Προς το περιεχόμενο

Πολυπόθητη 24ωρη πρόσβαση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κ ΝΑΙ ,ΝΑΙ , ΝΑΙ .

Πριν λιγο κοιταξα ξανα στην σελιδα για διαθεσιμοτητα adsl γραμμης κ μου εδειξε αυτο

Είδος σύνδεσης: ISDN

Αριθμός τηλεφώνου: xxx

Υπάρχει διαθεσιμότητα ADSL στην περιοχή σας.

Παρακαλούμε συνεχίστε την παραγγελία σας.

ΟΟΟΟΟΛΕ !

Κ ΝΑΙ.

Ετοιμαζω γιορτη κ δεχομαι οτι παραγγελιά θελετε για αποστολη γλυκων .

Ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Χιωτη ( Κλειδοκρατωρ) που το ειδε πρωτος κ μ'εκανε κ κοιταξα κ εγω .

ΟΟΟΟΛΕ!

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ΟΟΟΟΛΛΛΕΕΕΕΕΕ

wtfffff9hy.th.jpg

Τα υπόλοιπα πανηγύρια αφού μπεί επιτέλους, ααααν μπει και δεν μας κάνουν πλάκα οι οτετζήδες.:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ντάξει ντάξει έχετε δίκιο να παραπονιέστε οτι είναι μλκ το θέμα αλλα δεν άντεξα.. :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Χιωτη το να βαλει κανεις adsl οταν παλευει χρονια με isdn κ να θελει να το πανηγυρισει .. , δεν ειναι μαλακια .

Ειναι λογος για να κλεισει την μπαντα του δημου κ να παραγγειλει φωταψιες σε ολη την πολη .-

Δημοσ.
..Ειναι λογος για να κλεισει την μπαντα του δημου κ να παραγγειλει φωταψιες σε ολη την πολη .-

Αυτά τα δύο ομολογουμένως μου είχαν ξεφύγει.. :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Καλορίζικια ρε, και εγώ έτσι έκανα στην αρχή. Εντάξει μετά απο λίγο καιρό σου περνάει η καψούρα, το συνηθίζεις....

Δημοσ.

Καλορίζικη φίλε!! ;) :grin:

Πάντως να ξέρεις ότι όταν την συνηθίσεις και αρχίζει να σε πρίζει και καμιά φορά :evil: θα θες ακόμα πιο πολλά! :-P :lol:

Δημοσ.
το να βαλει κανεις adsl οταν παλευει χρονια με isdn κ να θελει να το πανηγυρισει .. ' date=' δεν ειναι μαλακια .

Ειναι λογος για να κλεισει την μπαντα του δημου κ να παραγγειλει φωταψιες σε ολη την πολη .-[/quote']

Και...από Ιανουάριο θα μπορείς να κατεβάζεις την 6η season του 24 από το σπίτι σου...;-) ;-)

Μπράβο σου αγαπητή pashalia!!Και κάνε αυτό που λέει ο Γιάννης Platano(παρεπιμπτόντως χαιρετώ τον master των 10000+ posts)Βάλε 512 να γίνει 1024 από φθινόπωρο!!!:twisted: :twisted:

Ειλικρινά σου εύχομαι να σταθείς τυχερή όπως εγώ και να έχεις dsl μέσα σε μια βδομάδα!!:-D

Δημοσ.

Καλορίζικη ρε μόρτη Πασχαλιά (= έλεος ρε G_Zisi!!!)

Όντως το 24/7 είναι η μεγαλύτερη ευχαρίστηση μετά έρχονται όλα τα άλλα, για μένα τουλάχιστον. Και η καψούρα δεν περνάει ποτέ!

Δημοσ.

Ε,ναι εντάξει η καψούρα όχι αλλά όσο να 'ναι το συνηθίζεις και καμιά φορά αν και ξέρεις ότι μπορείς να το αφήσεις να κατεβάζει όλη την ημέρα κάτι βιάζεσαι και βαριέσαι να περιμένεις. :sad: Από την άποψη βέβαια του online gaming το 24/7 είναι το καλύτερο εννοείται. ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...