gouras Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Μόλις αγόρασα μια 6800 AGP για το μηχάνημά μου ένα Prescot 3 ghz με μητρική Ati 9100 (asus P4vm) και 1gb ram. Πριν είχα μια 6200 η οποία λειτουργούσε χωρίς προβλήματα. Το πρόβλημα είναι ότι στο desctop τα μαύρα γράμματα (όταν κάνεισ δεξί κλικ για properties ή και όταν γράφεις στο word) εμφανίζονται πράσινα!!! Σε παιχνίδια και Aquamark δεν έχω δει κάποια εμφανή αλίωση στα χρώματα. Το δοκίμασα σε 2 μόνιτορ CRT και με Drivers 71.89, 84.21, 91.28(beta) αλλά και με Drivers των Windows xp και το πρόβλημα παραμένει. Η ερώτηση που με καίει είναι η εξής : είναι προβλημα HARDWARE ή SOFTWARE? Μπορώ να δοκιμάσω κάποια ρύθμιση μήπως το διορθώσω?
poulinos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 an mporeseis na to dokimaseis se allo mixanima tha deis ti ginetai.ine i moni dokimi pisteuo pou mporeis na kaneis pera apo kana format.
mprou Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Εγω ειχα ενα παρομοιο προβλημα πολυ παλια με μια gforce1. Η μονη διαφορα ηταν οτι αντι για πρασινα, αλλαζε η φωτεινοτιτα. Το προβλημα ηταν στην καρτα γραφικων. Την ειχα κρατησει γιατι δεν ειχα αρκετα λεφτα να παρω αλλη. Το αποτελεσμα ηταν οτι μετα απο 1,5 μηνα που εβγαλε το προβλημα, καηκε εντελως.
poulinos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 kalo ine oles oi dokimess na ginoun grigora oso einai entos eggiisis kai an den bgenei akri piso stin eteria kai logika afou to doun kai autoi tha stin allaxoun.
ntouzieras Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 dokimase ti se allo pc kai an kanei to idio provlima apla perase tin eggiisi, kai na apofigeis mipws sou kanei ta idia i kainouria pare mia alli karta, an sto epitrepei to katastima pou tin agorases
poulinos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 logika tha tou tin allaxoun kai me alli marka karta ..sinithos den trone tetoiakolimata.sinithos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.