XPHSTOS_ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Η μητρική μου είναι: MSI 865P Neo2 | BIOS ver. 1.2 O σκληρός που θέλω να κάνω την εγκατάσταση: WD360 Raptor (Τον σκληρό τον έχω κάνει φορματ στο Ιντερνετ Καφε που δουλεύω, πριν πάω σπίτι, εκεί τον είδε κανονικά με την πρώτη) Συνδέω τα καλώδια όταν πάω σπίτι όλα κανονικά όλα ωραία... αλλα όταν ανοίγω το pc δε βλέπει τον σκληρό... Ούτε στο BIOS... Και όπως είναι λογικό δε μπορεί να κάνει εγκατάσταση των win xp... Έχω ψάξει για Drivers για την μητρική μου αλλα δεν έχω βρεί τπτ... Εν το μεταξύ 1 μέρα πρίν... είχα πάρει ελλατωματικo WD360 και είχα πάει για αλλαγή.. αλλα τότε όταν τον σύνδεσα... έβλεπε τους άλλους SATA σκληρούς που είχα (Maxtor)... Τώρα δε βλέπει ούτε αυτούς....!!!! Παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος οτιδήποτε... ας με βοηθήσει....Ευχαριστώ!
poulinos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 alous sata anagnorizei tora?b. drivers gia ton sata thelei merikes fores.mipos ton exeis balei pano se kana sata raid controler pou exoun diko tous bios?
madsc Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Το bios της μητρικής δεν είναι απαραίτητο να τον δει. Το bios του sata controller είναι απαραίτητο να τον δει. Αυτές τις επιλογές κοιτάς. /sc
overclocker Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Στο CD της mobo έχει εναν φάκελο με τα απαραίτητα για να κάνεις μια δισκέτα με τους drivers του ελεκτή SATA της μητρικής σου.
silencer51 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Ρε παιδιά τι drivers κ.λ.π. του λέτε? Αφού δεν το βλέπει κάν το BIOS... Για δοκίμασε να τον θέσεις σε SATA I mode (150mb/s) με το jumperάκι στη κατάλληλη θέση... ;-)
ItsToasted Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Opos kai me me tous PCI controlers, den einai aparetito na to dei to bios opos eipan kai oi proigoumenoi.Psakse sto bios sou gia epiloges tou sata controler tou mobo sou kai kane tous enable se ATA mode an exoun kai epilogi se Raid, allios kane tous apla enable.Meta kai kata tin egatastasi twn win vale ta drivers tou controler sou. Sto internet cafe pou tou ekanes format apla sta win itan idi fortomena ta drivers gia to controler ekinis tis mitrikis kai ton ide kanonika.
poulinos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 an pexei se raid to bios tou mobo den ton blepei ton blepei to bios tou controller.episis an kanei raid prota tha perasei drivers kai meta tha kanei egkatastasi ta xp pano
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.