Προς το περιεχόμενο

Office 2003

dimpap04

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

πως μπορώ να βρω το κλειδί της εγκατάστασης για το office 2003;

Θέλω να εγκαταστήσω το MS Outlook. Βάζω τον 25ψήφιο αριθμό

αλλά δεν το δέχεται. Θέλω να στέλνω fax μέσω internet. Κάποια ιδέα;

Κάποια βοήθεια παρακαλώ;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Εχω το κλειδί, αλλά τώρα που προσπαθώ να εγκαταστήσω το Outlook, το έγραψα και δεν μου το δέχεται. Γιαυτό προσπαθώ να βρω το κλειδί και δεν μπορώ.

Δημοσ.

απο που πας να το εγκαταστήσεις ?

...αν πας στην Προσθαφαίρεση προγραμμάτων και ζητήσεις απο το Office να τροποποιήσεις την εγκαταστασή του ??? ζητά κλειδί ??? φαντάζομαι πως απο το ίδιο CD έχεις φορτώσει και το υπόλοιπο office και πας να φορτώσεις και το Outlook τώρα...ετσι ?

Δημοσ.

Για να τελειώνει το παραμύθι με το κλειδί [και τα παρελκόμενά του], έχω να πώ αυτό μόνο:

Πώς είναι δυνατόν να έχεις αυθεντικό το Office2003, και να μην δεχεται το cdkey..?

Eδώ κάποιος δουλεύει κάποιον, και δεν είμαι εγώ αυτός.

Άρα, τα "μεγάλε" και τα "δεν ήταν ανάγκη", άστα στην άκρη.

Βάλε humor στην ζωη σου, δεν κοστίζει τπτ....

Άντε γιατί γεμίσαμε εδώ μέσα απο τυπάκια που έχουν το αυθεντικό cdkey και ως δια μαγείας, μονο σε αυτούς δεν δουλεύει.

Αυτά, και ελπίζω να μην χρειαστεί να επανέλθω . ;)

Δημοσ.

Λοιπόν, για να μην παρεξηγούμαστε και δεν είναι ώρα γιατί έχει και πολύ ζέστη, τελικά βρήκα τον τρόπο να το εγκαταστήσω από το αυθεντικό μου cd. Για να κάνω επιπλέον εγκατάσταση τα στοιχεία που ήθελα έπρεπε να ανατρέξω στο δεύτερο cd-key που διαθέτει το cd. Είχα μέγάλο πρόβλημα εκείνη την στιγμή. Δεν δούλευε το εταιρικό μου mail. Όσο για το humor, δόξα τον Θεό διαθέτουμε μπόλικο. Αλλά ήταν άκαιρο, χω΄ρις βέβαια να το γνωρίζεις.

Ευχαριστώ πάντως

Δημοσ.
Για να τελειώνει το παραμύθι με το κλειδί [και τα παρελκόμενά του]' date=' έχω να πώ αυτό μόνο:

Πώς είναι δυνατόν να έχεις αυθεντικό το Office2003, και να μην δεχεται το cdkey..?

Eδώ κάποιος δουλεύει κάποιον, και δεν είμαι εγώ αυτός.

Άρα, τα "μεγάλε" και τα "δεν ήταν ανάγκη", άστα στην άκρη.

Βάλε humor στην ζωη σου, δεν κοστίζει τπτ....

Άντε γιατί γεμίσαμε εδώ μέσα απο τυπάκια που έχουν το αυθεντικό cdkey και ως δια μαγείας, μονο σε αυτούς δεν δουλεύει.

Αυτά, και ελπίζω να μην χρειαστεί να επανέλθω . ;)[/quote']

...όποιος βιάζεται σκοντάφτει !!! ...ούτε ειρωνεύτηκε κανείς κανένα, ούτε τίποτα !

...μια πολιτισμένη συζήτηση πήγαμε να κάνουμε ---καθ' όλα νόμιμη--- με τους κανονισμούς του site...

...μάλλον οφείλεις μια συγνώμη !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...