Prof_Chaos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 πήγα κι αγόρασα απο το πλαίσιο της Κηφισιάς μια kingston DDR 3200 1 GB την οποία και τέσταρα με memtest και εβγαζε 20.000 errors στο 5ο τεστ..ναι καλά διαβάσατε 20.000!!!Λέω δεν μπορει να ειμαι τοσο ατυχος.... Πηγαίνω πίσω μετα απο 2 μέρες μου την αλλάζει ο τεχνικός αμέσως χωρίς ουτε καν να την τεστάρει.Λέω απο μέσα μου μωρε μπράβο εμπιστοσυνη!!!!Πάω να πάρω μια ιδια λοιπόν και η πωλήτρια μου εδωσε μια σε ανοιγμένο κουτάκι..Χμμ εκει παραξενευτικα.Την ανοίγω μπροστά της και βλέπω οτι ειχε ηδη μπει σε υπολογιστη..Της λέω να μου βγάλει αλλη καινούργια.Μου εβγαλε αλλες 5 ,και οι 5 ανοιγμένες και οι 5 ειχαν σημαδάκια στα πινάκια τους.Βλέποντας αυτό το λέω στον τεχνικό ο οποίος μου ειπε να την δοκιμάσω και αν δεν μου κάνει και πάλι να την επιστρέψω.. Αυτο κάνω λοιπόν.. Πηγαίνω σπίτι την βάζω πάνω αμέσως βάζω memtest 86 αυτη την φορά ειχε μόνο 8000 errors.εκει εβαλα τα γέλια..Πηγαίνω πίσω αμέσως στο πλαίσιο και τους Λέω οτι οι μνήμες τους ειναι ελλατωματικές!!πράγμα μου παραδέχτηκε ο τεχνικός ο οποίος μάλιστα μου λέει οτι θα πάνε ολες οι kingston για αποσυρση.. Βέβαια την πρώτη φορά που τον ρώτησα δεν μου είπε κάτι μπας και με πιάσει κορόιδο..Επρεπε να κάνω 3 διαδρομές Πεντέλη Κηφισιά για την κουτοπονηριά του Πλαισίου...ΕΛΕΟΣ..Οι kingston φυσικά και δεν αποσύρθηκαν μιας και περιμένουν τα κοροιδα να της ξεφορτωθούν.. Πηρα τελικά μια tranceded σφραγισμέμη στο κουτι της και βγήκε αψογη.. Το συμπερασμα ειναι οτι προσπαθουν να πλασάρουν αυτα τα ελλατωματικά κομμάτια σε χρήστες που δεν εχουν γνώση να τεστάρουν και δεν πρόκειτε να καταλάβουν τπτ. Γι αυτό προσοχή!!!
Diablos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Επιτέλους λίγη ενημέρωση! Πάντως πολλές μα*@κίες κάνει το Πλαίσιο και όχι μόνο. Απλά λόγω του μεγέθους της συγκεκριμένης επιχείρησης, επικεντρωνόμαστε πιο πολύ σε αυτό. Πάντα προσπαθεί να λανσάρει και να μας πλασάρει τα προϊόντα στα οποία πέτυχε καλές τιμές και καλές συμφωνίες στις εισαγωγές του. Π.χ. μια περίοδο είχε πορωθεί το μαγαζί με τα προϊόντα της Albatron και τα παρουσίαζε σαν τα καλύτερα. Κάτι που γίνεται τώρα με τα GeCube. Επίσης ένα κινητό Nokia που είχε πάρει ένας φίλος μου από Πλαίσιο, όταν χάλασε και το πήγε για επιδιόρθωση στο service της Nokia, του είπαν ότι δε μετράει η εγγύησή του επειδή σύμφωνα με το serial number της συσκευής, είχε γίνει εισαγωγή του κινητού μέσω Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων!
S2Katana Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Τα γνωστα με το Πλαισιο... @Diablos πως εφτιαξες αυτη τη γ@ματη υπογραφη?
Diablos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Με Photoshop. Έψαξα στο google για εικόνες που να ταιριάζουν, και αφού τις ψιλοέφτιαξα, τις έσωσα σε αυτό το μέγεθος και τις έβαλα για υπογραφή. Λίγο άμα δουλέψεις με το photoshop θα το κάνεις και 'συ. Χαίρομαι που σου άρεσε.
Goddess Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Έχω την αίσθηση (εύχομαι ειλικρινά να κάνω λάθος) ότι σου έκαναν ένα "τρικ" που έκαναν και παλαιότερα. Κάποια στιγμή είχα αγοράσει μνήμες Kingston , πληρώνοντάς τις για Kingston, Για να ανακαλύψω αργότερα ότι ήταν.. Kingston value ram! (Ξέρεις, η φτηνή Β σειρά μνημών της Kingston). Για να σε βοηθήσω, η διαφορά τιμής Kingston - Kingston value ram φτάνει μέχρι και το 50%. Επειδή και εμένα μου εμφάνιζε εξαιρετικά υψηλό αριθμό λαθών το είχα ψάξει και.. βγάλαμε λαγό! Κρίμα πάντως, η συγκεκριμένη αντιμετώπιση που περιγράφεις είναι απαράδεκτη...
k_w_t Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Επίσης ένα κινητό Nokia που είχε πάρει ένας φίλος μου από Πλαίσιο' date=' όταν χάλασε και το πήγε για επιδιόρθωση στο service της Nokia, του είπαν ότι δε μετράει η εγγύησή του επειδή σύμφωνα με το serial number της συσκευής, είχε γίνει εισαγωγή του κινητού μέσω Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων![/quote'] Το ειχα παθει και γω αυτο
k_w_t Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Επίσης ένα κινητό Nokia που είχε πάρει ένας φίλος μου από Πλαίσιο' date=' όταν χάλασε και το πήγε για επιδιόρθωση στο service της Nokia, του είπαν ότι δε μετράει η εγγύησή του επειδή σύμφωνα με το serial number της συσκευής, είχε γίνει εισαγωγή του κινητού μέσω Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων![/quote'] Κοιτα τις απαντησεις μου σε αυτο το post! http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=85361
Diablos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Το ειχα παθει και γω αυτοΚοιτα τις απαντησεις μου σε αυτο το post! http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=85361 Πάντως πολύ σωστά το αντιμετώπισες. Έτσι, τα λεφτά στο χέρι. Τι, πάντα εμείς θα την πληρώνουμε και αυτοί θα γελάνε; Πάντως τονίζω ότι όλες οι επιχειρήσεις είναι μέσα στη πουστι@ και όχι μόνο το πλαίσιο. Τουλάχιστον πάλι καλά που σαν εταιρεία δε μας κάνει και κόλπα όταν πάμε για ανταλλαγές προϊόντων και επιστροφές χρημάτων.
Arxon Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 παιδια αφηστε και εγω την επαθα με το e-shop . Αγορασα καρτα γραφικων και καηκε το 1ο δευτερολεπτο. Δεν ανοιξε ποτε ο υπολογιστης. Την πηγα πισω την κρατησαν 1 εβδομαδα και μου ειπαν οτι δεν την αλλαζουν,και να παρω εγω τηλεφωνο στην ΓΕΡΜΑΝΙΑ????Ακομα δεν εχω βγαλει ακρη αν και το ψαχνω νομικα. Δεν ειναι τα 150 ευρω ειναι η κοροιδια!!!
smilefreeware Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 παιδια αφηστε και εγω την επαθα με το e-shop . Αγορασα καρτα γραφικων και καηκε το 1ο δευτερολεπτο. Αν και έχει ξανασυζητηθεί νομίζω υπάρχει νόμος που είναι υποχρεωμένοι μέσα σε 5 εργάσιμες μέρες να την αντικαταστήσουν. (Το 5 μέρες ίσως +- κάτι, δεν θυμάμαι καλά)
k_w_t Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Οταν γινετε κατι τετοιο δεν βγαινεις απλα απο το καταστημα! Ζητας να παρεις ενα τηλεφωνο ή καλεις απο το κινητο την γραμμη καταναλωτη και τους το λες! Συνηθως οταν εισαι μεσα στο καταστημα σου λενε να μιλησουν με τον υπευθυνο! Του λενε αυτοι να κανει την αλλαγη γιατι αλλιως κανουν αυτεπαγγελτα μυνηση! Πιστεψε με πιανει!!
Prof_Chaos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Οσο αναφορά την δική μου περίπτωση με το πλαίσιο το ΜΕΓΑ λάθος που εκανα ηταν που εκανα και 3η αλλαγή και πήρα αλλη μάρκα μνημης... Επρεπε να απαιτησω τα λεφτά μου πισω..Πολύ απλά οι ενναλακτικές μνήμες που ειχαν διαθέσημες σε DDR του 1 GB ηταν για κλάματα.Ευτυχώς που η Tranceded 1 GB ddr μου βγήκε αξιοπρεπέστατη..
Dr_Slump Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Εγώ είχα πάρει σκληρό μια φορά και είχε μέσα warez και φωτογραφίες από διακοπές κάποιου (στη Ρόδο συγκεκριμένα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.