Προς το περιεχόμενο

Rapidshare Premium account

kosmasgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρα την απόφαση να πληρώσω ώστε να έχω premium account χρησιμοποιώντας την κάρτα μου η οποία είναι VISA. Καθώς τελείωσα το registration μου έβγαλε το μήνυμα :

The payment method credit card is only available for the following countries:

- Germany

- Austria

- Switzerland

Δηλαδή έλληνες χρήστες δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν την πιστωτική τους κάρτα ? Ξέρει κανείς πως θα την χρησιμοποιήσω ?? :(

Δημοσ.

Για το rapidshare premium μια παράμετρος που δεν την έχω δει πουθενά...

Premium Account=απώλεια ανωνυμίας.

Κατεβάζεις πειρατικά (αν κατεβάζεις) με ονοματεπώνυμο διαθέσιμο σε όποιον ενδιαφέρεται.

Δημοσ.

Επειδή και 'γω σκέφτομαι για premium account στο rapidshare, σου κρατάνε κανονικά ονοματεπώνυμο κλπ και αμα γίνει κάτι τα δίνουν σε άλλους;

Δημοσ.

Εγώ δεν έχω πιστωτική κάρτα. Απλώς έλεγα να βγάλω μια κάρτα αγορών για το internet. Και σε αυτή τη κάρτα δεν υπάρχει ανωνυμία; Επειδή δεν έχω ιδέα για κάρτες, ρωτάω.

Δημοσ.
Εγώ δεν έχω πιστωτική κάρτα. Απλώς έλεγα να βγάλω μια κάρτα αγορών για το internet. Και σε αυτή τη κάρτα δεν υπάρχει ανωνυμία; Επειδή δεν έχω ιδέα[/u'] για κάρτες, ρωτάω.

Νομίζω στις προπληρωμένες πιστωτικές μπορείς να έχεις ανωνυμία. Το θέμα είναι με το paypal τι γίνεται εκεί δεν ξέρω τι παίζεται.

Δημοσ.

αοριστολογιες εκατερωθεν :(

βγαζεις μια κάρτα visa electron.

μπαινεις στο paypal.

πληρωνεις.

το rapidshare ξερει μονο το email σου.

μετα, οποιος φοβάται παει σπιτι και κοιμάται... :P

α! οι προπληρωμενες θελουν τα στοιχεια σου κι αυτες,

τι να λεμε.....

Δημοσ.

Με το δωρεαν 2 μερων ξετρελάθηκα και εκανα premium acc σημερα.Εγω εχω paypal μεσω visa electron της Alpha bank.Εφοσον εχεις paypal acc απλα πατας απο το site ποια συνδρομη θες(εκανα 3μηνη) και σε πεταει αμεσως στο paypal .Βαζεις το username σου(που ειναι συνηθως το mail σου) και το pass και αμεσως ανοιγει η σελιδα επιβεβαιωσεις του paypal για την πληρωμη.Εφοσον συμφωνησεις και πατησεις ok αμεσως σου λεει οτι εγινε η πληρωμη και σε πεταει σε μια σελιδα του rapidshare που σου δινει username/pass .Η διαδικασια ειναι 1 λεπτο το πολυ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...