silencer51 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 'Ντάξει, ο άνθρωπος μπορεί να μην δημιούργησε σειρές με τα άπαντα του Τσέχοφ και του Έλιοτ αλλά αυτές που έκανε ήταν από τις πιο πετυχημένες της αμερικάνικης αλλά και της ελληνικής τηλεόρασης. Ειδικά το beverly ήταν το απόλυτο φετίχ των μαθητών γυμνασίου με φανατικούς τηλεθεατές και η πρώτη πιο πετυχημένη ξένη σειρά μέτα τα παλιότερα δυναστεία και the bold and the beautiful (πως ήταν ο ελληνικός τίτλος; ). Μπορεί να μην ήταν αυτό που λέμε ποιοτική, αλλά τουλάχιστον όταν κάτι στην φέρει στο μυαλό, θυμάσαι με μια γλυκιά νοσταλγία εκείνα τα παλιά, καλά χρόνια που στα 15-16 σου στηνόσουνα μπροστά απ'την τιβί για να το δεις. Το ακούω αυτό και τα ξανακούω αλλα ειναι γεγονός οτι δεν ξέρω κάποιον που να ΕΒΛΕΠΕ Beverly Hills... Ίσως εγώ ειμαι παράξενος, τέσπα...
Lucifer Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Απλά ντρεπόντουσαν να το παραδεχτούν. Κάτι σαν τον παπακαλιάτη.
nzeppos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Όχι να τους κακολογήσω τους ανθρώπους, καλά να είναι εκεί που είναι, αλλά το "επιτέλους" του Spelling θα γινόταν "Επιτέλους" για τον Uwe και Ε.Π.Ι.Τ.Ε.Λ.Ο.Υ.Σ. για τον παπακαλιάτη. Only the good die young, οι άλλοι πάνε στα 83+.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Οταν πήγαινα γυμνάσιο δεν έχανα κανένα επεισόδιο απο beverly hills !!! Τότε που άρχιζαν κατά τις 22:00 τα καινούργια επεισόδια, έτρεχα από τα αγγλικά μου που τελείωνα 22:00 για να μην χάσω ούτε λεπτό.
paschalia Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 silencer51 εισαι μικρος γι'αυτο . Ηλικιες μεγαλυτερες το εβλεπαν μανιωδως ή το εβλεπαν αρκετα τουλαχιστον . Βασικα δεν καταλαβαινω γιατι κολλησατε στο Μπεβερλυ Χιλ κ κανατε γαργαρα οτι εκανε την Δυναστεια κ τους Αγγελους του Τσαρλυ .
_BASSstarlet_ Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Μακάρι να φτάσουμε τα χρόνια του και τα λεφτά του... Μπορεί οι σειρές του να είχαν αφελή σενάρια που να μας προκαλούν ειρωνικά χαμόγελα τώρα που μεγαλώσαμε,αλλά σε σύγκριση με το γελοιοδέστερο σήριαλ(killer του γούστου μας)που έχει υπάρξει,το FRIENDS, είναι κλάσεις ανώτερα.
bchris Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Ρε basstarlet, τα θες και τα λες αυτα, ή σου ξεφευγουνε?
Moderators Praetorian Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 silencer51 εισαι μικρος γι'αυτο . Ηλικιες μεγαλυτερες το εβλεπαν μανιωδως ή το εβλεπαν αρκετα τουλαχιστον . Βασικα δεν καταλαβαινω γιατι κολλησατε στο Μπεβερλυ Χιλ κ κανατε γαργαρα οτι εκανε την Δυναστεια κ τους Αγγελους του Τσαρλυ . Καλά στο γυμνάσιο γινόταν χαμός απο σχόλια για το κάθε επεισόδιο 90210 -θα μου πεις τότε βλέπαμε και Λάμψη (.Ουγκχ.). Τεσπα, η σειρά είχε και καλές στιγμές και διαφορετικά καλό αέρα, βλεπόταν άνετα για τις πρώτες season μέχρι που έφυγε η Doherty και μετά επιλεκτικά. Βέβαια τα λάθη γίνονται μια φορά στη ζωή οπότε κάτι Melrouse, Dawson Creek και λοιποί κλώνοι ή υβρίδια φιλτραρίστηκαν αβέρτα. (νάσου και τα θετικά). Δυναστεία και άγγελους του Τσσρλυ δεν έτυχε να δω ποτέ. Μπορεί να είναι πασίγνωστα αλλά δε μου λένε κάτι.
silencer51 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 silencer51 εισαι μικρος γι'αυτο . Ηλικιες μεγαλυτερες το εβλεπαν μανιωδως ή το εβλεπαν αρκετα τουλαχιστον . Βασικα δεν καταλαβαινω γιατι κολλησατε στο Μπεβερλυ Χιλ κ κανατε γαργαρα οτι εκανε την Δυναστεια κ τους Αγγελους του Τσαρλυ . Είμαι 22, και θυμάμαι οτι προβαλόταν όταν εγώ πήγαινα δημοτικό - γυμνάσιο...:-? Κάνω λάθος;
Lucifer Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Όχι, κάπου εκεί ήταν. Θυμάμαι ακόμα την Andrea που ήταν στο κολλέγιο στα 35 της.
KaizerSoze Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Βασικα δεν καταλαβαινω γιατι κολλησατε στο Μπεβερλυ Χιλ κ κανατε γαργαρα οτι εκανε την Δυναστεια κ τους Αγγελους του Τσαρλυ . Γιατι οτι και να ηταν,σε σχεση με την Δυναστεια το Μπεβερλυ εμοιαζε σαν το Τουιν Πικς(δεν ειναι ιεροσυλια απο ενα πραγματικο Λιντς-φαν).Ενταξυ,οι Αγγελοι του Τσαρλυ για την εποχη τους και μονο ηχαν μια αλφα πλακα Παρακαμπτωντας το σχολιο καπιου για τα Φριεντς που φυσικα δεν αντεχει κριτικης,απλα να πω οτι το Ντωσον'ς Κρηκ για τις 2 πρωτες σαιζον ηταν ΑΠΟ ΤΙς ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ νεανικες σειρες πουχω δει μεχρι που το μπλεξανε πιο πολυ και απο τους Χ-μεν.Το μονο μειον που εβρισκα ηταν οι καπως μη ρεαλιστικοι διαλογοι επιπεδου Χαρβαρντ
LL_NEO Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 and Katie Holmes dude.... Btw είδες το Jay and Silent Bob strikes back και τα σχόλια που έκανα στον James Van Der Beek???
KaizerSoze Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Θυμαμαι την σκηνη δεν θυμαμαι ακριβως.Νομιζω τον μπερδεψαν με τον Τζεησον Μπιγκς
LL_NEO Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 the man who fucked the pie... όχι ρε και ο Jason Biggs έπαιζε...
nzeppos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Εγώ πάντως είμαι με τον _BASSstarlet_, πρέπει να ανήκω σε μια μειοψηφία (πιο μειοψηφία δε γίνεται) που ζήτημα να έχει δει 3-4 επεισόδια Friends και ποτέ δεν κατάλαβε γιατί αυτό το πράγμα άρεσε στον κόσμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.