Melissa_virus Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Κάτι τέτοια κουλά πάντος τα βγάζουν οι μνήμες συνήθως. Εκτός από το να αλλάξεις θέση στην μνήμη, δοκίμασες, να βάλεις επάνω στο pc σου και μια εντελώς άλλη μνήμη? Κάποιου φίλου σου?
Members gsarig Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Members Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Μπορεί να μη βοηθήσει καθόλου αλλά θα στο πω γιατί ποτέ δεν ξέρεις: Είχα κι εγώ ένα παρόμοιο πρόβλημα με WD 320GB και μητρική ASUS A8N32 Deluxe. Βέβαια εγώ εγκατέστησα τα XP (32bit) χωρίς πρόβλημα, αλλά με το που δοκίμασα την πρώτη επανεκκίνηση, μου έβγαζε συνεχώς μπλε οθόνη και δεν έμπαινε με τίποτα στα Windows. Εκτός αυτού, τον δίσκο τον έβλεπε σαν 131 GB αντί για 320. Έβγαλα και ξαναέβαλα τον δίσκο, άλλαξα θέση στις μνήμες, έκανα BIOS update και δεν γινόταν τίποτα. Όλα τα προβλήματα τελικά λύθηκαν όταν εγκατέστησα τα XP με το Service Pack 2 και όχι τα σκέτα ΧΡ.
question mark Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Φίλε asmilon, επειδή είναι καινούργια η μητρική, Asus P5LD2 Deluxe (http://www.asus.gr/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=185&model=512&modelmenu=1) λογικά δε χρειάζεται bios update. Εχω δοκιμάσει και ide και sata δίσκο. Τον ide τον έβαλα στο παλιό μου μηχάνημα εγκατέστησα windows 32bit, το βάζω στο καινούργιο pc και δε σηκώνεται το λειτουργικό. Αλλαξα μνήμη (1 gb ddr2 dimm pc2 5400 - 667), τη μνήμη την έβαλα σε όλα τα slots της μητρικής αλλά και πάλι τίποτα. Τι άλλο να κάνω;
asmilon Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Ακομα και σε πολυ καινουριες μητρικες εχει χρειαστει να κανω BIOS update για να στρωσει κατι που πηγαινε στραβα... Μπες εδω: http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=P5LD2%20Deluxe και κατεβασε το τελευταιο BIOS. Αν προσεξεις θα δεις οτι εχει βγαλει 4 BIOS update ως τωρα και διορθωνει διαφορα για 64bit support και υποστηριξη CPU, δεν ειναι αμεσα στο προβλημα σου, αλλα πιστευω πως θα σου στρωσει... Επισης δε πρεπει να στηνεις τα ΧΡ σε αλλο μηχανημα, να τα βαζεις μετα σε αλλο και να περιμενεις να σου δουλεψει κανονικα. Η Μ$ εχει φροντισει ωστε στις περισσοτερες περιπτωσεις αυτο να αποτυγχανει. Πρεπει να δοκιμασεις να τα στησεις καθαρα πανω σε αυτο το μηχανημα για να δεις αν δουλευει καλα η οχι... Ελπιζω να σε βοηθησα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.