g1annis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Ήξερα πως με "dpkg -i pack.deb" εγκαθιστούσα τα .deb πακέτα σε ένα pc. Έγραψα λοιπόν το cd-άκι του Ubuntu 6.06 έγραψα κι ένα cd με τα περιεχόμενα του /var/cache/apt/archive όπου αποθηκεύονται τα πακέτα που εγκαθιστώ με apt-get και Synaptic και πήγα στον φιλαράκο μου κι εγκατέστησα τη διανομή. Μέχρι εκεί όλα καλά. Αντέγραψα τα περιεχόμενα πακέτα του cd (με τα περιεχόμενα του /var/cache κλπ) στον φάκελο paketa στην επιφάνεια εργασίας. Μετά άνοξα κονσόλα και πάτησα >sudo dpkg -iR /home/ilias/desktop/paketa και περίμενα να κάνει την εγκατάσταση. Αφού ολοκλήρωσε πήγα να ανοίξω κάποια εφαρμογή από αυτές που μόλις εγκατέστησα, ή να παίξω mp3 (που μόλις εγκατέστησα τους codecs) αλλά καμία αντίδραση. Άνοιξα το Synaptic και είδα εγκατεστημένα όλα τα πεκέτα που είχα βάλει αλλά σημειωμένα με κόκκινο χρώμα (προβληματικά) Τα απεγκατέστησα, έκανα την ίδια διαδικασία βάζοντας μόνο το xmms πχ αλλά πάλι τα ίδια. 1) Γιατί έγινε αυτό? 2) Έκανα κάποιο λάθος? 3) Επίσης απ' ότι παρατήρησα, τα πακέτα update δεν περιλαμβάνονται στο /var/cache/apt παρ' ότι εγκαθίστανται με apt. που θα τα βρω? Με λίγα λόγια πως θα κάνω το σύστημα του φίλου μου να δουλεύει όπως το δικό μου χωρίς να έχει αυτός σύνδεση στο internet? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoD Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Με αυτό τον τρόπο θα είσαι ok. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g1annis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Σε ευχαριστώ ρε NoD. Εγώ που έχω gnome λογικά δε θα έχω πρόβλημα ε? Παρόλο που αυτό είναι γραμμένο για Kubuntu. Και κάτι άλλο. Τα updates μήπως ξέρεις που αποθηκεύονται? Μου φαίνεται πως δεν είναι στον ίδιο φάκελο. Κάνω λάθος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoD Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Εγώ που έχω gnome λογικά δε θα έχω πρόβλημα ε? Παρόλο που αυτό είναι γραμμένο για Kubuntu.Όχι,δεν θα έχεις πρόβλημα.Τα updates μήπως ξέρεις που αποθηκεύονται? Μου φαίνεται πως δεν είναι στον ίδιο φάκελο. Κάνω λάθος?Όλα μέσα στο /var/cache/apt είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoD Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Διπλοποστάρισμα,συγγνώμη.Ας το σβήσει ο mod. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g1annis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Ευχαριστώ φίλε μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.