Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με το αρχείο «viamraid.sys»

naknak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ τους ειδήμονες και παρακαλώ θερμά για την βοήθεια τους!!!!

Έχω ένα PC με μητρική Asrock P4VM8 (h**p://www.asrock.com/product/P4VM8.htm), Celeron D 2.4, 1024 ΜΒ RAM, και πάνω του 2 SATA και τροφοδοτικό 240W(δεν έχω σπλιτάρει κανένα καλώδιο τροφοδοσίας).

Πρόσφατα αγόρασα ένα νέο SATA: WESTERN DIGITAL 400GB 7200 16MB WD4000YR SATA RAID EDITION (h**p://www.westerndigital.com/en/products/Products.asp?DriveID=159) και αντικατάστησα τον υπάρχοντα 320GB. Έκανα κανονικά Format μέσα από τα win και πέρασα τα αρχεία.

Το πρόβλημα αρχίζει όταν πάω να μετακινήσω ή να τροποποιήσω μεγάλα αρχεία μέσα στον ίδιο τον δίσκο. Π.χ. όταν πάω να «ξεζιπάρω» ένα αρχείο Torrent, το οποίο είναι σε περισσότερα από 6 zip. Όταν αρχίσω να κάνω αυτή την διαδικασία και προχωρήσει, μετά από λίγο με πετάει σε μπλε οθόνη και μου βγάζει σφάλμα στο viamraid.sys (VIA RAID DRIVER FOR WINXP ver. 5.1.2600.300 της VIA Technologies inc,.ltd) πάντα! Δεν βρίσκω από πού να κατεβάσω νέα έκδοση!

Αν ήταν χτυπημένος ο δίσκος δεν θα μου παρουσίαζε αυτό το πρόβλημα σε όλα τα αρχεία και θα φαινόταν στο Format;

Έχει κανείς ιδέα τι συμβαίνει;

Υ.Γ.:Βρήκα ένα σχετικό άρθρο αλλά εκτός του ότι δεν είχε άμεση σχέση, δεν καταλάβαινα και πολλά, για αυτό σας παρακαλώ να εξηγείτε κάποιους εξεζητημένους όρους ή διαδικασίες!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...