Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με με το microcom AD 2636 και vivodi

john6945

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω μια σύνδεση vivodi 512 και έχω το εξής πρόβλημα που δεν ξέρω αν είναι θέμα modem drivers ή ρυθμίσεων. Το modem/router είναι συνδεδεμένο στη usb και λειτουργεί κανονικά και τα downloads γίνονται μια χαρά παρότι συχνά υπάρχει ένα εικονόδιο στο status του modem που λέει ότι δεν έχει γίνει σύνδεση. Εάν όμως για κάποιο λόγο σβήσω το modem και το ξανανάψω ή ανεβοκατάβει η τάση τότε δε συνδέεται με τίποτα και μάλιστα δε βρίσκει καν τη γραμμή dsl (ολα τα φωτάκια του αναβοσσβήνουν) και πρέπει να ξαναβάλω τουσ drivers από την αρχή και να κάνω πολλέσ προσπάθειες πατώντας συνεχώς connect μέχρι που σε κάποια στιγμή χωρίς κάποια λογική αιτία συνδέται κανονικά και λειτουργεί μια χαρά μέχρι το επόμενο σβήσιμο και άνοιγμα. Ακόμα, όταν είναι συνδεδεμένο κια το status τησ σύνδεσης λέι connection established kai λειτουργεί κανονικά, αρκεταά συχνά μου βγάζει ότι η σύνδεση διακόπτεται και αμέσως μετά ότι ξανασυνδέεται χωρίς όμωσς να επηρεάζονται τα τα download. Επίσης δοκιμάστηκε να δυνδεθεί με καλώδιο δικτύου και πάλι παρουσιάστηκε το ίδιο πρόβλημα. Η γράμμή ειναι dsl over pstn το modem, συνδέεται με καλάωδιο σε πρίζα του ΟΤΕ που δεν υπάρχει άλλη τηλ. συσκευή ή φίλτρο και η πρίζα του ΟΤΕ είανι παλιού τύπου ( αυτή με τα δύο ποδαράκια) και χρησιμοποιώ αντάπτορα. Οποιαδήποτε βοήθεια θα μου είναι υπερπολύτιμη γιατί το πρόβλημα είναι ENOXLHTIKOTATO και τρέμω στην ιδέα ότι θα χρειαστεί να σβήσω το modem και μετά να παιδεύομαι με τις ώρες. Η επικοινωνία με το service της VIVODI δε βοήθησε καθόλου. Εμμέσως πλην σαφώς μου λένε ότι αφου λειτουργεί έστω και έτσι να είμαι ευχαριστημένος. Πάντως τα παραπάνω προβλήματα δεν επηρεάζουν καθόλου την ταχύτητα τησ σύνδεσης που κυμαίνεται από 37-55 kbs.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

γιατι δε σβηνεις τελειως τους drivers; εγω τους ειχα και τους απεγκατεστησα τελειως τους drivers του usb. βαλτους μονο μια φορα και μπαινε μονο με το eathernet.να μην εχεισ δηλαδη το πρασινο το εικονιδιο κατω εκει. οσο για το τι συμβαινει οταν ανοιγεις και κλεινεις το router δεξερω τι παιζει. κανονικα παντως θα πρεπει να συνδεεται αυτοματα σε κανα 2 λεπτα το πολυ.

αυτα με τις πενιχρες μου γνωσεις :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...