Προς το περιεχόμενο

Philips 200W6CS μια τέλεια WIDE ?

GR_Terminator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για όσους ενδιαφέρονται για μία καλή 20" ΤFT Wide, νομίζω ότι η PHILIPS έχει μια πάρα πολυ καλή πρόταση - φθηνή και με θαυμάσια απεικόνιση. :mrgreen:

Και επειδή μία εικόνα είναι όσες ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ.... Σας παραθέτω μερικές ΦΩΤΟ από την οθονούλα μου...

Picture #1

dsc26102tj.jpg

Picture #2

dsc26117ok.jpg

Picture #3

dsc26222it.jpg

Picture #4

dsc26263qp.jpg

Picture #5

dsc26338sa.jpg

Πραγματικά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΩΝΙΕΣ ΘΕΑΣΗΣ... :mrgreen:

Τα 470 Euro που ζητάει δεν είναι πολλά για αυτά που προσφέρει....

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ωραια οθονη οντως, πολυ ζωντανα χρωματα και απιστευτη φωνια θεασης!

Μεγιστη αναλυση ποσο εχει? Ξερεις contrast ratio και χρονους αποκρισης?

Με γεια να την χαρεις!

Δημοσ.

449 eyro exei sto e-shop....Apo kamena pixel ti isxiei?Exei 0 pixel opos i LG i prepei na sou xalasoun 7-8 gia na stin allaksoun?Esi stin dikia sou vrikes kanena kameno pixel?Megia kai apo mena...

Δημοσ.
449 eyro exei sto e-shop....Apo kamena pixel ti isxiei?Exei 0 pixel opos i LG i prepei na sou xalasoun 7-8 gia na stin allaksoun?Esi stin dikia sou vrikes kanena kameno pixel?Megia kai apo mena...

Eχει Εγκύηση Perfect Monitor δηλαδή 0 Pixel καμμένα.

Βέβαια αυτό ίσως να μην καλύπτει καμμένα ή κολλημένα SUB PIXELS, πάντως εγώ δε βρήκα κανένα pixel άρωστο.:mrgreen:

Πέσαν και άλλο οι τιμές και αυτό κάνει την αγορά της ακόμη ποιό συνφέρουσα.. :mrgreen:

Δημοσ.

εγω απο το σαββατο ειμαι κατοχος της LG 20'' LCD L203WT-BF.δεν μπορω να περιγραψω συναισθηματα.απο 15αρα πηγα σε 20.1

αλλο πραγμα με 1400/1 300cd/m2 8ms.

οταν βρω χρονο θα ανεβασω και φωτος.

α και κατι σημαντικο,καμια μα καμια οθονη πανω απο 20'' δεν δινει zero pixel ουτε καν η lg αφου δινει για πανω απο 5η7 νομιζω.τουλαχιστον μεχρι το σαβατο που εψαχνα οθονη για να αγορασω

Δημοσ.

α και κατι σημαντικο' date='καμια μα καμια οθονη πανω απο 20'' δεν δινει zero pixel ουτε καν η lg αφου δινει για πανω απο 5η7 νομιζω.τουλαχιστον μεχρι το σαβατο που εψαχνα οθονη για να αγορασω[/quote']

Ayto nomiza kai ego kai rotisa mipos allakse kati...Tora pos i 20ara philips exei perfect panel ayto den to gnorizo...

Δημοσ.
εγω απο το σαββατο ειμαι κατοχος της LG 20'' LCD L203WT-BF.δεν μπορω να περιγραψω συναισθηματα.απο 15αρα πηγα σε 20.1

αλλο πραγμα με 1400/1 300cd/m2 8ms.

οταν βρω χρονο θα ανεβασω και φωτος.

α και κατι σημαντικο' date='καμια μα καμια οθονη πανω απο 20'' δεν δινει zero pixel ουτε καν η lg αφου δινει για πανω απο 5η7 νομιζω.τουλαχιστον μεχρι το σαβατο που εψαχνα οθονη για να αγορασω[/quote']

Mεγειές και καλορίζικη η οθονούλα σου...

Δεν πήρα την LG γιατί υπεφέρει από Color Blumbing, δηλαδή πχ εαν βάλεις το FEAR και παίξεις είναι σα να έχεις 8bit χρώμματα (κάτι σαν το Safe MODE VGA Color των Windows)....

To είδα σε γνωστό μου και άλλαξα αμμέσως γνώμη....

Το Contrast δεν είναι γνήσιο 1400:1 αλλά με το είδικό software της LG Που όμως χαλάει γενικά την αίσθηση των χρωμμάτων σε Desktop για να δώσει θεωρητικό καλύτερο μαύρο.....

Παρ΄όλα αυτά παραμενει καλή επιλογή αλλά αρκετά ακριβότερη από κάοιες άλλες στην ίδια ή ακόμη καλύτερη κατηγορία....

Οσο για το zero pixel warranty της Philips είναι σύγουρο και μόλις βρώ το σχετικό PDF της Philips θα σας το στείλω....

Δημοσ.

Παιδιά επειδή ψάχνομαι και εγώ για αγορά μόνιτορ και λέω μια που θα πάρω να δώσω κάτι παραπάνω και να αγοράσω ένα 20" wide. Είχα ξεχωρίσει την LG L203, λίγο που την έχω δει να παίζει στο Πλαίσιο μια χαρά φαίνεται. Την Philips δεν έχω καταφέρει να τη βρω σε μαγαζί να δω πώς παίζει.

GR_Terminator έχεις υπόψη σου πού μπορώ να τη δω να παίζει.... Επίσης γνωρίζεις τι panel φοράει, και από εισόδους τι έχει?

Πάντως από γωνίες θέασης μια χαρά είσαι!!! Αν μπορείς γράψε κανά-δυο πράγματα από τις εντυπώσεις σου, θετικά/αρνητικά που έχεις δει μέχρι στιγμής, κλπ.

Thanx.

Δημοσ.
Παιδιά επειδή ψάχνομαι και εγώ για αγορά μόνιτορ και λέω μια που θα πάρω να δώσω κάτι παραπάνω και να αγοράσω ένα 20" wide. Είχα ξεχωρίσει την LG L203' date=' λίγο που την έχω δει να παίζει στο Πλαίσιο μια χαρά φαίνεται. Την Philips δεν έχω καταφέρει να τη βρω σε μαγαζί να δω πώς παίζει.

[b']GR_Terminator[/b] έχεις υπόψη σου πού μπορώ να τη δω να παίζει.... Επίσης γνωρίζεις τι panel φοράει, και από εισόδους τι έχει?

Πάντως από γωνίες θέασης μια χαρά είσαι!!! Αν μπορείς γράψε κανά-δυο πράγματα από τις εντυπώσεις σου, θετικά/αρνητικά που έχεις δει μέχρι στιγμής, κλπ.

Thanx.

Οι εντυπώσεις μου είναι άριστες για τα λεφτά που ζητάει...

Εγώ την πηρα από τα Multirama της Πάτρας και είχε μία διαθέσιμη και φυσικά την άρπαξα με κλειστά μάτια...

Εχει S-IPS Panel που είναι πάρα πολύ καλό για τις γωνίες θέασής του αλλά και γενικά το Contrast του και τα χρώματά του....

Τελικά είναι με βάση τα χαρακτηριστικά που δίνει η ίδια η Philips με Contrast 800:1 και 8ms gtg (Grey to Grey)..

To μόνο που δε μου άρεσε ήταν λιγάκι ότι έχει ηχεία και μου δίνει παραπάνω όγκο στο κάθετο, που δε το ήθελα..

Δεν το συζητάω, άμα την βρείς πουθενά χτύπα την...

Οσο για DVD ταινίες μια χαρά είναι, και ελαφρώς χειρότερη από τo MVP σε DVD απεικόνιση..

Δημοσ.
Οι εντυπώσεις μου είναι άριστες για τα λεφτά που ζητάει...

Εγώ την πηρα από τα Multirama της Πάτρας και είχε μία διαθέσιμη και φυσικά την άρπαξα με κλειστά μάτια...

Εχει S-IPS Panel που είναι πάρα πολύ καλό για τις γωνίες θέασής του αλλά και γενικά το Contrast του και τα χρώματά του....

Τελικά είναι με βάση τα χαρακτηριστικά που δίνει η ίδια η Philips με Contrast 800:1 και 8ms gtg (Grey to Grey)..

To μόνο που δε μου άρεσε ήταν λιγάκι ότι έχει ηχεία και μου δίνει παραπάνω όγκο στο κάθετο' date=' που δε το ήθελα..

Δεν το συζητάω, άμα την βρείς πουθενά χτύπα την...

Οσο για DVD ταινίες μια χαρά είναι, και ελαφρώς χειρότερη από τo MVP σε DVD απεικόνιση..[/quote']

Το μόνο που με απασχολεί είναι ο χρόνος απόκρισης. Τα περισσότερα sites λένε ότι έχει 16ms, άλλα μιλάνε για 8ms. Τι ισχύει τελικά? Εσένα στα παιχνίδια πώς σου φαίνεται? Παρατηρείς σκιές ή καθυστέρηση?

Δημοσ.

Kαμμία μα καμμία ΤFT οθόνη μέχρι τώρα δεν μπορεί να ξεπεράσει την απόκρινση μιας CRT οθόνης.

Ακόμη και αυτές που λένε ότι είναι 2ms, πάπαλα είναι αφού δεν μετράνε τον χρόνο ON-OFF-ON αλλλά συνήθως την εναλαγή από Grey to Grey που είναι συνήθως ο μισός χρόνος από μαύρο σε άσπρο.

Πάντως η οθόνη σε όποια παιχνίδια και να την δοκίμασα (FAR _ CRY, COD2 , NFSU - FEAR... δεν παρατήρησα κάτι το ενοχλητικό.

Μακάρι να έμενες ΠΑΤΡΑ και να ερχόσουν απότο σπίτι μου να την έβλεπες από κοντά.

Δυστηχώς ότι και να σου περιγράψω είναι ΔΙΚΗ ΜΟΥ εμπειρία και ΟΧΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ, οπότε δύσκολα μπορείς να δείς με τα δικά μου μάτια.

Πάντως η L203W που λέι ο φίλος μας ο Pande, έτυχε να την δώ από κοντά και να παίξω μαζί της σε έναν φίλο μου, αλλά με απογοήτευσε το γεγονός ότι δε μπορύσαμε να παίξουμε FEAR...

Tα χρώμματα ήταν λες και μπήκαν ξαφνικά στο πλυντήριο και έγιναν λες και βλέπαμε τα windows 98 σε SAFE MODE...

Δεν ξέρω αν μπορεί να διορθωθεί κάτι ΄τετοιο με ένα firmware Update αλλά είναι μεγάλο πρόβλημα....

Δεν ξέρω εαν σε βοήθησα αλλά μακάρι να κάνεις την καλύτερη επιλογή και να χέρεσαι την οθονούλα που θα πάρεις όπως εγώ την δική μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...