polakis21 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Έχω 2 χρόνια και βάλε adsl,ξεκίνησα από 384 κι έπιανα με το ζορι 300, έβαλα 512 κι έπιανα με το ζόρι 400,τώρα εδώ και 2 μήνες έβαλα connx 1024 και με το ζόρι πιάνω 700kb! Έλεος πια...Κατεβάζω το πολύ με 70! Από ftp πιάνω με το ζόρι 85kb/s!Αίσχος δηλαδή.Με ίδιο μόντεμ και ίδιες ρυθμίσεις βάζω τους κωδικούς μου στο γραφείο του πατέρα μου 3 στενά πιο κάτω(που έχει κι εκεί 1024) και πετάει η σύνδεσή μου. Και ανήκουν και τα 2 στο ίδιο dslam! Πώς γίνεται αυτό?Έχω πάρει 20 τηλέφωνα στο 121 και όλο κρατάνε το όνομα κλπ αλλά με γράφουν και δεν παίρνει κανείς τηλέφωνο να μου πεί τι γίνεται.Μια φορά μόνο ήρθε ένας τεχνικός και μου είπε ότι έχει θόρυβο η γραμμή μου. Τί άλλο να κάνω?Παρακαλώ βοηθήστε γιατι πληρώνουμε τόσα λεφτά.Κρίμα είναι.... Να ζητήσω προισταμένους?...... Μένω π.φάληρο
hralman Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δυστυχως τα προβληματα τετοιου ειδους ειναι τα πιο δυσκολα. Δεν μπορεις να εντοπισεις ευκολα που εστιαζεται η βλαβη και ο (π)ΟΤΕ μια ζωη σε γραφει και δεν ασχολειται. Το αλλο κακο ειναι επισης οτι η DSL ειναι μια γραμμη για την οποια κανενας provider ποτε δεν εγγυαται την ομαλη λειτουργια και ταχυτητα της. Παντως, εκτος κι αν το γνωριζεις στα σιγουρα, το οτι η αλλη συνδεση ειναι 3 στενα πιο κατω δε σημαινει απαραιτητα οτι ανηκει στο ιδιο DSLAM. Μπορει να εχεις πεσει σε μια σπανια περιπτωση και να βρισκεσαι ακριβως στα ορια δυο διαφορετικων DSLAM. Αλλα ακομα κι αν βρισκεσαι στο ιδιο, το προβλημα ισως βρισκεται στα δικα σου καλωδια. Αυτο που δεν καταλαβα ειναι το τι σου ειπε ο τεχνικος. Μονο το οτι εχει θορυβο η γραμμη? Αυτο το ξερουμε και μονοι μας. Δεν τον φωναξαμε για διαγνωση. Για διορθωση τον φωναξαμε. Μια λυση δε σου προτεινε? Τι μπορει να γινει για να φτιαχτει? Επισης κατι ακομα... εχεις συναγερμο στο σπιτι σου? Εχω διαβασει για διαφορες περιπτωσεις ατομων που λογω του συναγερμου ο οποιος καλει αυτοματα μεσω τηλεφωνου την αστυνομια, ειχαν προβληματα συγχρονισμου η/και ταχυτητας στη γραμμη τους. Ας ελπισουμε επισης οτι το Φθινοπωρο που ο ΟΤΕ θα διπλασιασει το bandwith των γραμμων θα εχεις ενα ικανοποιητικο για τις αναγκες σου download speed ωστε να μη χρειαστει να ξανασχοληθεις με τετοια προβληματα.
poulinos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 mexri kai to kalodio pou feugei apo tin kolona kai pigenei mexri esena mesa tha mporouse na einai to provlima kai na iparxei thorivos.episis isos ise se allo dslam.to attentuation mporei na ine megalitero stin grammi sou.afou pezeis 700 min to les pouthena.exo dei kai xirotera.den iparxoun pola pou mporeis na kaneis distixos.kai proistameno na zitiseis den tha ginei kati.to 700 gia ton ote ine mesa sta apodekta oria .an itan 500 kati paei kai erxetai alla me 700 tha fas giosi epitopou apo ton ote.
greeneye Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 dokimases me demo apo forthnet na dis an fteei o pote i h grammh sou;
k_w_t Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 dokimases me demo apo forthnet na dis an fteei o pote i h grammh sou; Πως παιρνεις demo λογαριασμο απο forthnet?
poulinos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 perneis tin forthnet til sto 801 100 8000 kai zitas demo.
dre@mc@tcher Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Έχω 2 χρόνια και βάλε adsl' date='ξεκίνησα από 384 κι έπιανα με το ζορι 300, έβαλα 512 κι έπιανα με το ζόρι 400,τώρα εδώ και 2 μήνες έβαλα connx 1024 και με το ζόρι πιάνω 700kb!Έλεος πια...Κατεβάζω το πολύ με 70! Από ftp πιάνω με το ζόρι 85kb/s!Αίσχος δηλαδή.Με ίδιο μόντεμ και ίδιες ρυθμίσεις βάζω τους κωδικούς μου στο γραφείο του πατέρα μου 3 στενά πιο κάτω(που έχει κι εκεί 1024) και πετάει η σύνδεσή μου. Και ανήκουν και τα 2 στο ίδιο dslam! Πώς γίνεται αυτό?Έχω πάρει 20 τηλέφωνα στο 121 και όλο κρατάνε το όνομα κλπ αλλά με γράφουν και δεν παίρνει κανείς τηλέφωνο να μου πεί τι γίνεται.Μια φορά μόνο ήρθε ένας τεχνικός και μου είπε ότι έχει θόρυβο η γραμμή μου. Τί άλλο να κάνω?Παρακαλώ βοηθήστε γιατι πληρώνουμε τόσα λεφτά.Κρίμα είναι.... Να ζητήσω προισταμένους?...... Μένω π.φάληρο[/quote'] File min mou ta les auta tora giati kai ego kalamaki meno kai molis pareiggila to coon-x 1024. Den tha to xaro diladi? Ego me 512 vivodi pou eixa tora apo internet kai rapidshare pigaine oso pio poli mporouse to download all torrent pigaine 30kb.
dre@mc@tcher Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 to demo tis forthnet poso diarkei ama paro tilefono na mou valoun?
dre@mc@tcher Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Mia erotisi sxetika me to dsllam apo pliros asxeto sxetika me to thema. Oles oi taxitites (384 512 1024) mpainoun sto idio dsllam?
poulinos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 oloi peftoun sto idio dslam apla i diafora einai oti allo bandwidth kai allo tunnel einai gia tous 1024 allo gia tous 512 allo gia tous 384.alla to dslam px mporei na ine intracom kai oloi nane ekeipano.
dre@mc@tcher Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Alli mia erotisoula.ego exo kanei aitisi ston ote. mporo parola auta na kano aitisi gia demo sti forthnet xoris provlima?
hralman Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δεν εχει σχεση το demo με το τι συνδεση εχεις. Μπορεις να εχεις τον οτε σου και να παρεις και απο μια demo απο την καθε εταιρεια ετσι για να 'χεις να δοκιμαζεις τι σου αρεσει καλυτερα. Αν παρεις και δεις οτι καποια αλλη εταιρεια εχει καλυτερες ταχυτητες, την επομενη φορα κοψε τον οτε και παρε οποια σου βγηκε καλυτερη.
dre@mc@tcher Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 ektos apo tin forthnet kserete tilefona gia na vro demo kai apo alles etairies i apla pairno kanonika sto gnosto tilefono tis kathe etairia kai zitao demo? se ti taxitita einai to demo?
poulinos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 oti demo thes zitas esi se taxitita.nai sto til perneis kai sou lene ti xriazetai gia na pareis.apo eteria se eteria diaferei.apo pou pou kai na exeis grammi zitas demo apo pou thes.opoios kai na sou exei energopoiisei tin grammi stin praxi i grammi ine tou ote.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.