paschalia Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Κ ΝΑΙ ,ΝΑΙ , ΝΑΙ . Πριν λιγο κοιταξα ξανα στην σελιδα για διαθεσιμοτητα adsl γραμμης κ μου εδειξε αυτο Είδος σύνδεσης: ISDN Αριθμός τηλεφώνου: xxx Υπάρχει διαθεσιμότητα ADSL στην περιοχή σας. Παρακαλούμε συνεχίστε την παραγγελία σας. ΟΟΟΟΟΛΕ ! Κ ΝΑΙ. Ετοιμαζω γιορτη κ δεχομαι οτι παραγγελιά θελετε για αποστολη γλυκων . Ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Χιωτη ( Κλειδοκρατωρ) που το ειδε πρωτος κ μ'εκανε κ κοιταξα κ εγω . ΟΟΟΟΛΕ!
kleidokratwr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 ΟΟΟΟΛΛΛΕΕΕΕΕΕ Τα υπόλοιπα πανηγύρια αφού μπεί επιτέλους, ααααν μπει και δεν μας κάνουν πλάκα οι οτετζήδες. :mrgreen: Ντάξει ντάξει έχετε δίκιο να παραπονιέστε οτι είναι μλκ το θέμα αλλα δεν άντεξα.. :oops: :mrgreen:
paschalia Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Χιωτη το να βαλει κανεις adsl οταν παλευει χρονια με isdn κ να θελει να το πανηγυρισει .. , δεν ειναι μαλακια . Ειναι λογος για να κλεισει την μπαντα του δημου κ να παραγγειλει φωταψιες σε ολη την πολη .-
kleidokratwr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 ..Ειναι λογος για να κλεισει την μπαντα του δημου κ να παραγγειλει φωταψιες σε ολη την πολη .- Αυτά τα δύο ομολογουμένως μου είχαν ξεφύγει.. :mrgreen:
firewalker Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Και εμένα έτσι μου έλεγε αλλά... Δεν υπήρχαν ports!!!
firewalker Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Ports βρισκονται . Κ ξανα ΟΟΟΟΛΕ ! Ε, τότε σου εύχομαι καλά ξενύχτια...
fotisman Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Καλορίζικια ρε, και εγώ έτσι έκανα στην αρχή. Εντάξει μετά απο λίγο καιρό σου περνάει η καψούρα, το συνηθίζεις....
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Αντε... Καλοριζικη προκαταβολικα !!!!! :-D Βαλε 512 μηπως και απο Σεπτεμβριο στην κανουν 1024 .
paschalia Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Ευχαριστω κε Γιαννη , firewalker κ fotisman
G_Zisis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Καλορίζικη φίλε!! :grin: Πάντως να ξέρεις ότι όταν την συνηθίσεις και αρχίζει να σε πρίζει και καμιά φορά :evil: θα θες ακόμα πιο πολλά! :-P
nontasg Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 το να βαλει κανεις adsl οταν παλευει χρονια με isdn κ να θελει να το πανηγυρισει .. ' date=' δεν ειναι μαλακια .Ειναι λογος για να κλεισει την μπαντα του δημου κ να παραγγειλει φωταψιες σε ολη την πολη .-[/quote'] Και...από Ιανουάριο θα μπορείς να κατεβάζεις την 6η season του 24 από το σπίτι σου...;-) ;-) Μπράβο σου αγαπητή pashalia!!Και κάνε αυτό που λέει ο Γιάννης Platano(παρεπιμπτόντως χαιρετώ τον master των 10000+ posts)Βάλε 512 να γίνει 1024 από φθινόπωρο!!!:twisted: :twisted: Ειλικρινά σου εύχομαι να σταθείς τυχερή όπως εγώ και να έχεις dsl μέσα σε μια βδομάδα!!
--b}{d-- Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Καλορίζικη ρε μόρτη Πασχαλιά (= έλεος ρε G_Zisi!!!) Όντως το 24/7 είναι η μεγαλύτερη ευχαρίστηση μετά έρχονται όλα τα άλλα, για μένα τουλάχιστον. Και η καψούρα δεν περνάει ποτέ!
G_Zisis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Ε,ναι εντάξει η καψούρα όχι αλλά όσο να 'ναι το συνηθίζεις και καμιά φορά αν και ξέρεις ότι μπορείς να το αφήσεις να κατεβάζει όλη την ημέρα κάτι βιάζεσαι και βαριέσαι να περιμένεις. :sad: Από την άποψη βέβαια του online gaming το 24/7 είναι το καλύτερο εννοείται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.