Προς το περιεχόμενο

ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΔΙΚΤΥΟ

Apateonas_69

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλοι μου,εχω ενα modem-router WAG354G που ειναι και access point.Ο γειτονας μου (7-8)μετρα διπλα εχει ενα WUSB54G και ειπαμε να κανουμε δικτυο.Αυτος οταν σκαναρει το utility της Linksys(προγραμμα για να συδεεται και να βρισκει δικτυα)του εμφανιζει το access point μου και οτι εχει συνδεθει μαζι του στα 18mb/s.Καλη ταχυτητα,αλλα μας ενδιαφερει μονο το δικτυο και οχι ο διαμοιρασμος ιντερνετ.Οι ρυθμισες του γειτονα ειναι IP 192.168.1.70 για το WUSB54G και sub net mask η γνωστη...255.255.255.0 και εχουμε και ενα wep key 64bit για ασφαλεια.....και οι δικες μου 192.168.1.64 και subnet mask 255.255.255.0 για το WAG354G και 192.168.1.1 της καρτας δικτυου μου οπου συνδεεται μοντεμ-ρουτερ με το pc....με Ethernet.Εχω αφησει το zone alarm να βλεπει την ip του γειτονα σαν TRUST συνδεση και περιμενα ολα να δουλεψουν καλα...Ομως ενω οπως ειπα ειμαστε συνδεδεμενοι στην ταχυτητα των 18mb...oταν σκαναρουμε τις IP μας ο ενας του αλλου με Angry Ip ....δεν μας βγαζει κανενα αποτελεσμα σχετικο με τις IP που θελουμε να δουμε.....ΑΥΤΑ ΚΑΝΑΜΕ....ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΞΕΧΝΑΩ ΚΑΤΙ?Το θεμα ειναι οτι θελουμε να κανουμε απο εναν κοινοχρηστο φακελο και να ανταλλασουμε τραγουδια,οχι δηλδη ποιος ξερει τι,απλα πραγματα και καπου εχουμε κολησει.Οποιος μπορει να βοηθησει με χαρα θα τον ακουσουμε.Ευχαριστω

Δημοσ.

μπα...δεν ειναι προβλημα φιλε μου απο firewall και windows,το εχω δοκιμασει κι ας το εχω σεταρει σωστα,απλα δεν θυμαμαι αν εχω ηεχασει κατι να κανω.

Δημοσ.

hmm nomizw ta pramata einai poio apla ...katarxas ta firewalls ta kaneis disable ....oxi configure akoma...an deis oti doulevei tote psakse k ta firewalls.

twra den uparxei kanenas apolutos logos na kanete shared folder.afta einai tsapatsoulikes douleis tis MS gia arxarious xristes.

Ftiakse ena Ftp server an thes k sta duo pc kai mia benei o enas mia o allos klp...i taxuthta pou anafereis ta 18mbits den exoun kamia sxesi me to internet...einai WLAN..

afou borei o geitonas na dei to AP sou tote me eswterikh ip tha bei sto ftp sou ara tha xete WLAN speeds .......

Δημοσ.

Φιλε tsakonas,δεν ειπα πουθενα παραπανω,οτι τα 18mb/sec ειναι ιντερνετ,αλλωστε εχουμε και οι 2 adsl γιαυτο δεν μας ενδιαφερει να μοιρασουμε και ιντερνετ.Απο εκει και περα προσπαθουμε απλα με το WLAN να μοιρασουμε καποια πραματα.Τωρα η λυση του FTP server ειναι καλη,αλλα να σου πω την αληθεια αμα δεν καταφερουμε να το σεταρουμε ετσι ασυρματα,θα του στειλω ενα UTP στην δικη του ETHERNET και ολα μελι γαλα.Μετα το εχω κανει αρκετες φορες το δικτυο με αλλα pc ετσι περιπου με τις ιδιες ρυθμισεις ,μονο που εκει αντι για μοντεμ-ρουτερ και access point μαζι,ειχα πριν το αγορασω ξεχωριστα modem και ξεχωριστα μοναχα συσκευη access point και συγκεκριμενα το wap54g.Επειδη δεν εχω και πολυ εμπειρια η χρηση αρκετη του WAG354G γιαυτο ρωτησα...μηπως και εχω ξεχασει κατι....και τελος οσο για τα firewall ειχα πει απο την αρχη οτι δοκιμασα και χωρις αυτα,αλλα το αποτελσμα ηταν το ιδιο και το αυτο...ΤΖΙΦΟΣ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...