Προς το περιεχόμενο

tar.bz2 files?

Arioch79

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις έλαβα από το θείο όλα (η σχεδόν όλα) τα τεύχη του Spider-man. Δυστυχώς όλη η σειρά "Amazing Spider-Man V2", αντί για τη κλασσική κατάληξη των comic books (.cbr ή .cbz) έχει τη κατάληξη .tar.bz2. Ο γούγλης λέει ότι αυτά είναι συμπιεσμένα αρχεία συμπίεσης για linux. Υπάρχει τρόπος να τα αποσυμπιέσω στα WinXP; Το winrar τα αναγνωρίζει, αλλά αν επιχειρήσω να τα αποσυμπιέσω απλά δε κάνει τίποτα, ούτε βγάζει κάποιο σφάλμα.

Δημοσ.

Κάτι τρέχει με το winrar σου,ποια έκδοση έχεις;Εγώ με την 3.51 δεν έχω κανένα τέτοιο πρόβλημα.Τέλος πάντων δοκίμασε σαν τελική λύση το 7z,το οποίο είναι δωρεάν και πολύ καλό.Κατά πάσα πιθανότητα θα δουλέψει.

Δημοσ.
Μόλις έλαβα από το θείο όλα (η σχεδόν όλα) τα τεύχη του Spider-man.

Θα με συγχωρεσεις αν εγω μεινω πιο πολυ σε αυτο :mrgreen:

Εχεις υποψη σου ποσα ειναι ΟΛΑ τα τευχη spiderman? Γιατι εγω ακομα μετραω... ;)

Δημοσ.

-Όσον αφορά το πρόβλημα με τη συμπίεση: Δοκίμασα το 7zip και το τελευταίο winrar αλλά τζίφος. Πρέπει να υπάρχει πρόβλημα με το αρχείο. Δε πειράζει, θα πω στο θείο να μου το στείλει από αλλού! Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.

-Όσον αφορά τον spidey, το συγκεκριμένο πακέτο που μου έστειλε ο θείος έχει μέγεθος 9.4 giga, αλλά και πάλι δεν τα είχε όλα μέσα (ευτυχώς όσα δεν είχε τα είχα εγώ από αλλού). Πρέπει να πλησιάζουν τα 900 όμως...

Δημοσ.

Ναι, το γνωριζω. Δε μπορεις να φανταστεις ποσα ακομη λειπουν... ;)

Ενταξει, τα απολυτως βασικα (ο σκελετος) υπαρχουν.

Παντως οσον αφορα τα συγκεκριμενα αρχεια, αν τα αποσυμπιεσεις (λογικα το winrar επρεπε να τα κανει), ακολουθως τα κανεις απλο zip και μετα rename σε .cbz και εισαι οκ.

Εμενα ο θειος μου τα εφερε cbz, cbr ετοιμα.

Δημοσ.

Όχι, με τη πρώτη αποσυμπίεση με το 7zip βγάζει ένα .tar αρχείο. Όταν όμως πάω να αποσυμπιέσω αυτό βγαίνει σφάλμα (archive broken ή κάτι τέτοιο). Οπότε πρέπει να φταίνε τα αρχεία. Δε βαριέσαι, τα βρήκα ήδη από αλλού...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...