Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Γιατι οταν παταω την επιλογη για νεα μηνυματα στο forum δεν μου βγαζει οσα εχουν σχεση με το Μπλα Μπλα ???? :(
kkardo91 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Etsi to exoun kanei oi mods giati afto to forum einai texnologiko kai otan patas nea minimata na min gemizei me tou mpla mpla. Eixe anoixtei ena thread sto parelthon apo enan xristi pou zitage afto to pragma.
Cristina Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=145734
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Αν ο λογος ειναι το οτι εδω ειναι τεχνολογικο forum η Μουσικη και ο Κινηματογραφος ειναι πιο ... τεχνολογικα sections ???? :(
Cristina Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Αν ο λογος ειναι το οτι εδω ειναι τεχνολογικο forum η Μουσικη και ο Κινηματογραφος ειναι πιο ... τεχνολογικα sections ???? :( Έχουν και τεχνολογική κατεύθυνση μιας και εκεί γίνονται συζητήσεις για προγράμματα που αφορούν το αντικείμενο. Κινηματογράφος: Ταινίες που είδαμε, ταινίες που θα δούμε και πώς θα τις δούμε. Συζήτηση για την 7η τέχνη, το Home Cinema, προτάσεις και λύσεις . Mουσική: Music is my first love, and it will be my last. Mp3's, μουσικά προγράμματα , αναζητήσεις/προτάσεις τραγουδιών και ό,τι σχετικό... Εκτός αυτού, και τα δύο μαζί τα sections, δε νομίζω πως έχουν τόση κίνηση ώστε να προκαλούν πρόβλημα στην παρακολούθηση των υπόλοιπων κατηγοριών.
Bougas Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 οι moderators κανουν διακρισεις φιλε γιαννη,γι'αυτο!
greekboy Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Γιατι οταν παταω την επιλογη για νεα μηνυματα στο forum δεν μου βγαζει οσα εχουν σχεση με το Μπλα Μπλα ???? :( pos mporo na kano auti tin epilogi?
Cristina Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 pos mporo na kano auti tin epilogi? Νέα Μηνύματα
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Εγω σεβομαι παντα τις αποψεις του admin και των "εκτελεστικων" του οργανων (mods) αλλα αυτο δεν μου αφαιρει το δικαιωμα της αντιθετης γνωμης. :-D Κρινω οτι κατα την δικη μου βεβαια κριση πιο πολυ ενδιαφερον εχει το Μπλα Μπλα παρα ο κινηματογραφος και η Μουσικη .
Tetix Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Εγώ όμως που πιστεύω ακριβώς το αντίθετο; Οι mod τι να κάνουν δλδ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.