Προς το περιεχόμενο

ACER 3633 Wlmi me 499€

pc_admin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σημερα παρειγγειλα το ACER 3633 Wlmi απο Πλαισιο με 499€!

Τιμη πολυ καλη νομιζω για laptop με απλη χρηση (internet, μικρα παιχνιδακια κτλ)

Το ειδα και μου αρεσε πολυ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

file mu xipnisa simera to proi kai imuna sto plaisio tis boyliagmenis gia na proftaxo aftin tin apistefti prosfora . to mono pu me piraxe ine oti exi spasi ton skilo se dio meri tora to giati min me rotas . pernao ta xp professional kai tha ine ruketas

Γεια σημερα παρειγγειλα το ACER 3633 Wlmi απο Πλαισιο με 499?!

Τιμη πολυ καλη νομιζω για laptop με απλη χρηση (internet' date=' μικρα παιχνιδακια κτλ)

Το ειδα και μου αρεσε πολυ[/quote']

Τα εχουμε πει και εδω... http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=148652

Μηπως στο πλαισιο βλεπουν insomnia....??

Φιλε εγω το εχω δει και το εχω παραγγειλει οπως ξερεις ,τωρα για μειονεκτηματα κ πλεονεκτηματα ειναι απλα τα πραγματα : ειναι οπως περιγραφεται στο Πλαισιο : μειον οτι εχει celeron ,οτι εχει on board vga sis me shared memory ( dx8 support), στα συν ολα τα υπολοιπα(wirless lan, hd 60gb,ram 512,crystal wide screen,dvd-rw κτλ (που για μενα ειναι υπεραρκετα στην τιμη αυτη , μαλιστα αναρωτιομουν αν εχουν κανει λαθος στην τιμη).

Γενικα το laptop ειναι πολυ καλο αλλα εξαρταται γιατι το θελεις .

Αν το θελεις κυριως για παιχνιδια δεν σου κανει.

Αν το θελεις για ιντερνετ και μαλιστα ασυρματο, για εφαρμογες γραφειου ,να γραφεις cd η dvd, να παιζεις και παιχνιδακια αλλα μικρα (που υπαρχυν χιλιαδες να κατεβασεις πχ http://www.bigfishgames.com) τοτε ειναι μια χαρα.

Επισης ειναι σχετικα μικρο για τα επερχομενα windows vista , αλλα για να βρεις laptop να τα παει σφαιρα θα πληρωσεις μερικα 500αρικα ακομα.

Nai kai ego den to thelo gia gaming. Sta + oti exei kai wireless.

2 teleutaies apories: 512MB einai mia mnimi i exei 2x256? Telos i othoni ti leei' date=' einai kali?[/quote']

το εχει αγορασει ο αδερφος μου και το καλο ειναι οτι εχει μια 512.οποτε το αναβαθμιζεις χωρις να σου μεινουν οι αλλες μνημες.και δουλευει και dual channel

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...