Προς το περιεχόμενο

Philips 200W6CS μια τέλεια WIDE ?

GR_Terminator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπόψην, οι οθόνες Philips έχουν 3 χρόνια on site εγγύηση και 0 pixel αλλά σου αντικαθιστούν την οθόνη με καινούργια ΜΟΝΟ τις πρώτες 7 μέρες. Εμένα λοιπόν που κάηκε το τροφοδοτικό της 190X6 μου στις 13 μέρες μου έφεραν μεταχειρισμένη και γεμάτη μικρές γρατσουνίτσες. Σε λιγότερο από ένα μήνα λοιπόν, κατέληξα με μια μεταχειρισμένη.

Και φυσικά θα ακολουθήσει καταγγελιά στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, καθώς επικοινώνησα ήδη μαζί τους και μου είπαν ότι υπάρχει βάση για καταγγελία.

Αυτά για να ξέρουμε την ευρωπαϊκή πολιτική εγγύησης της Philips.

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
paidia apo apospi anagnosis gramaton-xaraktiron eine ksekourasti?

exei fotinotita enoxlitiki?

telika posa ms eine 8 i 16 pou lei to e-shop?

gia peite kai merika kata

de mporei kati tha exei..

:)

Se 1680 x 1050 h gramatoseira einai pio aneth se mena apo to 1280x1024 pou eixa se crt. Th fothnothta th rythmizeis, ego to exo kapou sto 48 brightn kai 46 contrast gia na mhn kourazei.

exo grapsei pio prin kamposa arnhtika stoixeia pou exei h othonh. To thema einai pos ta zygzeis ayta sthn telikh apofash sou.

Opote sta arnhtika

1) Einai ta hxeia pou gia tous perisoterous einai axreiasta kathos exoun kapio allo set hxeion. Tsampa xoros dhladh kai isos na eixe kalyterh kataskeuh xoris hxeia.

2) Eno ta xromanta einai zontana kai omorfa ysterei stis maures apoxroseis. Den einai tipota entono oute enoxlhtiko omos.

3) den ginetai Portrait gia osous to xreiazontai. To stand einai ligo dyskinhto eidika thn proth fora poy bgazeis thn othoni apo to kouti thelei poly dynamh gia na thn fereis orthia. Den einai kai oti pio ergonomiko, parolayta gyrizei aneta/pano kato kai deksia/aristera

4) Den exei extra connections opos SVIDEO, composite akoma kai hdmi pou prosferoun alles kai fysika den einai kai hdcp certified (kati pou exoun 5-6 othones mono). Exei Mia mono usb thyra eno alles synithos exoun 4. Bebaia autes oi elleipshs se kapious den xreizontai kai sthn telikh autes fernoun kai thn timh konta sta 400 euro.

5) Tora teleutaia proseksa oth sths gonies yparxei kapios axromatismos. Auto einai to blacklight leaking??? Den ksero. Pantos px otan kleinoun ta windows kai bgazei to galazio parthyro oi goinies exoun ena hmikyklio poly san ksethoriasmeno foteino glazio se antithesh me to pio entono galazio sto kentro.

Auta einai ta kyria arnhtika stoixeia pou exo parathrhsei, alla den pauei na kanoun thn phillips mia kalh agora sta 420 euro. Ta thetika exoun anaferthei polles fores. Tha ths ebaza ena 8/10.

Δημοσ.

Αχχ φίλε μου,

Πάντα θα υπάρχουν αυτά όσο μπαίνει Ελληνικός δάκτυλος στη μέση....:mrgreen:

Είναι να μη σου κάτσει η στραβή, αλλά πάντα υπάρχει λύση....:-|

Δημοσ.
Αχχ φίλε μου' date='

Πάντα θα υπάρχουν αυτά όσο μπαίνει Ελληνικός δάκτυλος στη μέση....:mrgreen:

Είναι να μη σου κάτσει η στραβή, αλλά πάντα υπάρχει λύση....:-|[/quote']

Δεν κατάλαβες, αυτή είναι η επίσιμη πολοτική της Philips Ολλανδίας. Όταν χαλάσει εξάλλου, πέρνεις σε ένα κέντρο στην Ολλανδία.

Δημοσ.

200W6 αγορασμένη χθες

ανακαλύφθηκε σήμερα με ένα καμμένο pixel (μαύρο συνέχεια)

Μετά από αυτά που διάβασα για την εγγύηση... η επόμενη θα είναι καινούρια;

Δημοσ.
200W6 αγορασμένη χθες

Ναι, ή τουλάχιστον πρέπει να είναι. Την όγδωη ημέρα την είχες πατήσει.

Δημοσ.
200W6 αγορασμένη χθες

Όταν σου την αλλάξουν, ενημέρωσέ μας αν σου έδωσαν καινούργια ή μεταχειρισμένη !

Δημοσ.
200W6 αγορασμένη χθες

Μάλλον σε βλέπω σε λίστα αναμονής και εσένα μέχρι να έρθουν καινούργια κομμάτια που δεν είναι καβατζομένα από τα μαγαζιά.... :mrgreen:

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σωστά. Ο αντικαταστάτης της είναι η Philips 200WP7ES/00. Οι διαφορές είναι η έλλειψη ενσωματωμένων ηχείων, η προσθήκη 4port USB Hub και η νέα βάση "SuperErgo" με δυνατότητα περιστροφής της οθόνης. Οι τιμές λέγεται πως θα είναι παραπλήσιες. Για να δούμε...

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...