kosmasgr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Πήρα την απόφαση να πληρώσω ώστε να έχω premium account χρησιμοποιώντας την κάρτα μου η οποία είναι VISA. Καθώς τελείωσα το registration μου έβγαλε το μήνυμα : The payment method credit card is only available for the following countries: - Germany - Austria - Switzerland Δηλαδή έλληνες χρήστες δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν την πιστωτική τους κάρτα ? Ξέρει κανείς πως θα την χρησιμοποιήσω ??
takis456 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Ftiaxneis account sto http://www.paypal.com me tin pistwtiki sou karta kai meta plirwneis gia to rapidshare mesw paypal.
kosmasgr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δεν την δέχεται την πιστωτική έλεος δηλαδή.
getty Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Για το rapidshare premium μια παράμετρος που δεν την έχω δει πουθενά... Premium Account=απώλεια ανωνυμίας. Κατεβάζεις πειρατικά (αν κατεβάζεις) με ονοματεπώνυμο διαθέσιμο σε όποιον ενδιαφέρεται.
question mark Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Επειδή και 'γω σκέφτομαι για premium account στο rapidshare, σου κρατάνε κανονικά ονοματεπώνυμο κλπ και αμα γίνει κάτι τα δίνουν σε άλλους;
antreaslam Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 me to paypal πληρωνεις, οποτε ναι,ισχυει αυτο,δν υπαρχει πια ανωνυμια! ξερουν την πιστωτικη σου καρτα...κ αρα εσενα!
question mark Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Εγώ δεν έχω πιστωτική κάρτα. Απλώς έλεγα να βγάλω μια κάρτα αγορών για το internet. Και σε αυτή τη κάρτα δεν υπάρχει ανωνυμία; Επειδή δεν έχω ιδέα για κάρτες, ρωτάω.
getty Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Εγώ δεν έχω πιστωτική κάρτα. Απλώς έλεγα να βγάλω μια κάρτα αγορών για το internet. Και σε αυτή τη κάρτα δεν υπάρχει ανωνυμία; Επειδή δεν έχω ιδέα[/u'] για κάρτες, ρωτάω. Νομίζω στις προπληρωμένες πιστωτικές μπορείς να έχεις ανωνυμία. Το θέμα είναι με το paypal τι γίνεται εκεί δεν ξέρω τι παίζεται.
pigeon Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 αοριστολογιες εκατερωθεν βγαζεις μια κάρτα visa electron. μπαινεις στο paypal. πληρωνεις. το rapidshare ξερει μονο το email σου. μετα, οποιος φοβάται παει σπιτι και κοιμάται... α! οι προπληρωμενες θελουν τα στοιχεια σου κι αυτες, τι να λεμε.....
mandipl Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 den nomizo oti kapoios pantos tha psaxei poios katevazei sto rapidshare .opote den to vlepo toso epikindino na katevazei kaneis apo ekei os premium member .
Aias Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Με το δωρεαν 2 μερων ξετρελάθηκα και εκανα premium acc σημερα.Εγω εχω paypal μεσω visa electron της Alpha bank.Εφοσον εχεις paypal acc απλα πατας απο το site ποια συνδρομη θες(εκανα 3μηνη) και σε πεταει αμεσως στο paypal .Βαζεις το username σου(που ειναι συνηθως το mail σου) και το pass και αμεσως ανοιγει η σελιδα επιβεβαιωσεις του paypal για την πληρωμη.Εφοσον συμφωνησεις και πατησεις ok αμεσως σου λεει οτι εγινε η πληρωμη και σε πεταει σε μια σελιδα του rapidshare που σου δινει username/pass .Η διαδικασια ειναι 1 λεπτο το πολυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.