g1annis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Θέλω να δώσω σε κάποιον φίλο μου που δεν έχει σύνδεση στο internet τον οδηγό του Ubuntu Dapper Drake. Σκέφτηκα να τον κατεβάσω ολόλκηρο και να τον γράψω σε ένα CD ώστε να μπορεί να πλοηγηθεί σε αυτόν offline. Με το firefox κατεβαίνει μόνο το html χωρίς τις φωτογραφίες, τα κουτάκια, τα σχηματάκια κλπ Γνωρίζω ότι υπάρχουν προγράμματα που μπορούν να αποθηκεύσουν όλο το site και μάλιστα και τα link τους (που στη προκειμένη δε μου χρειάζεται γιατί είναι όλα στην ίδια σελίδα). Έχετε να μου προτείνετε κάποιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apoikos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 `man wget' ;-) Δώσε έμφαση στις παραμέτρους -r και -k ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimokritos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 HTTrack Website Copier. auto apothikeuei olo to site sto disko. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g1annis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 apoikos άψογος dimokritos το πρόγραμμα προσπάθησα να το χρησιμοποιήσω (μιας και αυτό βρήκα με ένα απλό google search) πριν καν κάνω το post αλλά δεν κατάλαβα και πολλά Σας ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimokritos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 an kai mou fanike poli aplo sti leitourgia, an thes na sou doso odigies analitika pes mou. ektos na ekanes ti douleia sou me tin protasi tou apoikou. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g1annis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Βασικά έκανα τη δουλειά μου με ένα site. Όταν όμως πήγα να κατεβάσω με wget -rk το ubuntuguide που έχει το wiki κατέβαζε αδιάκοπα και το σταμάτησα μόνος μου. Εϊχε κατεβάσει μέχρι εκείνη τη στιγμή 16,8 MB. Αν μπορείς να μου εξηγήσεις πως δουλεύει αυτό το πρόγραμμα... Βασικά είδα σε κάποιες φωτογραγίες ότι έχει γραφικό περιβάλλον. Παρ' όλα αυτά δεν κατάφερα να το εκκινήσω ποτέ, και με την κονσόλα μπερδεύτηκα επειδή στην αρχή μου ζητούσε κάτι... σαν configuration το κατάλαβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
biocrasher Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Εγω οταν θελω να κανω mirror ενα site χρησιμοποιω αυτη την εντολη: wget --mirror -w 2 -p --html-extension --convert-links (διευθυνση_σελιδας) Και για να μην κατεβαζει επ'απειρον: --no-parent και -l(link_depth) edit; βολευει πολυ για τοπικο browsing γαιτι αλλαζει τα link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g1annis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 .... για να δούμε. Αν δε ξανα-post-άρω σημαίνει πως μάλλον με έφτιαξες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
myle Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Εγώ βάζω wget -m -np url Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.