gthdch Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Έχω έναν acer 291LMi ξαφνικά ενώ έγγραφα ένα κείμενο ο υπολογιστής έσβησε τελείως. Τώρα όταν πατάω το κουμπί της τροφοδοσίας δείχνει ότι παίρνει ρεύμα αλλά δεν μπαόνει ούτε στο bios, δεν ανοίγει καθόλου. Τον σκλήρό τον δοκίμασα σε εξωτερική θήκη δουλεύει, το ίδιο και η μνήμη τί άλλο μπορεί να φταίει. Μήπως η μητρική; Βοήθεια!!!!
Theodore Tsi Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 μητρική ή cpu.....πήγαινε στην αντιπροσωπεία και καλά κουράγια....(γιατί δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα!!!)
poulinos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 bgale tin mpataria kai aston etsi gia ligo kai meta dokimase mono me reuma apo to trofodotiko.an oxi tote piso.kai emena ena tetoio mou kane ena compaq kai kapout.
vagpap Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Εμένα με τα ίδια συμπτώματα μου άλλαξαν μητρική ΚΑΙ CPU. Αν είναι μέσα στην εγγύηση, άλλαξέ τα αλλιώς... ανταλλακτικά.
poulinos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 an ine mobo ine arketa lefta.an ine cpu glitoneis kamposa.to basiko inena breis pia exoun xalasei.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.