Προς το περιεχόμενο

το pc μου καιγεται!!!

ffseriespower

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια καιγομαι!αποφασησα να βαλω μια tv καρτα και ετσι αφου ειχα για μια ωρα τον υπολογιστη μου ανοιχτο για κατι δουλειες μου τον κλεινω τον αποσυνδεω και με που τον ανοιγω τσουρουφληστηκα!!εκανε τοσο ζεστη που ουτε απο πανω δεν μπορουσα να σταθω να δω το εσωτερικο του!!!!μηπως καποιος θα μπορουσε να μου προτεινει μια παρα πολυ καλο συστημα ψυξης μεχρι 300Ε;;;plzzzz

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε tolis86 νομίζω πως ο ffseriespower εννοεί οτί άνοιξε το κουτί του pc για να βάλει το tv tuner και τότε κατάλαβε πως μπορούσες να κάνεις barbeque στο εσωτερικό. Όχι πως προκάλεσε την υπερθέρμανση το tuner. Δηλαδή τον ανεμιστήρα καλύτερα να τον βάλει στον επεξεργαστή παρά στο tuner. Πάντως τα 300 ευρώ είναι πράγματι πάρα πολλά για να coolάρεις το pc. Λίγες λεπτομέρειες και το socket του επεξεργαστή σου θα μας βοηθούσαν.

αν διαθετεις τοσα λεφτα πηγαινε σε υδροψυξη

για να ησυχασεις κ απο θορυβο και απο θερμοκρασιες!!!!![/QUOπου μπορω να βρω υδροψυξη;; ξερεις κανενα καταστημα εδω στην ελλαδα;;;

Καλησπέρα ffseriespower!!

Αν διαβάσεις την υπογραφή μου θα διαπιστωσεις οτι εχουμε σχεδον το ίδιο συστημα..και του εχω βάλει υδρόψυξη των περιπου 300 ευρω μαζι με την εγκατάσταση..

Δεν νόμίζω οτι θα κάνεις δουλειά με ετοιμη υρδόψυξη!!

φιλε venisk νομίζω οτι κάνεις λάθος στο θέμα τις υδρόψυξης αν και ειμαι κατα θα έλεγα οτι με τι σωστή εγκατάσταση κ με ψύχτρες σε cpu, gpu κλπ μπορεισ να φτιάξεις ενα τέλςιο σύστημα ψύξης. εγω παντοσ θα πρότινα μια gigabyte g-power cpu cooler ενα case της thermaltake αν το κουτι σου ειναι tourbo-x και αν θες ψυξη κ για gpu και για hdd τοτε http://www.eshop.gr

Καλησπέρα ffseriespower!!

Αν διαβάσεις την υπογραφή μου θα διαπιστωσεις οτι εχουμε σχεδον το ίδιο συστημα..και του εχω βάλει υδρόψυξη των περιπου 300 ευρω μαζι με την εγκατάσταση..

Δεν νόμίζω οτι θα κάνεις δουλειά με ετοιμη υρδόψυξη!!

τι ενοεις οτι δεν θα κανω δουλεια με ετοιμη υδροψυξη;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...