Telisss Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Γεια χαρα! Επειδή έχω δύο pc και μία οθόνη, χρησιμοποιώ το netsupport school για να μπορώ να δουλέυω και στους δύο υπολογιστές. Επειδή το ένα λειτουργεί ώς κατεβαστήρι, χρησιμοποιώ to zone alarm. λοιπόν επειδή είχε γεμίσει ιούς, έκανα format στο κατεβαστήρι, και εγκατέστησα τα πάντα. λοιπόν τώρα το zone alarm μου 'χαλαει' το δίκτυο. μπορώ να ανταλάξω αρχέια μέσω των windows, αλλα δέν μπορώ να χρησιμοποιήσω το netsupport school για να βλέπω στο άλλο pc. το πρόγραμμα βρίσκει τον υπολογιστή κανονικά, αλλα όταν ανοίγω την επιφάνεια εργασίας του κατεβαστηριού, δείχνει μία γκρί οθόνη. έχω κάνει όλες τις ρυθμίσεις στο firewall ωστε να είναι trusted το δίκτυο, και το netsupport school, αλλα τίποτα. στο κατεβαστήρι, το netsupport school δείνχει οτι είναι συνδεδεμένο με κάποιο άλλο υπολογιστή. κανονικά όταν ανόιγω την επιφάνεια εργασίας κάποιου υπολογιστή απο το δίκτυο, μέσω του netsupport school, χρησιμοποιεί γίρω στο 1% της ταχύτητας του δικτύου. τώρα που πετάει την γκρί οθόνη, χρησιμοποιει 0%. μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.