aGka8l Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Οσο αναφορά την δική μου περίπτωση με το πλαίσιο το ΜΕΓΑ λάθος που εκανα ηταν που εκανα και 3η αλλαγή και πήρα αλλη μάρκα μνημης...Επρεπε να απαιτησω τα λεφτά μου πισω..Πολύ απλά οι ενναλακτικές μνήμες που ειχαν διαθέσημες σε DDR του 1 GB ηταν για κλάματα.Ευτυχώς που η Tranceded 1 GB ddr μου βγήκε αξιοπρεπέστατη.. μηπως ειναι και uccc ? ;P
joef_gr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Εγώ είχα πάρει σκληρό μια φορά και είχε μέσα warez και φωτογραφίες από διακοπές κάποιου (στη Ρόδο συγκεκριμένα). xaax καλο!!
Hlapatsas Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Θα μπορούσες να μου πεις πώς λέγεται το πρόγραμμα με το οποίο δοκίμασες τις μνήμες για να τις δοκιμάσω και εγώ?
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Θα μπορούσες να μου πεις πώς λέγεται το πρόγραμμα με το οποίο δοκίμασες τις μνήμες για να τις δοκιμάσω και εγώ? memtest for windows
cronos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 memtest for windows Καλό προγραμματάκι φαίνεται αλλά θέλει κάμποσες ώρες για να τεστάρει την μνήμη. Γενικά αν η μνήμη είναι ελλατωματική , τί είδους ενδείξεις έχω?
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Θα βγαζει errors κατα την διαρκεια του test. Αν φτασει στο 100% χωρις errors κατα ενα μεγαλο ποσοστο ειααι εντάξει.
gtsamour Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Τα ίδια είχα πάθει και εγω με το γ@μο πλαισιο και μνήμες kingston περυσι το καλοκαίρι. Περιττό να σας πω ότι πήγα συνολικά 5 φορές στο κατάστημα της Γλυφαδας και Βουλιαγμένης για να το αλλάζω. Είχα ήδη ένα του 1GB kingston που δουλευε άψογα και ηθελα να αγοράσω ένα ίδιο (για καλυτερη λειτουργέια του dual channel της μητρικής μου). Κάθε φορά το memtest και το sysoft Sandra έβγαζαν λάθη ενώ αυτό που ήδη είχα ήταν μια χαρα στα tests. Μου το άλλαξαν 4 φορές και πάλι χαλασμένο ήταν. Μετά το δοκίμασε και ο "τεχνικός" (υποκατάστημα Γλυφαδας) και μαντέψτε.... του δούλευε μια χαρά λέει. Φυσικά κατέλειξε στο συμπέρασμα οτι κάτι άλλο θα φταίει στη μητρική μου.Φυσικά τον βούλωσα όταν του είπα ότι ένα όμοιο kingston που έχω δουλεύει μια χαρά μόνο του, ενώ όταν βάζω μόνο του το δικό τους ούτε κάν μπουτάρει το μηχάνημα (αυτό το έκανε το τελευταίο που μου είχαν δώσει που ήταν και το πιο χαλασμένο). Τους τα έψαλα γερά με τα νεύρα που είχα να πηγενοέρχομαι μέσα στη ζέστη του καλοκαιριού για τις σκατο μνήμες που πουλάνε, και αφού μου το αλλάξανε για 5η φορά (απαίτησα σφραγισμένο αυτή τη φορά), ως δια μαγείας δούλεψε μια χαρά.Α ναι... μου είχαν πει και μένα κάτι μαλ@κίες για ελαττωματική παρτίδα και άλλες τέτοιες π0υτσες μπλέ καλοκαιρινές. Όσον αφορά το θέμα μνήμες και Πλαίσιο (και δεν ξέρω και γω τι άλλο) ΜΑΚΡΥΑ!!!!!
S2Katana Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Για να εισαι ασφαλης με το memtest αστο κανα 2ωρο να τσεκαρει τις μνημες.
Prof_Chaos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 memtest86 σε bootdisk συνήθως στο 5ο τεστ θα χτυπάει εαν εχει πρόβλημα..2 με 3 ώρες να τεστάρει αν περάσει εισαι εντάξει. Φυσικά μετα πέρασε και με ενα 8ωρο prime τον υπολογιστή σου..
Arxon Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Οταν γινετε κατι τετοιο δεν βγαινεις απλα απο το καταστημα!Ζητας να παρεις ενα τηλεφωνο ή καλεις απο το κινητο την γραμμη καταναλωτη και τους το λες! Συνηθως οταν εισαι μεσα στο καταστημα σου λενε να μιλησουν με τον υπευθυνο! Του λενε αυτοι να κανει την αλλαγη γιατι αλλιως κανουν αυτεπαγγελτα μυνηση! Πιστεψε με πιανει!! πηγαινε εσυ στο e-shop και ζητα να μιλησεις με τον υπευθυνο...αν βρεις ποιος ειναι πες μου και εμενα γιατι 1 εβδομαδα τον εψαχνα.... Εγω οταν πηγα να παραγγειλω τα πραγματα,ηταν 3 διαφορετικοι πελατες που τσακωνοντουσαν. Κανενας δεν εβγαλε ακρη και εγω κοιταζα με εκπληξη. Την επομενη μερα ημουν εγω στην θεση τους. Εχω αγορασει απο μαγαζακια της πλακας και μου εχουν αλλαξει ελλατωματικα κομματια αμεσως. Μεχρι και το Πλαισιο που δεν το εχω σε ιδιαιτερη εκτιμηση μου τα εχει αλλαξει την ιδια ωρα. Εκει παει ενα μηνα η ιστορια και δεν εχω βρει ακρη ακομα γιατι δεν εχω και τον χρονο να κατσω να ασχοληθω.
k_w_t Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Υπαρχει και το κολπο με τον γνωστο-φιλο-συγγενη! Παιρνεις ενα τηλεφωνο του λες να ερθει απο κει και λεει στο πρωτο υπαλληλο ΙΚΑ,ΣΔΟΕ η κατι αλλο και να δεις σε ποσα δευτερολεπτα βρισκεις τον υπευθυνο που ως δια μαγειας καθοταν διπλα σου αλλα εκανε την παπια! Λαμογια αυτοι λαμογια και μεις!
geo99rge Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 koita auto pou egine einai aparadekto, kanonika apo th prwth diadromh pou ekanes eprepe na apetiseis na sou dwsoun sfragismenh mnhmh, kai an den eixan na sou afhnan credit sto onoma sou mexri na sou ebriskan allh idia, meta me ena thlefonimataki sto katasthma eblepes an thn eixan na pas na th pareis. 8elw na pisteuw oti auto einai memonomenh periptwsh pwlhth kai texnikou pou den ekanan swsta th douleia tous. kai de douleuoyn ola ta magiaza tou plaisiou etsi giati exw dei periptwsh na allazoun laptop turbo se 10 lepta epeidh eixe kammena pixel h o8onh apo sfragismeno kouti. 8a mou peis afou to plaisio ta ftiaxnei, nai alla den edwsan kapoio apo to service
ItsToasted Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Apo to plaisio eixa parei value ram kingston 2x256.Tote den iksera akrivos ti etsi value ram.Meta apo kairo anakalipsa oti forane chipakia samsung! Omos parolo pou einai valueram exoun anteksi mines douleuontas sta 266 FSB.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.