abakas7 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Έχω φτιάξει ένα ActiveX control σε VB και έχω φτιάξει κάποιες δικές μου methods. Αυτό το ActiveX control το εισάγω και το χρησιμοποιώ σε ένα άλλο περιβάλλον με γλώσσα C. Όταν στο περιβάλλον αυτό (που είναι σε C) γράφω το όνομα του ActiveX control που έχω εισάγει, εμφανίζεται, καθως πληκτρολογώ, το γνωστό κίτρινο κουτάκι που περιέχει τα events και τις methods του ActiveX control. Δεν περιέχονται όμως στο κίτρινο κουτάκι οι methods που έχω δημιουργήσει εγώ. Εν τούτοις μπορώ και τις χρησιμοποιώ κανονικά. Μήπως έχετε υπόψη σας κάποιο τρόπο να εμφανίζονται στο κίτρινο κουτάκι οι methods που έχω φτιάξει ώστε να βοηθιέται ο εκάστοτε προγραμματιστής που χρησιμοποιεί το ActiveX control μου; Ευχαριστώ!
firewalker Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Για τις δικές σου methods χρησιμοποίησες τον wizard της vb;
abakas7 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Χρησιμοποίησα τον ActiveX ctrl Interface Wizard απλά για να τις δηλώσω. Τον κώδικα βάσει του οποίου λειτουργούν τον έγραψα εξ ολοκλήρου εγώ. Μήπως στον συγκεκριμένο Wizard υπάρχει κάποια επιλογή που να λύνει το πρόβλημα μου και δεν το έχω προσέξει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.