paschalia Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Ευχαριστω μορτισσες ( αμα εγω ειμαι μορτης , εσεις θα εισαστε μορτισσες :Ρ) Βασικα ο λογος πανηγυριου ειναι γιατι δεησαν να κανουν υποδομη adsl στα μερη μου ..
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Ξερω ενα φιλο στην Κερκυρα (περιχορα) που οταν του βαλουν dsl θα ριξει πυροτεχνηματα που θα τα δουμε στην Αθηνα !!!!! :-D
nontasg Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Ευχαριστω μορτισσες ( αμα εγω ειμαι μορτης ' date=' εσεις θα εισαστε μορτισσες :Ρ) Βασικα ο λογος πανηγυριου ειναι γιατι [b']δεησαν[/b] να κανουν υποδομη adsl στα μερη μου .. Για να μην έχουμε παρεξηγήσεις(πλάκα κάνω ε?)η Paschalia έιναι μόρτισσα όχι μόρτης...Μην της αλλάξουμε το φύλο της κοπέλας... :mrgreen:
nontasg Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Ξερω ενα φιλο στην Κερκυρα (περιχορα) που οταν του βαλουν dsl θα ριξει πυροτεχνηματα που θα τα δουμε στην Αθηνα !!!!! :-D Στην Πάτρα θα τα δούμε,τι λες?? :mrgreen:
paschalia Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Το λοιπον . Μολις εκανα αιτηση για γραμμη - το Κονεξ το απεριψα . Ports υπαρχουν , οποτε μεσα σε 12 εργασιμες θα ενεργοποιηθει . Ομως ... , πρεπει να παρω κ τα εξης . Μοντεμ -> ? Ρουτερ -> ? Παροχεα -> ? Προτασεις ευπροσδεκτες .
Gantalf_4 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Ρουτερ! Τωρα πιο απο ολα... δες και βρες.Αν θες Τορνετς ΟΧΙ USR9107 Παροχεα: Forthnet με κλειστα τα ματια...
nontasg Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Οtenet ή Forthnet από πλευράς παροχέα.Από εξοπλισμό πάρε router. Άν είσαι φοιτήτρια,ψάξε λίγο και το φοιτητικό internet.;-)
nontasg Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Τορνετς ΟΧΙ USR9107 Το τόρνετς τι είναι? :confused: Edit:sorry άστο κατάλαβα...torrents εννοείς,εγώ δεν το κατάλαβα αμέσως...:oops:
paschalia Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Μισο . Αν παρω μοντεμ ,δεν θα χρειαστω κ ρουτερ ? (κ το αντιστροφο .) Ποια η διαφορα αυτων των δυο ?
fotisman Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Κακώς απέριψες το Connex, τα έχει όλα μέσα, σε πολύ καλή τιμή και δε πληρώνεις και εξοπλισμό. Τεσπα. Για παροχέα σου προτείνω Otenet, έχουν πολύ καλές υπηρεσίες και υποστήριξη (σε σχέση με τις άλλες). Για modem εννοείται θα πάρεις router, πολλά πλεονεκτήματα, δε θα τα γράψω τώρα... Και σου προτείνω της Alcatel to Jetspeed 520i, αλλά και το Telindus είναι μια χαρά σαν 2η επιλογή. Αυτά, και ότι άλλο χρειαστείς εδώ είμαστε...
nontasg Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Μισο .Αν παρω μοντεμ ' date='δεν θα χρειαστω κ ρουτερ ? (κ το αντιστροφο .) Ποια η διαφορα αυτων των δυο ?[/quote'] Όχι,αν πάρεις modem δε χρειάζεσαι router...Εγώ ας πούμε που έχω το ondsl kit της otenet έχω το modem sagem fast 800 και σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος.Σίγουρα όμως ένας router κάνει καλύτερη δουλειά από το modem.Γι'αυτό και εγώ σκέφτομαι να πάρω κάποια στιγμή router.Και μιας και το είπα,υπάρχει καμμιά πρόταση??:-| :-|
firewalker Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Αν σε ενδιαφέρουν και άλλα λειτουργικά πέρα από το Windows (π.χ. Linux κ.τ.λ.) τότε η αγορά router είναι σχεδόν μονόδρομος για να μην έχεις "ιστορίες"...
Icecut Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Άντε καλορίζικη και απο εμένα!Είχα πάντως την εντύπωση ότι διαθεσιμότητα υπήρχε κ απο παλιότερα,είχαμε εμείς οπότε πίστευα οτι είχατε κ σεις!Αντε με το καλο...
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Να πω και εγώ κάτι πέρα απο το καλορίζικη... Αφού είσαι σχεδόν πάντα στο #insomnia [αντιθέτως απο τον mjmj που τον έχω προσκαλέσει πολλές φορές-κρίμα] γιατί δεν ρωτάς? Φαντάσου να ανοίγει new topic όποιος βάζει dsl.... No offence Aν ρωτήσεις θα εκπλαγείς απο τις διαφορετικές απόψεις -σε σχέση με αυτό το topic -.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.