Προς το περιεχόμενο

Intel Pentium D 930 3.0 Ghz

antreaslam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σκεφτομαι να αγορασω την παρακατω cpu :

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.558210

απο παιδια που γνωριζουν παραπανω στο χωρο των υπολογιστων,

ή που την εχουν,θα ηθελα γνωμες κ εντυπωσεις...

ειδικα, για το τι θορυβο κανει η μαμα ψυκτρα, τι θερμοκρασιες εχετε γενικα, αν σας κολλαει ποτε το συστημα σας (πχ με πεντιουμ 4 2,8 απλο, οταν ειχα ανοιχτα 2 peer to peer,convertxtodvd k nero recode, δε μπορουσα ουτε να περιηγηθω μεσα στον υπολογιστη μου)!

επισης,θα ηθελα καποια προταση απο καποιο παιδι για m/b στα 100-110 ευρω.

θα μπει επανω 1gb ddr2 μνημη, υπαρχει τροφοδοτικο 550w,ezcool, 2 ανεμιστηρες στο κουτι, 2 σκληροι(ο ενας σατα2), dvdrw,κ καρτα γραφικων φτηνη,pci e, 256,απο κοσμοντατα που βρηκα,στα 60 ευρω περιπου.

αν καποιος εχει αντιστοιχες προτασεις σε χρηματα κ αποδοσεις για amd,θα ηθελα να μου τις κανει παρακαλω...

ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Εχω το επεξεργαστή που αναφερεις με την Μ/Β asus p5wd2 e-premium. Ο επεξεργαστής οσο και M/B ειναι απλα κορυφαία. Με την stock ψύχτρα θα έχεις λίγο παραπάνω θόρυβο αλλα φυσιολογικές θερμοκρασίες. 35-37 idle 45-48 full

Δημοσ.

θοδωρη, οταν λες λιγο θορυβο,εννοεις επιπεδου σελερον??

ποια ψυκτρα εχεις επανω? ποσο σου κοστισε?

η m/b einai sta 195 ευρω,αρκετα ακριβη για το budget μου...

Δημοσ.

εγώ την αλλαξα και εβαλα την Zalman 9500 .55Ευρο. (30-32idle 40-43full)Ο θόρυβος της Stock ψύχτρας είναι στα επιπεδα του celeron που αναφέρεις ισως και λίγο παραπάνω.

Δημοσ.

οποτε πρεπει να υπολογισω συν 55 ευρω,γιατι ο θορυβος του σελερον δεν αντεχεται το βραδυ που θα μενει ανοιχτο το pc...

ευχαριστω θοδωρη,περιμενω γνωμες κ απο αλλα παιδια!!!

Δημοσ.

ZALMAN 460W αλλα θα σου ανεβάσει κατα πολύ το ποσο το ειχα παρει αν θυμαμε καλά γύρο στα 100 με 120 ευρό αλλα σε σινδιασμό με την ψύχτρα που σου είπα στο pc ακουγετε μόνο η καρτα γραφικών, προστοπαρόν μεχρι να παρω και καμια ψύχτρα και για αυτήν. Παντος με όλα αυτά που σου είπα ξεφεύγεις πολύ από το budget σου. Η προτασή μου ειναι να μην πάρεις τιποτα αυτό τον μηνα και να περιμενεις τον ιούλιο τους νεους επεξεργαστες τις INTEL και τα νέα M/B που θα τους υποστηρίζουν.

Δημοσ.

οι κονροε θα ειναι πανακριβοι...

απο την αλλη,μεχρι τα μαγαζια να ξεστοκαρουν οτι τους εχει μεινει, δε θα ριξουν τις τιμες...

οποτε,φτανουμε στο σεπτεμβριο...

Δημοσ.

ναι αλλα σκέψου οτι αμα το παρεις τωρα σε ενα δίμηνο θα έχεις μείνει πισω τεχνολογικα συν οτι οι κονροε αλλάζουν ριζικά τα πράγματα σε σχέση με την σειρά D9xx.

Δημοσ.

εκτος και αν το θέλεις για συγκεκριμενη δουλεια και σε καλυπτουν οι σημερινοί επεξεργαστες, αλλά αμα το θες και για games κανε λιγο υπομονή να μαζέψεις και λιγο παραπάνω λεφτα και να χτυπήσεις εναν κονροε και μια αξιόλογη M/B

Δημοσ.

κοιτα,ο υπολογιστης θα χρησιμοποιειται για τα εξης: ανοιχτος 24/7, για download απο ιντερνετ, που κ που παιχνιδια (κυριως μανατζερ κ ποδοσφαιρακια στυλ iss pro), κ πολυ nero recode k convertxtodvd.

το αν θα μεινω πισω,δε με πολυενδιαφερει,ετσι κ αλλιως θα παρω υπολογιστη που δεν προκειται να αλλαξω στα επομενα 2-3 χρονια!

για παιχνιδια δε με τρελλαινει,ελαχιστα παιχνιδια παιζω!

Δημοσ.
ναι αλλα σκέψου οτι αμα το παρεις τωρα σε ενα δίμηνο θα έχεις μείνει πισω τεχνολογικα συν οτι οι κονροε αλλάζουν ριζικά τα πράγματα σε σχέση με την σειρά D9xx.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν είναι καλό να πάρει conroe από την κυκλοφορία τους. Θυμάμαι όταν πήρα το πρώτο μου ΜΜΧ τι προβλήματα είχα. Επίσης στην αγορά υπολογιστών και γενικά της τεχνολογίας είναι καλό να μην περιμένουμε γιατί τότε αρχίζει ο γολγοθάς του "ας περιμένω να βγει αυτό".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...