antreaslam Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Dr_Slump , εσυ τι λες? εννοω, για το συγκεκριμενο επεξεργαστη,τις θερμοκρασιες του, τι τροφοδοτικο χρειαζομαι,σε τι χρηματα,κ ποιο ειναι αυτο, ή αν κανει το τροφοδοτικο που ηδη εχω?>
Dr_Slump Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Είσαι μια χαρά με τον εξοπλισμό σου και το fan που έχει μέσα το πακέτο του επεξεργαστή είναι αρκετό για τις θερμοκρασίες του.
antreaslam Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 sorry για την επιμονη,αλλα δεν ισχυει αυτο που μου ειπε πριν, οτι εχει πολυ θορυβο,κ σχετικα αυξημενες θερμοκρασιες?δηλαδη να μην παρω ψυκτρα? επισης, το τροφοδοτικο μηπως ειναι μικρο για τοσο "βαρυ" εξοπλισμο?
cronos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Εχω το επεξεργαστή που αναφερεις με την Μ/Β asus p5wd2 e-premium. Ο επεξεργαστής οσο και M/B ειναι απλα κορυφαία. Με την stock ψύχτρα θα έχεις λίγο παραπάνω θόρυβο αλλα φυσιολογικές θερμοκρασίες. 35-37 idle 45-48 full Εχθές το μεσημέρι, έπιασα τους 51C σε full load, με τον ίδιο επεξεργαστή, ίδια mobo αλλά την μαμά ψύκτρα. Πρώτη φορά ξεπερνά τους 48C στο σύστημά μου.
Dr_Slump Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δεν το ακούω πολύ, ο θόρυβος δεν είναι αισθητός. Με 450w εγώ έχω Pentium D 960, 4GB RAM, 2 SATA, GeForce 7900GT.
antreaslam Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Dr_Slump , ποιο τροφοδοτικο εχεις? μηπως μπορεις να μου δωσεις ενα λινκ?
Dr_Slump Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 http://www.antec.com/ec/productDetails.php?ProdID=14451
darkthan Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 re file kalos einai alla.... Exo ton siggekrimeno epeksergasti me tin mitriki asus p5ld2 deluxe 512 MB mnhmh kai sata sklhro . einai kalos alla enas antistixos amd apla einai tragika pio grigoros gia dual core. isos einai kalitera na perimeneis tous kainourious intel mpas kai exoun pari ta pano tous
k_w_t Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 ναι αλλα σκέψου οτι αμα το παρεις τωρα σε ενα δίμηνο θα έχεις μείνει πισω τεχνολογικα συν οτι οι κονροε αλλάζουν ριζικά τα πράγματα σε σχέση με την σειρά D9xx. Ετσι οπως ειναι τωρα τα πραγματα οτι και να αγορασουμε σε 2 μηνες θα ειμαστε τεχνολογικα πισω!!
antreaslam Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 re file kalos einai alla....Exo ton siggekrimeno epeksergasti me tin mitriki asus p5ld2 deluxe 512 MB mnhmh kai sata sklhro . einai kalos alla enas antistixos amd apla einai tragika pio grigoros gia dual core. isos einai kalitera na perimeneis tous kainourious intel mpas kai exoun pari ta pano tous amd αντιστοιχος,στα ιδια χρηματα(!),ειναι καλυτερος?αυτη ειναι η σωστη ερωτηση! το ειπα πριν απο λιγο κ σε αλλο τοπικ,μην συγκρινεται τους 2 επεξεργαστες που βγαζουν ιδια ταχυτητα,αλλα 2 επεξεργαστες,που εχουν ιδια τιμη. στα ιδια λεφτα απο την amd ειναι αυτος: AMD ATHLON 64 3500+ 2.20GHZ AM2 BOX . το ερωτημα μου,ως ασχετου,ειναι αν αυτος ειναι καλυτερος απο αυτον που λεει ο τιτλος μου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.