Panathinaikara Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 έχω κατεβάσει κάποια icon sets που περιλαμβάνουν πολλά αρχεία. Το πρόβλημα είναι ότιτο StyleXp καταλαβαίνει μόνο αρχεία *.iconset. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπορέσω να μετατρέψω τη συλλογή πολλών icons σε μορφή που καταλαβαίνει το stylexp; εναλλακτικά μπορείτε να μου δώσετε καναsite με iconsets που διαβάζονται χωρίς μετατροπές από το πρόγραμμα;
Cristina Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Αν δεν κατάλαβα λάθος, θέλεις να κάνεις δικά σου sets με icons που έχεις βρει; Αν ναι, δοκίμασε να τα βάλεις σε έναν φάκελο και βάλε τον αυτόν τον φάκελο μέσα στο X:\WINDOWS\Resources\Icons. Δηλαδή: X:\WINDOWS\Resources\Icons\MyIconSet 01, για παράδειγμα. Μετά τρέξε το StyleXP και λογικά θα σου εμφανιστεί στα Icon Sets. Έχω την έκδοση 3.01 και αυτό που σου είπα, παίζει κανονικά. Edit: Αν θέλεις iconsets, μπορώ να σου ανεβάσω μερικά. Δυστυχώς δεν θυμάμαι από που τα είχα κατεβάσει για να σου δώσω link.
mprou Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Paides kati sxetiko kai asxeto tautoxrona. Osa eikonidia eixa katebasei gia to stylexp eixan ious. den kserw ti akribws ginetai alla mono to kaspersky tous brike. egw imouna gademis; den kserw alla prosekste to ligaki
Cristina Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Paides kati sxetiko kai asxeto tautoxrona. Osa eikonidia eixa katebasei gia to stylexp eixan ious. den kserw ti akribws ginetai alla mono to kaspersky tous brike. egw imouna gademis; den kserw alla prosekste to ligaki Κάποτε ένα site (δεν θυμάμαι ποιο), είχε σε .exe, sets και themes για τα WinXP τα οποία είχα ακούσει πως είχαν ιούς. Ήταν και το μοναδικό site που είχα ακούσει να κάνει κάτι τέτοιο. Μέσα σε .exe είναι εύκολο να κρύψεις ιο. Εδώ και 4 χρόνια που χρησιμοποιώ το StyleXP και κατά καιρούς κατεβάζω sets είτε zipαρισμένα τα .ico, είτε σε .iconset (ή άλλα αρχεία του StyleXP), δεν συνάντησα ποτέ κάποιο πρόβλημα.
Panathinaikara Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 μάλλον θα εννοείς αυτά που κατέβασες από themexp.org. έχουν spyware .
Panathinaikara Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 christina:πού κατέβασες αρχεία iconset; ψάχνω κι εγώ να τα βρωσε τέτοια μορφή
Cristina Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 christina:πού κατέβασες αρχεία iconset; ψάχνω κι εγώ να τα βρωσε τέτοια μορφή Όπως σου είπα και πριν, δεν θυμάμαι από που τα είχα κατεβάσει. Έχει 2-3 χρόνια... Αν θέλεις όμως, μπορώ να στα ανεβάσω κάπου. Edit: http://www.sendspace.com/file/fjnmh5 Είναι 40mb.
PROFIL Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 bale to Pack_Vista_Inspirat_1.1 para poli kalo xoris problimata to style xp sinexia problimata exi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.