Προς το περιεχόμενο

Windows Installer - Δεν δουλεύει - Σώστε με!

PanosViv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παίδες,

λοιπόν έχω το εξής πρόβλημα στα Windows : :evil:

Δεν μπορώ να κάνω install κανένα πρόγραμμα (.exe) διότι μου λέει ότι δεν είναι έγκυρο πακέτο εγκατάστασης ή δεν είναι ενεργοποιημένος ο windows installer.

Ακολούθησα πολλές λύσεις, χωρίς αποτέλεσμα όμως.:???:

Τσέκαρα τα Services, έκανα enabled τη συγκεκριμένη υπηρεσία και τζίφος πάλι.

Κατέβασα έναν updater της υπηρεσίας από τη Microsoft, πάλι τίποτα. Σημειωτέον ότι η κόπια των windows XP που έχω δεν είναι genuine. :oops:

Προσπάθησα πάλι στα registry keys να ενεργοποίησω τυχόν κλειδιά που αφορούν την υπηρεσία αυτή αλλά πάλι τίποτα.

Το πρόβλημα αυτό δεν το είχα πριν από 2-3 ημέρες. Προσπάθησα να κάνω System Restore αλλά το κουφό είναι ότι δεν με αφήνει να κάνω επαναφορά πριν από τη σημερινή μέρα. :confused: Μπήκα και με SafeMode πάλι τίποτα.

Το PC δουλεύει normal εδώ και καιρό, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος απ' το λειτουργικό μου, είναι σχεδόν το πρώτο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζω.

Παρακαλώ βοηθήστε την κατάσταση, γιατί format ΔΕΝ κάνω. :twisted:

Δημοσ.
...Δεν μπορώ να κάνω install κανένα πρόγραμμα (.exe) διότι μου λέει ότι δεν είναι έγκυρο πακέτο εγκατάστασης ή δεν είναι ενεργοποιημένος ο windows installer...

Exeis checkarei an exeis thn teleutaia ekdosh tou Windows Installer thn 3.1??? (kai oi palioteres ekdoseis douleboun alla auth mporeis na breis edw: http://www.softwarepatch.com/windows/wininstallnt.html. > Windows installer 3.1 v2) An thn exeis (pou mallon NAI) kan' ths uninstall kai install m' authn ap' to site... kai blepoume... koulo problhma 3afnika to pa8es? Dokimases ta klasika?: Windows Restore (kati kanei sto 5% twn periptwsewn........) 'h Windows Repair??? :?

Δημοσ.

Akouse me nomizw kserw ti ftaiei. Pigaine sta services sto control panel kai vale automatic thn: DCOM Server Process Launcher. Otan einai apenergopoihmeno ayto to service, to windows installer apenergopoihte. Ta antivirus ftaine se ayto. Kane to kai pes mou an petyxe.

Δημοσ.
Dial-a-fix

Kατεβασε το και επελεξε το Fix Windows Installer ή επελεξε τα και ολα και πατα GO και θα στο κανει τζι τζι το μηχανημα σου ;-)

mpravo re file oraio ergaleio den to gnoriza

Δημοσ.

Ναι ειναι πολυ ωραιο και το παρακολουθω σχεδον απο την αρχη που βγηκε και ολο προσθετει αυτος ο τυπος στο προγραμμα του... Στην ουσια ειναι μια συλλογη απο repairs που δε χρειαζεται να τα θυμασαι ή να τα ψαχνεις καθε φορα που τα χρειαζεσαι, τα εχεις μπροστα σου ;-)

Σωτηριο πολλες φορες πιστεψε με!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...