Προς το περιεχόμενο

explorer 99% cpu -oxi ios-

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Gia kapoio logo to explorer.exe mou anevazei tin cpu sto 99% ston forito mou.Alla stadar den prokeitai gia kapoion io,mias kai proton den exei prosvasei sto internet to PC,kai deyteron ekana dio format simera kai to provlima sinexizetai.

Mporei to gegonos oti dithen den aerizetai kala o ipologistis na anevazei tin cpu sto 99%

Den aerizete kala to leo apo tin apopsi oti otan ayto ginetai akouo to PC na fisaei.Apo tin alli omos ayto simenei pos kai apo tin apopsi oti i cpu ftanei se ipsila epeipeda prokaleitai ayto.

Ti lete?

Δημοσ.

Eixa mpleksei me kati partition pou eixa kanei kai stin teliki ta esvisa ola ekana ena low-level format me dariks kai ta estisa ola apo tin arxi ton arxon,kai pros to paron toulaxiston,den fenete na exo kapoio provlima.

Δημοσ.

Mou ksanarxise pali ta idia.

Ta windows einai 2003 server.Exo polla avi arxeia alla se eksoteriko skliro,kai ontos milame gia polla,alla ti rolo mporei na peksei ayto?

Episis to mono ipopto prama pou exo kanei einai na megalo to mft file size,to opoio katalathos to ekana 993mb.Alla tora kano format,sto partition ayto,gia na diorthothei.

Ti allo mporei na pezei?

Δημοσ.

Εμένα με XP SP2 Ελληνικά, ενώ μέχρι πριν 1 εβδομάδα 'φισούσε', από τότε βλεπω το σύστημα να κολλάει κάθε λίγο και λιγάκι και το ledάκι του δίσκου να είναι μονίμως αναμμένο.. Έκανα scan για ιό, έκανα ScanDisk & Defrag αλλά τίποτα.. Το τέσταρα και με το HD Tune, και επίσης παρακολουθώ τη θερμοκρασία του επεξεργαστή και είναι μόνιμα στο 31-33....

Τι μπορεί να φταίει?

Δημοσ.
Εμένα με XP SP2 Ελληνικά' date=' ενώ μέχρι πριν 1 εβδομάδα 'φισούσε', από τότε βλεπω το σύστημα να κολλάει κάθε λίγο και λιγάκι και το ledάκι του δίσκου να είναι μονίμως αναμμένο.. Έκανα scan για ιό, έκανα ScanDisk & Defrag αλλά τίποτα.. Το τέσταρα και με το HD Tune, και επίσης παρακολουθώ τη θερμοκρασία του επεξεργαστή και είναι μόνιμα στο 31-33....

Τι μπορεί να φταίει?[/quote']

Τα Windows απο μονα τους μηπως; :)

Δημοσ.

Εχεις μηπως πολλά avi αρχεία ;

...και εμένα σε παρόμοια περίπτωση τα ίδια έκανε.

...γενικά αν έχεις πολλά αρχεία βίντεο σε ενα φάκελο "κλατάρει" !!!

Δημοσ.

Telika stadar ayto me ta arxeia avi einai.Exo 3 diskous (2x300 gb + 1 x 250 gb) eksoterikous gematous arxeia video,kai kathe fora pou kano metafores apo ton ena ston allo,tote einai pou mou anevazei ton explortwer sto 99%.

Den linetai ayto me kapoio tropo?

Δημοσ.

κανε και κανα defrag να νιώσει λίγο ο υπολογιστής. Και κατοιποίησε λίγο τον σκληρό όπως λέει και ο παραπάνω φίλος

Δημοσ.

Πω πω πολύ κουφό μου ακούγετε αυτό με τα αρχεία .avi. Αλλα και σε μένα συμβαίνει κάτι παρόμοιο. Αλλα δεν νομίζω να φταίνε τα .avi. Γιατί δεν είναι και τρομερός ο αριθμός τους. Απλα μάλλον φταίει το χάος που επικρατεί στους δίσκους μου :)

όταν κάνω μεταφορές αρχείων, δεν μου δουλεύει ο cpu στο 99% όπως λέτε. Αντίθετα δουλεύει ελάχιστα. Αλλα και πάλι το σύστιμα κάπως κολάει. Αργεί. Οταν γίνετε η μεταφορά ενός μεγάλου αρχείου, στο 5ο λεπτό της, με δισκολία μπορώ να κάνω κάτι... αργει ελεηνά. αλλά μετά όταν τελειώσει επανέρχετε μετα απο ελάχιστα seconds.

Δημοσ.

Φίλε,δεν είναι απαραίτητο να φταίει το γεγονός ότι έχεις πολλά αρχεία video,μπορεί κι ένα να κάνει την ζημιά.Σ'ένα φάκελλο με video που έχω υπάρχει κάποιο το οποίο αν το επιλέξω,το cpu στην διεργασία explorer αγγίζει το 99%..Πολύ απλά μπορείς να τερματίσεις την διεργασία αυτή και sto task manager

να πάς "New task" και να γράψεις explorer!!!!!!! :)

Δημοσ.

ksomasgr

Ayto prospatho na kano re c,na ta taktopoiso,Gia ayto mou dimiourgeitai to provlimata!Kathos ta metafero apo ton ena disko ston allo oste na ta exo taktopoimena se fakelous anevenei i cpu!Me liga logia,i llisi pou proteineis einai to idio to provlima!

antonisid

Nai ayto kano alla einai enoxlitiko na to kano kathe 10-15 lepta!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...