ffseriespower Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 παιδια καιγομαι!αποφασησα να βαλω μια tv καρτα και ετσι αφου ειχα για μια ωρα τον υπολογιστη μου ανοιχτο για κατι δουλειες μου τον κλεινω τον αποσυνδεω και με που τον ανοιγω τσουρουφληστηκα!!εκανε τοσο ζεστη που ουτε απο πανω δεν μπορουσα να σταθω να δω το εσωτερικο του!!!!μηπως καποιος θα μπορουσε να μου προτεινει μια παρα πολυ καλο συστημα ψυξης μεχρι 300Ε;;;plzzzz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diablos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Μπήκες καθόλου BIOS να δεις τι θερμοκρασίες χτύπαγε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis86 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 iremia re file! oxi kai 300 euro!! bale ena 80ari anemistira na xtipaei i karta tv kai tha elatwthei poli i thermokrasia....simazepse kai ta kalwdia sto eswteriko wste na mi xalas to airflow kai tha eisai ok.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diablos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Φίλε tolis86 νομίζω πως ο ffseriespower εννοεί οτί άνοιξε το κουτί του pc για να βάλει το tv tuner και τότε κατάλαβε πως μπορούσες να κάνεις barbeque στο εσωτερικό. Όχι πως προκάλεσε την υπερθέρμανση το tuner. Δηλαδή τον ανεμιστήρα καλύτερα να τον βάλει στον επεξεργαστή παρά στο tuner. Πάντως τα 300 ευρώ είναι πράγματι πάρα πολλά για να coolάρεις το pc. Λίγες λεπτομέρειες και το socket του επεξεργαστή σου θα μας βοηθούσαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theodore Tsi Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 sorry που θα ρωτήσω αλλά ΤΙ PC έχεις και θες να του σκάσεις 300 ευρώπουλα για ψύξη;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giankyr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δε μας είπες τι μηχάνημα έχεις για να σε βοηθήσουμε. Τι επεξεργαστή, τι κουτί, τί ψύξη υπάρχει αυτή τη στιγμή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tom_Bombadill Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Pragmati, mporei kai to provlima na egkeitai sto mhxanhma. An einai gia paradeigma turbo x opws to diko mou tote pragmati kaiei flantzes. an kaneis kserei kanena kalo offer gia cooler as to sfyriksei. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ffseriespower Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 εχω asus p5wd2 intel pentium 660 στα 3.6GHz και καρτα γραφικων nvidia 7800GTX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio@ Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 αν διαθετεις τοσα λεφτα πηγαινε σε υδροψυξη για να ησυχασεις κ απο θορυβο και απο θερμοκρασιες!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ffseriespower Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 αν διαθετεις τοσα λεφτα πηγαινε σε υδροψυξη για να ησυχασεις κ απο θορυβο και απο θερμοκρασιες!!!!![/QUOπου μπορω να βρω υδροψυξη;; ξερεις κανενα καταστημα εδω στην ελλαδα;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ffseriespower Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 sorry που βγηκε ετσι το post.καταλαθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ectoplasm Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Multirama, e-shop, Checkmate και ψαξε και στο skroutz.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Venisk Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Καλησπέρα ffseriespower!! Αν διαβάσεις την υπογραφή μου θα διαπιστωσεις οτι εχουμε σχεδον το ίδιο συστημα..και του εχω βάλει υδρόψυξη των περιπου 300 ευρω μαζι με την εγκατάσταση.. Δεν νόμίζω οτι θα κάνεις δουλειά με ετοιμη υρδόψυξη!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lord Sauron Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 φιλε venisk νομίζω οτι κάνεις λάθος στο θέμα τις υδρόψυξης αν και ειμαι κατα θα έλεγα οτι με τι σωστή εγκατάσταση κ με ψύχτρες σε cpu, gpu κλπ μπορεισ να φτιάξεις ενα τέλςιο σύστημα ψύξης. εγω παντοσ θα πρότινα μια gigabyte g-power cpu cooler ενα case της thermaltake αν το κουτι σου ειναι tourbo-x και αν θες ψυξη κ για gpu και για hdd τοτε http://www.eshop.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ffseriespower Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Καλησπέρα ffseriespower!!Αν διαβάσεις την υπογραφή μου θα διαπιστωσεις οτι εχουμε σχεδον το ίδιο συστημα..και του εχω βάλει υδρόψυξη των περιπου 300 ευρω μαζι με την εγκατάσταση.. Δεν νόμίζω οτι θα κάνεις δουλειά με ετοιμη υρδόψυξη!! τι ενοεις οτι δεν θα κανω δουλεια με ετοιμη υδροψυξη;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.