Προς το περιεχόμενο

Akouste touvlo pou fagame

infected86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σου φίλε μήπως έχει Postarei και σε κανά άλλο forum μιας και το πρόβλημα αυτό στα LG το έχω ματά δει. Αν όχι τότε το πρόβλημα δεν πιστεύω να το έχεις μόνο εσύ, Συγχώραμε αλλά δεν θυμάμαι τώρα σε ποιό forum το είχα συναντήσει ελληνικό πάντως ήταν.

Τώρα για το θέμα σου αντί να ρωτά εδώ και κει το καλύτερο που ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις άμεσα είναι να το πας για service να τελειώνεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά, κι εγώ LG P1 έχω, αλλά αυτό το με το service είναι ένα θέμα. Όταν σου λένε απο το τηλέφωνο οτι δεν μπορούν να εγγυηθούν για την ασφάλεια των δεδομένων και των εγγράφων σου, κι οτι το laptop πρέπει να πάει στη Θεσσαλονίκη, το σκέφτεσαι λίγο, και δοκιμάζεις μήπως και το λύσεις μόνος σου.

Θυμάμαι συμφοιτητή απο την Αγγλία, ο οποίος έφαγε άκυρο απο μεγάλη εταιρία laptop επειδή είχε περάσει Ελληνικό λειτουργικό (κόπια) καθώς δεν τον βόλευαν τα αυθεντικά professional που είχε ο Η/Υ, με τη δικαιολογία οτι το παράνομο λογισμικό προκάλεσε φθορά στο σύστημα και στο hardware.

Πάντως, σε γενικές γραμμές έχω ακούσει καλά λόγια για την LG στην Ελλάδα, κάτι το οποίο δεν μπορώ να το πώ για το κέντρο τηλεφωνικής εξυπηρέτησης πελατών, απο προσωπική εμπειρία.

Παιδιά, κι εγώ LG P1 έχω, αλλά αυτό το με το service είναι ένα θέμα. Όταν σου λένε απο το τηλέφωνο οτι δεν μπορούν να εγγυηθούν για την ασφάλεια των δεδομένων και των εγγράφων σου, κι οτι το laptop πρέπει να πάει στη Θεσσαλονίκη, το σκέφτεσαι λίγο, και δοκιμάζεις μήπως και το λύσεις μόνος σου.

Καμία εταιρία δεν σου εγγυάται την ασφάλεια των δεδομένων σου, αυτό είναι δικό σου θέμα να κάνεις backup όσο συχνά χρειάζεσαι.

Όσο για το ότι το laptop πρέπει να πάει Θεσσαλονίκη, το δικό μου το έστειλα Ιταλία και γύρισε σώο και αβλαβές. Αρκεί να το πακετάρεις σωστά ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...