Προς το περιεχόμενο

klemena kinita

sam sam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πριν 3 χρονια οντας 16 χρονων,με σταματησαν δυο τυποι στην αγια παρασκευη πανω σε μηχανακι και με μαχαιρι μου πηραν το κινητο.μολις μου το εκλεψαν πηγα στο γερμανο που το πηρα και στη nokia και τους εδωσα το IMEI της συσκευης που το γραφει η συσκευασια του κινητου.ετσι αν καποιος πηγαινε να επισκευασει το κινητο ειτε στο γερμανο ειτε στη nokia αυτοι τσεκαρουνε το ΙΜΕΙ και βλεπουν αν ειναι κλεμενο.ετσι μετα απο δυο μηνες με παιρνουν τηλεφωνο απο τη nokia στη βουλιαγμενης και μου λενε πως ηρθε ενα κινητο με το ΙΜΕΙ που μας δωσατε.αυτοι κρατησαν το κινητο μεχρι να ερθω και ειπαν στον "πελατη" να ερθει το μεσημερακι ενω ειχα ηδη φτασει εγω.ειχαν καλεσει και ενα αστυνομικο με πολιτικα.μολις μπαινει μεσα να παρει το κινητο του το συλλαμβανει ο αστυνομικος.δεν ηταν ο ιδιος ο κλεφτης αλλα κλεπταποδοχος.εγω παντος πηρα πισω το κινητο μου,εδωσα μια καταθεση για το τι εγινε και απο τοτε κανω τρια χρονια streetfight :-D :-D

αλλα απο τη τρομαρα που πηρα τοτε μεσα απο τη καρδια ευχομαι να παθουν καρκινο να ψοφησουν αυτοι και η οικογενεια τους.:twisted: :twisted:

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
καλά να πάθουμε γιατί είμαστε κολολαός και το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η κομπίνα. Στην αγγλία μπορείς άμα θες να ασφαλίσεις το κινητό σου για κλοπή και άμα στο κλέψουν σου δίνουν καινούριο. Φυσικά στην Ελλάδα αυτό δεν το κάνουν γιατί ξαφνικά θα χάσουν όλοι τα κινητά τους. Αλλά στην αγγλία ζούνε πολιτισμένοι άνθρωποι.

Αυτό ξαναπέστο.Ο λαός της λούφας και της παραλλαγής είμαστε...:evil:

Δημοσ.
πριν 3 χρονια οντας 16 χρονων' date='με σταματησαν δυο τυποι στην αγια παρασκευη πανω σε μηχανακι και με μαχαιρι μου πηραν το κινητο.μολις μου το εκλεψαν πηγα στο γερμανο που το πηρα και στη nokia και τους εδωσα το IMEI της συσκευης που το γραφει η συσκευασια του κινητου.ετσι αν καποιος πηγαινε να επισκευασει το κινητο ειτε στο γερμανο ειτε στη nokia αυτοι τσεκαρουνε το ΙΜΕΙ και βλεπουν αν ειναι κλεμενο.ετσι μετα απο δυο μηνες με παιρνουν τηλεφωνο απο τη nokia στη βουλιαγμενης και μου λενε πως ηρθε ενα κινητο με το ΙΜΕΙ που μας δωσατε.αυτοι κρατησαν το κινητο μεχρι να ερθω και ειπαν στον "πελατη" να ερθει το μεσημερακι ενω ειχα ηδη φτασει εγω.ειχαν καλεσει και ενα αστυνομικο με πολιτικα.μολις μπαινει μεσα να παρει το κινητο του το συλλαμβανει ο αστυνομικος.δεν ηταν ο ιδιος ο κλεφτης αλλα κλεπταποδοχος.εγω παντος πηρα πισω το κινητο μου,εδωσα μια καταθεση για το τι εγινε και απο τοτε κανω τρια χρονια streetfight :-D :-D

αλλα απο τη τρομαρα που πηρα τοτε μεσα απο τη καρδια ευχομαι να παθουν καρκινο να ψοφησουν αυτοι και η οικογενεια τους.:twisted: :twisted:[/quote']

Ωραίος ο παίκτης...:twisted: :twisted:

Ελπίζω να ψοφήσουν αυτοί,οι οικογένειές τους μπορεί να μη φταίνε...

Δημοσ.
Επειδή στην οικογένειά μου υπάρχει ναρκομανής' date=' η ζωή τους είναι αξιολύπητη από μόνη της. Ποτέ να μη βρεθείτε στη θέση τους. Παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών σήμερα. Και δεν χρειάζεται να τα δοκιμάζουμε όλα στη ζωή μας (αυτά τα λένε οι π@ύστηδες για να γ@μ@νε).

Είναι όμως και κάτι κ@λοπαίδα που το κάνουν απλά για τα λεφτά. Εκεί συμφωνώ ένα χεράκι ξύλο και μια μπουνιά για σπάσιμο μύτης είναι ό,τι πρέπει.[/quote']

Φίλε μου,σου εύχομαι ολόψυχα για το συγγενή σου να ξεπεράσει το πρόβλημά του.Λυπάμαι πολύ για αυτό που του συνέβη....:cry: :cry:

Σταθείτε δίπλα του και στηρίξτε τον όσο περισσότερο μπορείτε!!:-|

Αυτά τα καθήκια,τους αλήτες,τα ανθρωπόμορφα κτήνη που διακινούν ναρκωτικά θα έπρεπε να τους πιάνουν και να τους θανατώνουν με υπερβολική δόση νοθευμένης ηρωϊνης!!!:evil: :evil: :evil:

Με τον ίδιο τρόπο που πεθαίνουν τόσα αθώα παιδιά...:( :( :(

Σωστόοος???:twisted:

Δημοσ.

εγω ξερω ενα πραγμα.ολα ξεκινανε απο την οικογενεια.ετσι τους μαθαν και ετσι θα κανουν.εγω και να μην ειχα ουτε ενα λεπτο πανω μου,θα προτιμουσα να πειναω και να ψαχνω δουλειες του ποδαριου παρα να παω να κλεψω μικρα παιδακια

Δημοσ.
re paidia ayata einai ta ligotera ....To allo to paidaki sti veroia akoma to psaxnoun ,.....Tin ygeia mas na exoume kai ola ta alla pernane ....

Άστα,άστα...Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω...Το συγκεκριμένο θέμα με έχει συγκλονίσει...ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕ???:evil: :evil: :evil:

Δημοσ.

το video που μαχαιρωνουν εναν 20χρονο φοιτητη ιατρικης στην αγγλια μπροστα στη camera το ειδατε?δεν φτανει που του εχουν χωσει μπουκετο με σιδερογροθια και εχει πεσει κατω,το μαχαιρωνουν και 4 φορες μπροστα στη camera και πεθαινει.στην αγγλια παρακαλω.ομως οχι μονο τον επιασαν αλλα τον εβαλαν και ισοβια

Δημοσ.
Άστα,άστα...Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω...Το συγκεκριμένο θέμα με έχει συγκλονίσει...ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕ???:evil: :evil: :evil:

και ειναι πια καιρος να μιλανε για το δολοφονιμενο alex και οχι τον εξαφανισμενο ...

Δημοσ.
το video που μαχαιρωνουν εναν 20χρονο φοιτητη ιατρικης στην αγγλια μπροστα στη camera το ειδατε?δεν φτανει που του εχουν χωσει μπουκετο με σιδερογροθια και εχει πεσει κατω,το μαχαιρωνουν και 4 φορες μπροστα στη camera και πεθαινει.στην αγγλια παρακαλω.ομως οχι μονο τον επιασαν αλλα τον εβαλαν και ισοβια

Μόνο ισόβια???Θανατική ποινή δεν παίζει???:evil: :evil:

Δημοσ.
εγω ξερω ενα πραγμα.ολα ξεκινανε απο την οικογενεια.ετσι τους μαθαν και ετσι θα κανουν.εγω και να μην ειχα ουτε ενα λεπτο πανω μου,θα προτιμουσα να πειναω και να ψαχνω δουλειες του ποδαριου παρα να παω να κλεψω μικρα παιδακια

Σωστος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.
Φίλε μου,σου εύχομαι ολόψυχα για το συγγενή σου να ξεπεράσει το πρόβλημά του.Λυπάμαι πολύ για αυτό που του συνέβη....:cry: :cry:

Σταθείτε δίπλα του και στηρίξτε τον όσο περισσότερο μπορείτε!!:-|

Σε ευχαριστώ, αλλά απλά δεν το βλέπω να γίνεται. Όσο έχει τη δουλειά του και έχει ψωνίζει απλά δεν του φαίνεται. Τα ζόρια είναι όταν είναι άφραγκος. Εννοείται πως είμαστε δίπλα του. Και κάθε στιγμή, που χρειάζεται τρέχουμε, τμήματα κλπ...

Κι όταν δίνουμε λεφτά για τα "ψώνια" του, δεν ξέρω αν κάνουμε καλά ή όχι.

Άσε που μερικές φορές που τον έχω πετύχει "εν δράσει" μού'ρχεται να τον πλακώσω, να τον τσακίσω:evil: Κι αν ήμουν βέβαιος για το αποτέλεσμα, θα τό' κανα.

Πάντως γενικότερα λίγη αυτοάμυνα δεν βλάπτει. Τουλάχιστον να απωθήσεις κά'να φέτα και να φύγεις.

Δημοσ.

Κι όταν δίνουμε λεφτά για τα "ψώνια" του' date=' δεν ξέρω αν κάνουμε καλά ή όχι.

[/quote']

Κάκιστα κάνετε!!!!:evil: :evil: :evil:

Απλά παρατείνετε τον βέβαιο μελλοντικό του θάνατο!!!

Πάρτε του τα χρήματα για μην ξανααγοράσει ναρκωτικά,πηγαίνετέ τον σε κέντρο αποτοξίνωσης.Καλύτερα να πονέσει πολύ μέχρι να μπορέσει να το κόψει,παρά να πεθάνει με μια σύριγγα καρφωμένη στο μπράτσο!!!

Συγγνώμη που σου μιλάω τόσο ωμά φίλε μου,αλλα αυτή είναι η αλήθεια.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...