sam sam Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 epidi poli gnosti mou exoun "xasi" pola kinita. anarotieme an iparxei kanenas tropos oste na ta entopisoume.... tora me tin nikolouli kai tis ipoklopes exo akousei pola pragmata... an exo dia8esei na ksodepso xrimata perisotera apo tin aksia tou, pio poli gia to "gamota" pou mou to boytiksane, kai oxi gia to kinito, kserei kaneis pos mporei na ginei o entopismos? ante pes oti exeis kai isageliki entoli..... pou prepi na apef8in8is?
firewalker Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Αν έχεις το IMEI της συσκευής μπορείς να την εντοπίσεις (εφόσον θέλουν η εταιρίες) ή να την μπλοκάρεις. Νομίζω ότι για το δεύτερο εφόσον το ζητήσεις είναι υποχρεωμένες οι εταιρίες να το κάνουν.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δεν σημαινει ομως οτι αυτος που το εχει ειναι και ο κλέφτης. Συνήθως σε 1-2 μερες έχει φύγει...
tone Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δεν ειναι ο κλεφτης, ειναι ο κλεπταποδοχος ομως. Εγω πηρα μεταχειρισμενο με τα κουτια του και την αποδειξη αγορας του προηγουμενου κατοχου.
sam sam Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Αν έχεις το IMEI της συσκευής μπορείς να την εντοπίσεις (εφόσον θέλουν η εταιρίες) ή να την μπλοκάρεις. gia to deftero nai isxiei alla gia to "Αν έχεις το IMEI της συσκευής μπορείς να την εντοπίσεις" pos ginete? pou prepi na apef8in8o? ego 8elo na entopiso to stigma tou
sam sam Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 milame gia tin idaniki periptosi pou to exei akoma o klefteis an kai an se entopiso (p.x.)esena na exeis tin siskebi mou 8eorise kleptapodoxos kai pali to perno.(aloste autin tin enia exei kai i dilosi poy 8a eprepe na kano stin eteria)
sam sam Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 gia na sas doso na katalabete x8es paraligo na ginei kati poli disaresto kai akoma paramilao.autos einai kai o logos pou "anebazo" auto to 8ema. loipon aytos o poustis eixe to klemeno kinito pano tou kai apla eixe alaksei sim. 8a mporousa na ton entopiso?
gherudos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 αυτό που λέτε γίνεται,ναι μπορούν να εντοπίσουν ένα κινητό και ναι μπορούν να το μπλοκάρουν και να το κάνουν άχρηστο οι εταιρίες και να μην το δέχεται κανένα δίκτυο GSM.Το θέμα έχει ξεφύγει όμως και οι εταιρίες δεν δείχνουν ενδιαφέρον,έχουν την ικανότητα να εντοπίσουν ακόμα και τον κλέφτη αλλά δεν το κάνουν,αν γινόταν κάτι τέτοιο στην ελλάδα τότε τα πρεζάκια δεν θα έκλεβαν κινητά και τσάντες γνωρίζοντας τις συνέπειες....
sam sam Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 αυτό που λέτε γίνεται,ναι μπορούν να εντοπίσουν ένα κινητό και ναι μπορούν να το μπλοκάρουν και να το κάνουν άχρηστο οι εταιρίες και να μην το δέχεται κανένα δίκτυο GSM.Το θέμα έχει ξεφύγει όμως και οι εταιρίες δεν δείχνουν ενδιαφέρον,έχουν την ικανότητα να εντοπίσουν ακόμα και τον κλέφτη αλλά δεν το κάνουν,αν γινόταν κάτι τέτοιο στην ελλάδα τότε τα πρεζάκια δεν θα έκλεβαν κινητά και τσάντες γνωρίζοντας τις συνέπειες.... to 8ema einai oti to exoun parakanei.... to kinito mporeis na to kanis axristo(nomizo) kai me ton kodiko poy zitaei gia ksenei sim,oste na ton anagaseis na katafigei se katastima gia na to ftiksei.an kai auto mporei na to apofigei me to na xsanaperasei pali to logismiko tou.... ego omos milao gia ekdikisi an ton spaso sto ksilo....na ton bro.
sam sam Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 μπορούν να εντοπίσουν ένα κινητό και ναι μπορούν να το μπλοκάρουν και να το κάνουν άχρηστο οι εταιρίες και να μην το δέχεται κανένα δίκτυο GSM. ksereis pos? an tou exei allaksei sim??????? an to exei apenergopiisei?
sam sam Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 telika exeis kanena io gia na to stilo me mms or email?
Dr_Slump Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Εάν είναι από Παπάγου/Χολαργό τον ξέρω, μου είχε κλέψει με απειλή μαχαιριού ένα Nokia 7650 το 2002. Εγώ ως 16χρονο τότε ψάρωσα. Τον εντοπίσαμε και (με τη γραφειοκρατία) πλέον τώρα είμαστε στα δικαστήρια. Δεν μου πάει η καρδιά να τον καταδικάσω γιατί είναι πρεζόνι αλλά εύχομαι να πάθει καρκίνο. LOL Πέρα από την πλάκα, υπάρχουν εφαρμογές για τα smartphones που κάνουν το κινητό κάθε φορά που ανοίγει να στέλνει εντελώς κρυφά από τον "νέο κάτοχο" ένα SMS σε κάποιο προκαθορισμένο νούμερο με (φυσικά) το νούμερο, την κυψέλη της περιοχής και διάφορα άλλα στοιχεία.
nontasg Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Αν τον βρεις πάντως τον κλέφτη,βάλτου το κινητό στον κ..ο με δόνηση...Άλλα βάλτου το βαθιά...:twisted: :twisted: Και εγώ τους σιχαίνομαι αυτούς τους καρ.....ες που κλέβουν κινητά...Μου είχαν κλέψει και μένα ένα παλιότερα,αλλά ήταν φτηνιάρικο και δεν μπηκα στο κόπο να το ψάξω...
ItsToasted Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Emena autixos den mou exoun klepsei kinito.Oute tpta.Mia fora stin filadelfia me eixan stamatisei gia ta "diodia" alla molis me eixan xorisei kai den to peira kai poli oraia, oute to prezaki...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.