blu-ray Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Βλέπω οτι δεν έχετε συζητήσει για αυτην την σειρά και είπα να κάνω την αρχή.... Πως σας φένεται εμένα πάντως μου άρεσαι παρα μα παρα πολυ. Την πρωτοείδα στο ALTER και ύστερα μου έφερε τα επεισόδια ο ταχυδρόμος και σήμερα τελείωσα την σεσον και πάω για την δεύτερη σεσον. Πολυ καλή σειρά με εξαιρετικές ερμηνείες. Όσοι δεν την εχουν δει τους την συνιστώ να την δουν είναι φοβερή σειρά τύπου "Στην εντατική" δηλαδή η σειρά εχει να κάνει με κάπους γιατρούς που δουλεύουν σε ενα απο τα καλύτερα νοσοκομεία της Αμερικής και περιγράφει τις μεταξύς τους σχέσεις και με των αθενών. Σε όσους δεν πολυαρέσουν τα ιατρικά δεν το συνιστώ.
tzinos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 xmm apla xaritomenh tha thn xarakthriza. Me xalane ligo orismenoi xarakthres opos h kineza me thn sideromenh fatsa, o filos ton koritsion o xazoulhs, akoma kai h ksanthia montela kapos me xalaei opos pezei. Anyway, exei thn plaka toy, all den prosferei tipota kainoyrio, pio poly romanco einai para doctor drama. To kako einai oti exontas dei kapia tv shows me doctors, oles oi katastaseis kai oi orologies einai san na nai ksepatikomenes apo alla shows. Pantos des ligo kai SCRUBS na gelaseis, einai komodia me giatroys, san na blepeis ER h greys anatomy alla me tragelafikes katastaseis, psiloidiotropo humoyr, alla epityxhmeno. 5 sezon exoun pejei, paei gia 6th. Poly kalo kai to HOUSE, 5 klaseis anotero apo to greys anatomy gia mena.
stranger_77x Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 offtopic tzinos epeidi se blepw poly enimerwmeno me ta perisotera serial to entourage ti leei? to exeis dei katholou? emena oi diafimiseis sto yahoo pou blepw mou kinisan to endiaferon kai skeftomai na to paragkilw apo ton thio
tzinos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 entourage?? xmm oxi mou exei ksefygei entelos lol. tha to psasko pantos. tora arxisa to windfall kai einai poly kalo. tha postaro review argotera, molis do kai to 3to episode.
D_N_A Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Φου... φου... το ξεθάβω... Οποιος θέλει να δεί τα πρώτα 6 λεπτά απο το αυριανό season finale του greys http://youtu.be/5FkzTNMmw9o
romanticp Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 entourage?? xmm oxi mou exei ksefygei entelos lol. tha to psasko pantos. tora arxisa to windfall kai einai poly kalo. tha postaro review argotera, molis do kai to 3to episode. entourage τα σπάει στο συστηνω ανεπιφυλακτα...... Ari Gold FTW
Rachael Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Φου... φου... το ξεθάβω... Οποιος θέλει να δεί τα πρώτα 6 λεπτά απο το αυριανό season finale του greys http://youtu.be/5FkzTNMmw9o Μόλις είδα το finale και εμεινα..Στεναχωρηθηκα πολύ για το γεγονός ότι πεθαίνει η lexie ..... τραγικο..!! Δεν το περίμενα με τίποτα !!! Τι θα γινει ομως με τους αλλους δεν ξερω..εχω τις φοβιες μου για τον Mark και την Αριζονα που δεν εχει πει σε κανεναν οτι εβγαζε αιμα απο το στομα και ισως εχει τραυματισθει σοβαρα.. Ποιος περιμένει ομως μέχρι 20 Σεπτεμβρίου .!?!!!!!?! Μας μαμησαν...
D_N_A Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 @ Racheal Ήταν όντως απο τους καλύτερους χαρακτήρες. Το ξενέρωμα του επεισοδίου ήταν οτι "έφυγε" νωρίς (στο 15') θα μπορούσε να κάνει καλύτερο cliffhanger σαν Season finale. Λογικά και η πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο θα κρύβει κάποιες "απώλειες" Αναγκαστηκά θα μάθουμε τότε... κουράγιο
Rachael Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Συμφωνώ απόλυτα !!Αν και με αυτο που θα γραψω τωρα κινδυνευω να φανω σαδομαζοχιστρια , έπρεπε να μας ταλαιπωρησει με τη lexie..επρεπε οπως λες να γίνει λίγο αργότερα στο επεισόδιο, γιατι τώρα καλά καλά δεν προλάβαμε να σοκαριστούμε από το γεγονός ότι τη πλάκωσε αυτή η μ*λακ*α..μας το εδωσε στο πιατο, πριν καταλαβουμε τι εγινε..και μόλις δείχνει οτι πεθαίνει..λέω..WTF !!! Tι κουραγιο..Αστα..αντε ναρθει η ζεστη να πάμε για μπανια και ποτά να ξεχαστούμε.. ..αν και τα ποτα ταχω ξεκινησει ήδη .xixi
blacksuede Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Ελεεινό ρε παιδιά, μετά από τέτοιο συμβάν μόνο μία απώλεια, είπαμε ολόκληρο αεροπλάνο έπεσε, wtf??? Το καλύτερο finale ήταν ο πιστολέρο στο τέλος της 6ης νομίζω...
Rachael Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Ελεεινό ρε παιδιά, μετά από τέτοιο συμβάν μόνο μία απώλεια, είπαμε ολόκληρο αεροπλάνο έπεσε, wtf??? Το καλύτερο finale ήταν ο πιστολέρο στο τέλος της 6ης νομίζω... Όντως κορυφή το επεισοδιο με τον πιστολέρο !! Βέβαια, μόλις ξεκίνησε το επεισοδιο,αμεσως σκεφτηκα το ιδιο μ' εσένα μόλις αρχισε να μας δειχνει εναν εναν τους πρωταγωνιστες λεω.."τι γινεται ρε παιδιά..οι απεθαντοι ειστε?" Είπαμε...οχι κι ετσι..Unrealistic.! 'Επρεπε να ειναι και η Αριζονα μέσα στα "χαμενα" παιδια και ο πιλοτος (ελεος!!) και να υπάρξουν τουλάχιστον πιο σοβαροι τραυματισμοι Ωστοσο αναμενονται κι εκπληξεις ειπαμε.. απο επιπλοκες ολο και καποιος θα "παει" Αυτο που σκεφτομαι ομως ειναι ότι αυτο το επεισοδιο ισως να ειναι μια αφορμη του σεναριου για να μεινουν στο Seattle Grace hospital, ενω με τα προηγουμενα δεδομένα ειχαν παρει ολοι τους δρομους για να φυγουν, κι ετσι πως θα συνεχιζονταν η σειρά με ολο το cast σκορπια Σκεψου το λιγο αυτο ... παρομοιο καπως σκηνικο εγινε σχετικα με τον πιστολερο, οπου τους πεθανανε καποιους απο τη σειρα, πραγμα που ανεβασε την ενταση αλλά οχι τους βασικους...αν και η lexie θεωρω οτι ηταν απο τους βασικους και πιο αγαπημενους χαρακτηρες στη σειρα, κατι που παραδεχτηκε η ιδια η shonda rhimes και πολλοί fan απο το εξωτερικο επισης που διαβασα οτι θα παψουν να βλεπουν τη σειρα εξαιτιας της εξελιξης αυτης.Extreme επιλογη τους για μενα...Καποιος επρεπε να πεθανει προφανως (εγω ξενερωσα παντως)..
blacksuede Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Σωστά τα λές, Το πιθανότερο για μένα είναι να στείλουν και την Αριζόνα, ήδη μας έδειξε ότι έφτυσε αίμα σε κάποια φάση, που σημαίνει αρκετά, κι επίσης η μεξικάνα της έχει στήσει γλέντι και θα μείνει κόκκαλο (της είχε πει η Αριζόνα μη μ'αφήσεις ποτέ και τελικά την αφήνει εκείνη, συν ότι ο καρέβ την ψάχνει και δε τη βρίσκει κ έχει αποφασίσει να μείνει νομίζω). Επίσης ο derek με τέτοιο σφάξιμο στο χέρι δεν θα μπορέσει να ξανακάνει χειρουργείο άμα δεν θέλουν να το ξεφτιλίσουν κι άλλο...Είχε γίνει κι ένα τρακάρισμα - μετωπική- και πάλι την είχαν γλυτώσει...Αλλο τράτζικ...
Rachael Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Τα tragiicc καμια φορα κοβουν βολτες σαυτη τη σειρα. Συμφωνω παντως μαζι σου.Κι εγω σαυτα εχω καταληξει .. Σημείωση.. ..αν και δεν πολυτρελαινομαι για την Altman, φευγει και αυτη οριστικα..το καταλαβες ετσι? (το επιβεβαίωσα και απο ανακοινωση επισημη της rhimes). Ανοιγει ετσι μηπως και η θεση της καρδιοχειρουργου για την christina (?), που ισως της ζητησει ο owen να γυρισει λογω κενης θεσης κι ετσι να παλεψουν να τα ξαναβρουνε κιολας? λεω εγω τωρα... Κάπως αρχίζει να συμπληρώνεται το παζλ ..δεν νομιζεις?
blacksuede Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Εγω νομιζα οτι θα ηταν η τελευταια σεζον αυτη, αφου στην ουσια θα τραβούσαν το δρόμο τους....αλλά τελικά έκανε στροφή και συνεχίζει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα