vikini Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Γεια σας!Θελω να φτιαξω ενα dvd με video κ φωτογραφιες το οποιο να το βλεπω στο dvd player στην τηλεοραση κ οχι στο pc.Γινεται?Κ αν ναι με ποιο προγραμμα?Να ρωτησω αν μπορουν να μπουν και mp3 η ζηταω πολλα??
astrea966 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 δοκιμασε με το pinnacle studio 10 η και με το ulead video studio 9.και τα δυο ειναι πολυ καλα με το πρωτο να εχει περισσοτερες δυνατοτητες
mr. FROST Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Το Ulead video studio 9 δεν το ξέρω. Πάντως το Pinnacle Studio μην το χρησιμοποιήσεις γιατί είναι αρκετά δύσκολο. Εγώ για αρχή θα σου πρότεινα το Intervideo WinDVD Creator που είναι υπερβολικά απλό, γρήγορο και εύχρηστο. Και στην συνέχεια το Adobe Premiere Pro για επαγγελματική επεξεργασία video (είναι λίγο δύσκολο στην αρχή αλλά αν το μάθεις κάνεις θαύματα)
Kariajoulas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Γεια χαρα. Επειδη προσπαθω κ εγω να κανω το ιδιο (να βαλω στο ιδιο DVD φωτο και video) αλλα δεν εχω βγαλει ακομα ακρη, θελω να μου πεις αν καταφερες να βγαλεις εσυ ακρη. Οι απαντησεις που πηρες απο astrea966 κ mr.FROST ειναι για αυτο που ζητουσες. Ευχαριστω προκαταβολικα Διόρθωση στο προηγούμενο. Οι απαντησεις που πηρες απο astrea966 κ mr.FROST ΔΕΝ ειναι για αυτο που ζητουσες. Αυτοί αναφέρονται σε επεξεργασία video και όχι δημιουργία DVD με υποφακέλους που να περιλαμβάνουν φωτο και mp3 Ευχαριστω
astrea966 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Γεια χαρα.Επειδη προσπαθω κ εγω να κανω το ιδιο (να βαλω στο ιδιο DVD φωτο και video) αλλα δεν εχω βγαλει ακομα ακρη, θελω να μου πεις αν καταφερες να βγαλεις εσυ ακρη. Οι απαντησεις που πηρες απο astrea966 κ mr.FROST ειναι για αυτο που ζητουσες. Ευχαριστω προκαταβολικα Διόρθωση στο προηγούμενο. Οι απαντησεις που πηρες απο astrea966 κ mr.FROST ΔΕΝ ειναι για αυτο που ζητουσες. Αυτοί αναφέρονται σε επεξεργασία video και όχι δημιουργία DVD με υποφακέλους που να περιλαμβάνουν φωτο και mp3 Ευχαριστω εαν δεν θελεις να επεξεργαστεις την ταινια σου μπορεις να την περασεις οπως ειναι στο dvd με την προυποθεση οτι το dvd player που εχεις αναγνωριζει αυτου του ειδους τα αρχεια.φτιαχνεις και ενα φακελο για τις φωτογραφιες και ενα φακελο με τη μουσικη.ολα αυτα τα καις με το nero και εισαι ετοιμος.το dvd player θα σου βγαλει σχετικο μενου μολις αναγνωρισει το δισκακι για να κανεις τις επιλογες σου.αν καταλαβα καλα αυτο θες.αν τωρα το dvd σου αναγνωριζει μονο dvd ταινιες τα προγραμματα που αναφερονται παραπανω ειναι μονοδρομος.δεν χρειαζεται να επεξεργαστεις την ταινια απλα φορτωνεις τις φωτογραφιες τις μετατρεπεις σε βιντεο που θα ειναι σαν παρουσιαση και μετα με καποιο προγραμμα οπως το nerovision φτιαχνεις το καταλληλο μενου και μετατρεπεις τη δουλεια σου σε dvd ωστε να ειναι συμβτο με ολα τα dvd player
Kariajoulas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δυστυχως το avi αρχειο που βγηκε μετα απο το σχετικο μονταζ της ταινιας (η εκδρομη που ειχαμε παει) ηταν 23 GB. Για να παιξει σε επιτραπεζιο DVD player (απ' οτι ξερω) θα πρεπει να συμπιεστει σε vob (DVD) που παιζεται απο ολα τα desk DVD player ή εναλλακτικα σε DivX και αν υποστηριζει αναπαραγωγη divX το desk DVD player. Επειδη ομως η παρεα της εκδομης δεν διαθετει τετοια desk DVD players (ουτε το δικο μου παιζει) η επιλογη του vob ειναι μονοδρομος. Αυτο που δεν μου εχει πει ακομα κανεις ειναι αν σε δισκακι με vob μπορει να μπει φακελος (οπως πχ τα extra) και εκει να μπουν οι φωτο οι οποιες θα μπορουν να ανοιγουν με κλικ και ΟΧΙ ως slide show. Ελπιζω να καταλαβες τι εννοω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.