Προς το περιεχόμενο

Αποριες για σωστη ροη αερα

mprou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν το cooler του επεξεργαστη τραβαει αερα απο το περιβαλλον και τον ριχνει πανω στην cpu, ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να λειτουργουν τα fans του κουτιου; Να βγαζουν τον αερα απο το κουτι η να δινουν αερα απο απ εξω;

Αυτη την στιγμη εχω μια Gigabyte G power και ενα ανεμιστιρακι στα πλαινα που δινει αερα μεσα. Θα τα αλλαξω βεβαια λογω o/c. Επισης ειναι λογικο η θερμοκρασια του επεξεργαστη και η θερμοκρασια της μητρικης να ειναι ολοιδιες σε idle; 46 και 46. full load: 54cpu/49system

Δημοσ.

iparxoun poles diaforetikes roes poy apodidoyn kai eksartatai poia tha apodwsei kalitera apo ta anemistiria kai apo to koyti.. mia kali ilopoiisi einai na exeis mprosta 1 12ari enan allo 12ari pisw allon ena dipla sti cpu kai allon enan panw apo ti cpu stin orofi toy koytioy.... o mprosta kai o plainos na bazoyn aera kai o pisw kai o panw na bgazoyn...kai to o ti exoyn idies thermokrasies de leei tipota...apla tixainei

Δημοσ.

Εχω τα μουφικα κουτια των 45 ευρω... Θεση για fans μονο μια πλαινη και μια πισω. 9αρια και τα 2. Αν δεν κανω δουλεια με αυτα τοτε η παιρνω κουτι της προκοπης η αρχιζω τις πατεντες!

Δημοσ.

Βασικά όπως τα λέει ο tolis86 είναι τα πράγματα.Και εγώ την G Power έχω αλλά η θερμοκρασία μου δεν ξεπερνά τους 38 βαθμούς και έχω και AMD.Το περίργο με εμένα είναι ότι παρόλο που έχω καλό κουτί και σωστα τα ανεμιστήρια, η μητρική πάντα εχει 4-5 βαθμούς μεγαλύτερη θρμοκρασία!

Δημοσ.

Αν πάρεις καινούργιο κουτί πάρε απλό, full tower, να μπορείς να προσθαφαιρείς όσο το δυνατό μεγαλύτερο μέρος των εξαρτημάτων του και οπωσδήποτε αλουμινένιο. Έτσι θα μπορείς να το τροποποιήσεις εύκολα και γρήγορα.

Δημοσ.
Εχω τα μουφικα κουτια των 45 ευρω... Θεση για fans μονο μια πλαινη και μια πισω. 9αρια και τα 2. Αν δεν κανω δουλεια με αυτα τοτε η παιρνω κουτι της προκοπης η αρχιζω τις πατεντες!

Βάλε το πλαινό να φυσάει αέρα μέσα στο κουτί και το πίσω να βγάζει προς τα έξω.

Δημοσ.

kai na min exei thesi gia anemistira mprosta, sigoura exei kapoio anoigma pros ta kato. me kapoio tropo tha mporeis na stereoseis enan anemistira. den xreiazetai na einai megalos. kai 9aris na enai ftanei. kai tous allous 2 opos eipe o georgeadams.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...