gogo317 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Mα πόσες φορές έχει νοσηλευτεί ο κάθε χαρακτήρας του Grey's Anatomy? Μακάρι να γυρίσει ο Burke-lol Όντως κρίμα η Lexie Grey αλλά η ίδια η Chyler Leigh ήθελε να αποχωρίσει. (Στη δέκατη season όμως λογικά ο Mark Sloan θα την έχει ξεπεράσει -λες να γίνει straight h Callie Torres αν πεθάνει η Arizona και να τα φτιάξουν για τα καλά???) Ευτυχώς είναι καλά ο Karev!
Rachael Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) ρε παιδια εχει βγει το νεο επεισοδιο της 9ης σεζον 20/9..! Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2012 από Rachael
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 το Grey's Anatomy προβάλεται κάθε Παρασκευή ξημερώματα ώρα Ελλάδας, πρεμιέρα αύριο δλδ...
Rachael Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) νομιζα ειχε ηδη βγει το 1ο επεισοδιο Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2012 από Rachael
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 πρώτον απαγορεύεται να ζητάμε ή να δίνουμε πληροφορίες για "πειρατικά" δεύτερον κατεβάζω από private torrent trackers που θέλουν invitation για να μπορείς να κάνεις register πράγμα που δεν διαθέτω
daredevil92 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Για κάποιον που θέλει να αρχίσει τώρα να βλέπει grays γίνεται να αρχίσει από πιο πρόσφατο κύκλο;
daredevil92 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 To hulu προορίζεται για Αμερική. Εδώ για Ελλάδα πως μπορώ α δω αυτή τη σειρά; netlifx εχω αλλά δε το έχει εκεί.
ioankav Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 45 λεπτά πριν, daredevil92 είπε To hulu προορίζεται για Αμερική. Εδώ για Ελλάδα πως μπορώ α δω αυτή τη σειρά; netlifx εχω αλλά δε το έχει εκεί. Νομίζω Ελλάδα το έχει στο Fox ή στο FoxLife, οπότε πρέπει να το ψάξεις μέσω Cosmote/Nova
daredevil92 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 28 λεπτά πριν, ioankav είπε Νομίζω Ελλάδα το έχει στο Fox ή στο FoxLife, οπότε πρέπει να το ψάξεις μέσω Cosmote/Nova ναι έχεις δίκιο.. κρίμα γιατί δεν θα βάλω οτε tv ή nova για μια σειρά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα