovative technology that enables a reduction in the amount of on-board memory on a graphics card without compromising its overall performance. Its advanced memory management technology makes more efficient use of all the available memory in computers with PCI Express® technology. Graphics applications can share system memory and use fast on-board memory for real-time processing between the graphics card and the computerʼs memory. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δεν μπορω να πω οτι καταλαβα και τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.