Προς το περιεχόμενο

Legend of Ares

kratistos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε aliakas να είσαι σίγουρος πως μετά από λίγο θα σου βγαίνει η πίστη να περασεις level....θυμήσου με.greekboy εγώ παίζω στον Ποσειδώνα κ Empire χαρακτήρας knight.Είμαι στο guild Dragon X.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ας βάλει κανένας screenshots. :)

Το παιχνίδι έχει σχέση με αρχαία Ελλάδα?Αν είναι έτσι ας το παίξουμε λίγο βρε παιδιά. ;)

Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολους.

Λοιπόν το εκανα και εγώ εγκατάσταση το παιχνίδι αλλά δεν ξέρω πως να το φορτώσω.

Κάνω κλίκ στο short cut που βγάζει και μου ανοίγει τον ie και προσπαθεί να φορτώσει μια σελίδα που δεν υπάρχει.

Παρακαλώ την βοήθειά σας.

Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

καλημέρα φίλε.λοιπόν όταν εγκαταστήσεις το παιχνίδι κατόπιν από το short cut σε πάει στην κεντρική σελίδα του παιχνιδιού.εκεί φτιάχνεις τον λογαριασμό σου και είσαι έτοιμος!!! για ξαναπροσπάθησε..

Δημοσ.

Άμα ο χειρισμός δεν ήταν με click :evil: ,που θυμίζει lineage και είναι λίγο σπαστικός χειρισμός,αλλά με βελάκια τότε θα το έπαιζα αν δεν είχα τι να κάνω.

Σχέση με Αρχαία Ελλάδα έχει?Δεν μου είπε κανείς.

Δημοσ.

Άν ο χειρισμός ήταν με βελάκια θα ήταν δυσκολότερο να παίξεις λόγο των άλλων πλήκτρων που χρησιμοποιείς στο παιχνίδι.Καθώς ανεβαίνουν τα level θα ήταν δύσκολο και κουραστικό να κινείς και τον χαρακτήρα σου με τα βελάκια εκτός και αν ήσουν χταπόδι...και όχι δεν έχει σχέση με Αρχαία Ελλάδα ίσως με Μεσαίωνα ταιριάζει καλύτερα..πάντως δοκίμασέ το να δεις και μόνος και να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα.......

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας παιδια!!!

Ξεκινησα χθες να παιζω το legend of ares!Αρκετα καλο παιχνιδι(για free)!kratistos πως θα σε βρω μεσα στο παιχνιδι;;;(ειμαι level 21 ακομα!!)

Δημοσ.

Φίλε nio25 έχω να ασχοληθώ με το παιχνίδι εδώ και λίγο καιρό λόγω ότι το έλιοσα και με κούρασε από ένα σημείο και μετά αλλά πέρασε το όνομά μου στο friends list σου kratistos06 και από εκεί θα βλέπεις πότε είμαι μέσα για να μου μιλήσεις.Αν θες δώσε μου και το δικό σου όνομα να σε περάσω και εγώ! καλό παιχνίδι!!!

Δημοσ.

Ξέχασα,πες μου μόνο με πιο σερβερ μπαίνεις.Εγώ μπαίνω με ποσειδώνα και είμαι empire αλλά έχω άλλους 2 χαρακτηρες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...