Προς το περιεχόμενο

R.I.P Ααρον Σπέλινγκ

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγώ πάντως είμαι με τον _BASSstarlet_[/b'], πρέπει να ανήκω σε μια μειοψηφία (πιο μειοψηφία δε γίνεται) που ζήτημα να έχει δει 3-4 επεισόδια Friends και ποτέ δεν κατάλαβε γιατί αυτό το πράγμα άρεσε στον κόσμο.

Μπορει να μην ετυχες σε καλα επεισοδια,αλλα γενικα θεωρω σχεδον αδυνατο να μη σου αρεσουν τα Φιλαρακια...Ειναι θεικη σειρα,και δενεσαι πολυ με τους χαρακτηρες εκτος του οτι γελας!

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Bασικά πιστεύω ότι αυτές οι σειρές επιδέχονται την ίδια άφεση αμαρτιών που επιδέχεται και η δεκαετία του 80, το κιτς ντύσιμο και όλα τα περεμφερή. Μπορεί τώρα να φαντάζουν αστεία, αλλά αντιπροσωπεύουν μια ολόκληρη εποχή. Το ίδιο συμβαίνει και με το Beverly, αλλά και με τις άλλες σειρές του, περισσότερο ή λιγότερο. Ακόμα θυμάμαι τις Δευτέρες (ή μήπως Τρίτες) που το έβαζε στις 10, και το έβλεπα, το βρισίδι που μου έριχνε ο αδελφός μου για να το αλλάξω. Και φυσικά θυμάμαι όλα τα λευκώματα (σ.σ κλασική ερώτηση στο γυμνάσιο, "θα μου γράψεις στο λεύκωμα;" !!) που ήταν γεμάτες από αφίσες του Μπράντον και του Ντύλαν.

Και για το τέλος αυτή η σειρά μου έχει μείνει γιατί μου σύστησε την τρομερή Σάνον, που από τότε που έφυγε η σειρά δεν ήταν ποτέ η ίδια...

Δημοσ.

Συμφωνω και γω με τους παραπανω....Το Μπεβερλι δεν ηταν τοσο χαλια...εξεφραζε μια συγκεκριμενη γενια

Επισης +1000 για το Friends

Σειρα στην οποια καθε 20sec παιφτει γελιο κονσερβα δεν βλεπεται.Ασε τα αστειακια επιπεδου σεφερλη

ΥΓ Ενα αστειακι που κυκλοφωρει στο imdb ειναι το εξης

-Ποια ειναι η καλυτερη σειρα του Ααρον

-Το...7th Heaven

Δημοσ.

ΥΓ Ενα αστειακι που κυκλοφωρει στο imdb ειναι το εξης

-Ποια ειναι η καλυτερη σειρα του Ααρον

-Το...7th Heaven

ΩΧ!!! Θεέ μου! και αυτό δικό του ήταν?!!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!! :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...