Προς το περιεχόμενο

media player πρόβλημα

Panathinaikara

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Μάλιστα...Και μετά θα μπορώ να το βλέπω πχ με το bsplαyer σωστά???:-D

Με όποιο πρόγραμμα θέλεις. :)

Προσωπικά προτιμούσα:

- Media Player Classic

- VLC

Δημοσ.

@montasg Τα αρχεία bin/cue είναι image files που θα τα τρέξεις με το daemon tools.(http://www.daemon-tools.cc). Από εκεί θα δείς τι περιέχει το συγκεκριμένο αρχείο και ανάλογα θα παίξεις τα αρχεία με όποιον player θέλεις αν βέβαια αυτά είναι media files.Πάντως αν θέλεις να με ακούσεις επειδή παιδευόμουνα πολύ με media players σώθηκα βάζοντας το vlc και το media player classic που δεν χρειάζεται και εγκατάσταση και εγκαθιστώντας το τελευταίο ffdshow μόνο και όχι άλλα περιττά codec packs.Δεν θα βρείς έτσι πολλά αρχεία που να μήν παίζουν.

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που φορτώνει τους υπότιτλους ανεξάρτητα από το vlc ή οποιοδήποτε media player χρησιμοιποιείς κάθε φορά που βλέπεις ταινίες.Δεν θυμάμαι όμως πως λέγεται αυτή τη στιγμή γιατί δεν ασχολούμαι με το συγκεκριμένο "άθλημα".Αν ψάξεις σε κανένα site για ταινίες θα βρείς,δεν νομίζω ότι θα δυσκολευτείς.

Δημοσ.

Γι'αυτο είμαστε εδώ για να βοηθάμε ο ένας τον άλλον άν μπορούμε.Το πρόγραμμα πάντως για τους υπότιτλους λέγεται Vobsub.Αν το ψάξεις θα το βρεις εύκολα.

Δημοσ.
Γι'αυτο είμαστε εδώ για να βοηθάμε ο ένας τον άλλον άν μπορούμε.Το πρόγραμμα πάντως για τους υπότιτλους λέγεται Vobsub.Αν το ψάξεις θα το βρεις εύκολα.

Το έχω το vobsub,γιατί έχω εγκατεστημένο εδώ και καιρό το k-lite mega codec pack που περιλαμβάνει κι αυτό...Όμως με το vlc player δε δούλευε,δεν ξέρω γιατί....

Τέσπα με τα daemon tools έκανα τη δουλειά μου μια χαρά...:-D

Δημοσ.

καλησπερα ειμαι καινουργιος-λιγο ασχετος:προσφατα εκανα φορματ κ εγκατεστησα τον media player 10.Απο την πρωτη στιγμη που προσπαθησα να δω καποια βιντεο ή να ακουσω καποια τραγουδια ειτε δεν ακουγοταν φωνη(βιντεο) ειτε δεν επαιζε καθολου το αρχειο(τραγουδια).σημερα μαλιστα δεν ανοιγει καθολου(ο Wmedia player)αν και υπαρχει σαν αρχειο. μπορει καποιος να μου πει τι γινεται???

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδια μια ερωτηση

Στον media palyer classic οταν φορτωνει τους υποτιτλους δε μπορω με τιποτα να τους μεγαλωσω και ας πηγαινω στα options

Επισης μονο .sub διαβαζει οχι .srt?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...